42876

banner
  • zimapeti
    Ahány tesztelő annyi szám, aki próbálta mind a kettőt az csak ha nagyon erre koncentrált vette észre a különbséget,
    a pixelek döntő többsége pedig nem az oldalsó perifériás látásnál hiányzik, hanem alul és felül.
    De most se az a probléma, hogy ne tudnának akár 4-6 kijelzőt és ehhez való optikát beépíteni:)
  • Alexease
    Majd a hajlithato OLED kijelzokkel jobb lesz;) Azzal 200 fok, korpanorama;D A problema ugy is a lencse/fokuszalas lesz, mert attol meg ~10cm -re van az ember szemetol.
    De egyelore ezek ugy is olyan arszinten vannak, hogy nem erdemes rugozni rajta. Akinek van ra penze, annak jo lesz, akinek meg tobb penze van, az meg le is szarozhatja, aztan vesz egy ujabbat vagy masikat;D

Aki meg ugy sem tudja megvenni, annak meg teljesen mindegy milyen:) Ki kell varni azt a 4-5 evet, amig a mostani jobb minosegu normal/elerheto aron lesz (max 30-50E), aztan lehet tesztelni. A mindenkori friss, top minoseget ugy sem tudja megvenni az atlag, nem is erdemes vele foglakozni.
  • Jackal
    Sőt, kicsit jobban utánakeresve még rosszabb a helyzet:
    "Field of view isn't optimal. StressLevelZero's BrandonJLa has confirmed that the CV1 has 80h 90v FoV lenses. This is a step down from the DK2, and worse than competing VR headsets (HTC Vive has a 45% larger FoV)."
    Read more at http://www.gamerevolution.com/features/oculus-rift-cv1-impressions--the-good-the-bad-and-the-ugly#6mZpdlLsMsJfow0L.99
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.04.23. 15:25:49
  • lac coo
    Regebben en valami 160 fokot hallottam.
    Akkor maradok a harom monitornal, meg ha tized aron lesz is a rift .:)
  • Jackal
    100 fok a látószög, egyszerű matek kiszámolni mennyi a mostani monitor(aidoz) képest. Perifériás látást nagyon nem kell benne használni.
  • lac coo
    Kunos most irta a napokban twitteren, hogy mar mukodik az uj riftel....pp, elsimitas meg mittudom mi...
    A masik dolog meg: engem rohadtul zavarna , higy nem latok semmit oldalra, ok , hogy fordulhatok arra, de alapon nem latom, tobb monitornal meg igen ....Ezert is kerdeztem...
    No nem mintha terveznek riftet vagy barmi hasonlot venni :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.22. 18:04:39
  • zimapeti
    Sacc/kb igen, ha 2.00-2.01-nél megállítod akkor az egy monitoros rendszerhez képest kb másfél, nagy jó indulattal két monitornyit látsz rifttel.
    Ez így, pláne három monitorhoz képest elég kevés, de egy monitornál jóval több, egy monitorral "reálisan beállított fov-al" a bal oszlopot és a tükör bal sarkát látod, talán.
    Viszont ezt a hiányosságát az, hogy benne vagy a térben és oda nézel ahova akarsz, nem egészen, de kompenzálja. Én is a dupla kijelzős riftet várom, de addig jó lesz a CV1-is.
    Nemrég törölték a CV1 rendelésem, mérgemben a riftre félretett pénzből vettem két monitort, másfél év riftezés után megint három monitorozom, nem akarom szám szerűsíteni, de jóval több időbe telik mire annyira ráérzek a kanyar és féktávokra mint a riftel. Itt magolnom, valamihez kötnöm kell a kanyar és féktávokat, riftben érzésből és sokkal természetesebben ment, igaz nem is láttam sok referencia pontot ami monitoron jól látszik, mégis sokkal könnyebben és gyorsabban ment, a beleélési faktorról nem is beszélve. Riftben mint a valóságban távolra nézek, monitorra folyamatosan 50centire fókuszálok. Messzire jól látok, közelre olvasó szemüveg kell, most monitorhoz is kellett csinálnom, riftel több óra se volt gond, most húsz perc után fárad a szemem. Egynél jobb a három monitor, de a riftet ha körberaknám magam monitorral se űberelné. Meglett a három monitor, egy hét múlva elnézést kért a Oculus és vissza állította a rendelésem. Megfogadtam, hogy ezektől az életbe többet semmit, szerinted betartom?
    Fogalmam nincs honnan lesz két hónap múlva 740juróm, de meglesz. Mivel egyik jó szimes cím se csinálta még meg a támogatást, annyira nem izgatom magam a csúszás miatt, de ha közben elkészül, Luckeynak annyi.

• lac coo
    En sehiva es semmit nem frissitek soha es igy is jo a regi hetes :))
  • Szabi #36303
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    win7-ről frissítettem, 8-ra, arról 8.1-re, majd 10bétára, aztán végül lett belőle 10.. így is stabil és jól működik.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.22. 15:19:38
  • b-type
    na...nem sarazom tovább a win10-t, valóban egy full tiszta telepítés kellett, másfél napja pörög, nyöszörögtetem és jó stabil.
    ..az más kérdés hogy agyfszt kaptam mert nem akart usb-ről települni, akármivel sütöttem boot-ra, feszt elszállt hibaüzenettel a fájlok másolásánál.
    aztán egy másik (magyar) win10 iso-t meg tök simán elfogadott...mindegy, szal visszaszívtam a nagyja sarazást.
  • lac coo
    Engem meg tovabbra is erdekel : ennyit lat szelteben a rift ?
  • Thread
    akkor jo volt az elso mondatom
    >>>De ez ugye csak egy kulso kameras rakeveres, verseny kozben nem latja a kormanyt? <<<

ami meglepett, hogy a VR sisak kepen chromatic aberration van, a lencse szintorzitasanak ellensulyozasara?
  • goldboy
    Ha valakit érdekel...
  • Tomsteel
    Bolond. :)

Nem először fordul elő, hogy boxba szeretnék lépni, de a játék úgy érzékeli, mintha a kilépés gombra kattintanék, hiába helyezték távokabb őket. (nem kattintok félre) Épp most buktam egy autót emiatt, mert ugye nordról kilépve fél év mire bejön egy a nyamvadt főmenü/szerver választó. Nagyon idegesítő dolgok.
  • lac coo
  • tonio2006
    Valami készül Kunos éknál! :D
  • neilszab
    Ma esti FunRace: Abarth 595 SS - Magione!

Itt az idő, hogy végre kipróbáljuk a legendás kis "figyót", a 60-as évek kultikus kisautóját, az Abarth 595 SS-t! Nagy száguldásra ugyan nem kell számítani, de a harc határozottan kemény és fordulatos lesz minden centi előnyért! A szerver egész este menni fog kisebb futamokkal, bármikor lehet csatlakozni a mezőnyhöz, 7-től indul a buli!

Futaminfók: Abarth 595 SS - Magione - 04.19
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.04.19. 18:24:19
  • tonio2006
    Innen töltsd le:
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/20995348/TCS%202016/TCS16_v1.3.rar
  • Gibor
    404, törölve van :(
  • AssettoDriftER
    Ac-ban vedd ki a pipát,hogy teljes képernyős megjelenítés legyen.
    Utána lép ki és a config-ban a video.ini-ben a szélességet ird át a jelenlegi érték 3x-ra.
    Pl. Nekem 1440x900 az alap, az inibe igy 4320 a szélesség, utána mented az ini fájlt és elvekben kész vagy.
    Amikor kiválasztod az auto&pályát és betölti, akkor nyomj egy alt+entert mert csak ugy lehet az oldalsó menükben lépegetni.
    Picit fapados megoldás ,de nálam működik.
  • lac coo
    1.5.9
    - reverted Realtime app
    - Audio : hit and scrape sounds use surface volume
  • lac coo
  • Joex22
    Köszi! Nem rossz ez :)
  • tonio2006
    TCS 16 v1.3
  • lac coo
    :)

Jó ez, körbe egy jó adag fekete vignettálás, hogy ne zavarja ennyire a szemet a világos rész ,aztán tuti !
    Meg picit csalni rajta, hogy az újnak is látszódjon a lámpája és a pilóta ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.17. 22:57:39
  • Alexease
    https://sg.hu/forum/tema/1324301258?bg=http://osztott.com/xATc/ac-bg-01.jpg :)
  • PacsutaTibi
    Hát én csak néhány képet néztem, de úgy látom nem sokat fejlődött a mod 1 év alatt....

A Civic még mindig a BTCC-s kasztnit használja, a Lada az Granta, a Volvóról néztem videót, az meg olyan suta, kevés a szélesítés, túl magas a hátsó szárny. Ami tetszik az a Citroen, bár azt nem néztem át tüzetesen, valamint a Chevyvel sincs túl nagy gond, ott inkább az a baj hogy az első splitter, túl kerek, igazából "majdnem" szögletes.
    Szerintem nagyobb meló lenne a GTRevo-st átalakítani, mint ezt kipofozni.

Jah, és mielőtt elfelejtenétek, ez csak egy ligamod, nem WTCC mod, ezért nincsen benne mindennek a rendes festése. Örüljünk, hogy egyáltalán ideadták ingyen, sajnos már rég elmúlt az az időszak amikor a modderek, egy-egy bajnokságot szépen feldolgoztak, és kiadták nekünk ingyen.
  • nagy891229
    Sziasztok!

Valaki letudná írni pontosan hogy mit és hogy kell beállítani hogy 2 monitoron kitudjam próbálni az assetto-t?
  • SimaSuna #36283
    A Honda nem rossz, bár mintha az alja leérne (SlovakiaRing-en) alap beállításokat használva.
    A Volvo néha néha törés hangokat ad ki...furcsa babakék textúra, sehol egy felirat...
    (a homokágyból Hondával kijöttem, Volvo bent maradt...)
  • tonio2006
    Akit érdekel egy kis WTCC! Ptsims-es.
    TCS16
    Update Volvo
    Update 1.2

+ egy kérdés. Mennyire lenne bonyolult átalakítani a GTRevo-s Chevy Cruze-t TC1-es formára amihez meg vannak a R3E-s festések. Lehet hogy jobban nézne ki.
  • lac coo
    Az egész felvétel :) kiégett, magas , anyámkínja :)
  • Adam Jonas
    És ebbe most mi a szar?
  • lac coo
    Megint szar, többet én már nem próbálom :)) Egészen furmányosan kellene ezt felvenni ...:D

• Szabi #36278
    jaja, dev diary 3/3-ba írták.. én csak arra célozgattam hogy siethetnének és jöhetne még május 18 előtt.. :D

Patrik még márciusban megerősítette hogy az ő módja lesz a 787, de Gergő még nem árulta el hogy elkérték-e az MX-5-öt tőle :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.17. 13:31:40
  • Skypack
    Ez a régi Miata a 787Bvel együtt jön ingyen idén valamikor.
  • lac coo
    Mar kitol, valami moddertol ? Az mar szerintem nem igen lesz, eleinte azert vettek ezt azt, hogy szerezzenek olcso , jo kulsos munkaerot.
    Nekem meg Clio Cup kell, de valahogy ilyesmiket nem nagyon eroltettnek. :(
  • Szabi #36275
    megvehetnék a régebbi Miata módot, azt gyorsan feljavítani és kiadni ingyé'.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.17. 13:15:31
  • lac coo
    Ezt varom mar vegre valami kis kupas auto !Remelem jo is lesz :)
  • Szabi #36273
    AC hangmérnők autója :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.17. 13:11:56
  • Alexease
    Valszeg ahogy no a palya tapadasa, ugy no az FFB "ellenalasa" is.