| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
zimapeti #36317 Ezt a három monitoros dolgot, te ugyan úgy túl hájpolod mint én a riftet
két hónap múlva, ha megjön az enyém, te leszel az első akinek szívesen megmutatom, hogy aztán ha tetszik ha nem csak azért is fikázhasd
Ja, kiderült végre a Fanatec váltóm a szar, szétszedtem megpucoltam, persze semmi kosz por nem volt, mint a gyári újj. Egyébként is a hall szenzornak pont ez lenne a lényege , nincs kopó, kosz, por miatt elromló alkatrésze. Hasonló van az autók abs jeladójánál, fél centi fémreszélékkel is tökéletesen működik. Persze semmit nem lehet állítani rosszul összerakni, mégis szarabb lett mint volt, mostmár keveri a sebességeket is, eddig csak nem látta néha a 3-5-öt. Szerintem átalakítom mikro kapcsolósra.