Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lake louise-rol fak is tunnek el, ha jol emlekszem - bar az nem egy tipikus palya.
Folytatódik a szokásos kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten a népszerű utcai sportautót, a Nissan GT-R Nismo-t fogjuk meghajtani! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz! <#wink>#wink>
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel nyílt, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5639
TC szavazás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5616
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.12. 09:22:26
Valaki nem nézegette meg tüzetesen? Leírást nem találtam róla.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de számolgatni, mert az a jó érték ...
nekem kidobott egy jó kis 22-es fovot AC-ra, no az kb olyan lenne mintha távcsőn keresztül néznék ki az autóból ! 😊
Én így igyekszem összehozni, hogy a monitoromon megjelenő tér illeszkedjen az engem körülvevő valós térhez, annak meghosszabbítása legyen, ne pedig független attól.
Mivel nem egy embert szemszögéből látjuk az eseményeket, ezért nem is nagyon tűnik fel, ha vmi nem oké ilyen szempontból.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.11. 22:10:37
Felfuggesztest nem tudom, gondolom vannak ilyenek, azert annyira nem faoad .Modellezve , animalva csak olyan autoknal van ahol latszik is (ow pl.).
- Az AC milyen szinten modellezi a futóművet? Van a file-ok mélyén a modellekben olyan hogy Mcpherson meg csatolt lengokarok meg egyszeru hatso hid stb.? Ha van akkor azon belul is van pontos geometria? Kulonbozo karok felrogzitese hossza stb.
Ha lenne egy rontgen nezet akkor azonnal lehetne latni.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.11. 20:08:25
Nyilvan egy monitorral nehez a dolog, de a tul kis fov agyatlanol osszenyomja a teret, ahigy elobb Bardoc irta , a tul nagy meg szethuzza, sokkal messzebb van minden mint valojaban.
Inentol kezdve szerintem a leghalvanyabb ertelme nincs ezt szamolni, en meg az alapjat sem ertem, mi a fenet akarnak velunk kiszamoltattni!?
Mi el kisebb a monitor es minel messzebb van annal szukebbre allitana...
Ugy idiotasag ahogy van 😊Valami kocka nagyon okos akart lenni 😊)
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.01.11. 15:00:35
De mindegy, ugy is az a jo, amit jonak lat az ember😉 A "tudomanyos" akkor kezd erdekes lenni, ha 3 jo nagy monitor van, ami beer az ember melle rendesen. De ott is latvanyra allitanak.
A FOV-ot szerintem úgy kell belőni, hogy magad elé nézve autóban érzed magad, reálisak legyenek az arányok, ne legyen halszem effektus... nem pedig ahhoz, hogy lásd a tükröt, meg a melletted lévőket, mert úgy biztosan torz képet fogsz kapni.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.11. 13:43:12
Mintanak 1-2, programonkent, autonkent valtozik, eppen mi a jo, es OFF, mert mostanaban nincs AC videom😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ez valoban izles fuggo, valaki a cockpittel sem tud megbaratkozni. A cockpitben egy nagyon eloretolt nezet vagy egy szelvedos/motorhaztetos is teljesen jo. Ami nekem nagyon nem tetszik vagy irrealis, a nagyon durvan hatratolt vagy eltulzott 3-4-szeres FOV beallitasok. De hat valakine meg az a tuti.
Eleve amig nagyatlagban egy monitorok vanna, raadasul a meretuk miatt kissebb kepet is adnak, ugy sem lesz tokeletes megoldas.Akkor gaz, ha valaki 3 monitorral tolja motorblokkrol vag hatso ulesrol, 180-as FOV-val😄DD
"Nulla tenaci invia est via"
#34780: Nálam is hátrébb van, mint Alexnél, de nem úgy, mint a lenti videóban.
Aztan kiderult, hogy az ulespozicioval volt baja a formula autonal. Kb otthon ugy tolja, hogy a csoka labat is latja menet kozben, az utbol meg szinte semmit olyan tavoli😊
Mondom nem erzed ugy, mintha tandem biciklit tolnal? Mindenbol kettot latsz? 😊
Alex felvetelinel pl nekem is minden tul van zoomolva, ennel nekem joval hatrebb van tolva az ules.
De hat megszokas kerdese ez is, mert amugy egyorma gyorsak vagyunk, es kb 20 perc mulva nalam is hozta az otthoni idoit.
Szoval amikor valaki kerdezgeti mit hova miert allitson, akkor a valasz mindenki ugy allitsa be ahogy neki jo, tetszik, kenyelmes, na meg amit az aktualis eszkozei megkivannak.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.11. 11:04:26
szerintem
Aztán toltam több 5 körös supercar-os versenyt AI ellen barcelona moto-n, szigorúan default setuppal és az nagyon jó volt (458, MP4,Ruf,Gallardo,R8,KTM, satöbbi mindenből 2 szépen erő-sorban, és a végén én), 96%-nál az én tudásomhoz pont jók voltak a gép vezette autók: ha jól mentem jó autóval tudtam nyerni, de ha hibázgattam, akkor nem. Ugyanez, ha gyengébb autóval mentem (pl. V6cup-os Lotus) egész jó kis csatákat lehetett tolni: a hosszú egyenesben elmentek, aztán kanyarokban visszaelőztem, és újratábla...
Nem olyan, mint élők ellen (sokkal kevésbé kitartóak az egymás melletti helyzetekben), de szépen alakul és ezek legalább nem küldenek el az anyámba, ha hibázok 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
U.I.: én személy szerint reggeltől fent leszek ts-en ott mindenki megtalál IINEMEZIS_HUNII néven a srácok valószínűleg az esti órákban érkeznek
Nem tudom hany ora van benne (sokat volt polcon), de en inkabb kipucolom az egesz cuccot, meg kicserelek kisebb dolgokat magam, mint hogy gariztassak nemetorszagba postazva. Tul sok macera. 😊
Benq EW2440L monitort vennék, hátha van használt 😊)
A Cruze korábban (az egy Grid2 vagy Autosport konvert.)
A többit szerintem mások csinálták. A BMW valamint a Lacetti, szintén jöhetett a Gridekből. A Seat meg benne van a Simracewaybe pont a 2010es festéssel....
Mondjuk abba benne van a Volvo is, akkor azt is átrakhatták volna és akkor 2011es mod lenne. (csak 1-2 privát Honda meg Peugeot hiányozna, de Honda volt 10be is egy-egy futamon)
Nem akarok látatlanba senkire semmit kenni, de a lopott kocsiért pénzt kérni pofátlanság....
<#idiota>#idiota>