Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Nem azt mondom ,hogy fukar g*ci lennék, de sajnos nem sz@rom a pénzt én sem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
De köszönöm a választ, nem is tudtam ,hogy itt is van adok-veszek topic.<#awink>#awink>
jofogás, hardveraprón keresgélek de vagy jegelve van a hírdetés vagy konzollal együtt g25 áráért kínálnak.<#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.12.31. 15:26:16
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

De palyakban is tuti lesz meg valtozas, bovites. Eleve a regebbieket az uj rendszerre kell hozni (egy konyvtarban a tobb nyomvonal, vagyis nem duplazni/triplazni), beepiteni a frisebb shader, textura, object, fizika, AI, event reszeket, plusz meg nehany nyomvonal (Monza, Nurburg, Silverstone).
Es az osszefoglalo kepen a Corvette es a Mustang eleve egy "autoutos" palyan all, ami nem hiszem hogy csak a render miatt keszult, a konzolhoz talan/valszeg keszlnek meg "egyeb" palyak is, ami oda szukseget, ami ott divatos (valami varosi, drift, autopalya, dimbes-dombos szerpentin stb).
Jovore tuti meg nagyobbat fog szolni az AC, nem csak a brutal tartalomban, hanem hirveresben es koritesben is. Ha erre meg raszabadul 2-3x ennyi ember, foleg hogy konzol, az ottani szimesek es nagyreszt a jatekosok, az azert eleg nagy elore lepes (egni fognak a forumok, hircsatornak es egyebek😛).
Gondolom nem csak megnyitnak egy uj nyomvonalat, hanem atmodellezik korabeli kinezetre ...
http://blog.autoinjected.com/2011/12/30/the-legendary-monza-high-speed-oval-then-and-now/
"Nulla tenaci invia est via"
De nektek közlekkaron keményebb is volt a dinamika, nem?
2012-be jelentkeztem, fel is vettek, de sajnos én se tudtam foglalkozni az egésszel, borzasztóan időigényes - és dinamikából kis híján így is majdnem megbuktam. 😄
A jelenlegi autó pl. elektromos lesz, osszkerek-meghajtással.
"Nulla tenaci invia est via"
beledöglöm hogy nem tudom megtekerni arghh, de letojom hogy beledöglöm 😄
Nekem nagyon betalált Kunos, csak tényleg azt a részt erősíthetné még kicsit aminek talán a konzolos átirat még jót is tesz...pl. karrier
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.12.31. 12:00:20
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
En nem erzek semmi konzol miatti butitast vagy egyszerusitest, egyszeruen keszul az engine, meg sokminden hianyzik, tobb mindennel kiserleteznek vagy felkesz, igy folyamatosan valtoznak a dolgok.
Egyszer kiprobalnek egy ilyen pro valtozatot, rf prorol is csak legendakat hallottam 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A SAE az olcso, kiserleti, "tanulok" altal fejlesztett, mini formula auto/sorozat/verseny. Talan meg magyarorszagon is volt valamelyik egyetemne.csapatnak valami fejlesztese, kiserlete, probalkozasa vagy hasonlo munkaja?! Igy nev alapjan akkor ez meg a SAE-csapatoknak keszul, hasonloan a Pro-hoz, fejleszteni, tesztelni, gyakorolni, modellezni stb.
Az atlag embert egyik sem fogja erinteni, amx annyiban, ha onnan lesz beveteluk, a "mezei" AC fejlesztese is jobban fog menni.
De poen, hogy az AC mar "hivatalosan" is atvette az iR-tol a Soon™"-et😄D
Igazabol jol csinaljak, aki nem ismeri az iR-t, annak poen vagy komolyab dolognak tunik a "Tyre Modell X" vagy ez a Soon 😊
Annak orulok, hogy vegre lesz monza teknos palya, vagy legalabb is gondolom az lesz 😊
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.31. 11:07:28
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.31. 10:06:44
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.31. 09:43:31