42876

banner
  • Thread
    A lemez preselesi datumatol fuggene? Nem a telepitestol, regisztralastol? Kerdes hogy mindegyiket upgradelik-e meg mindig.
  • macleody
    Tudja valaki mi volt a mai patch-ben?
  • balazsb1987
    Tescosként mondom h szerintem oltári mákod volt, mert sikerült egy régebbi készletből megszerezned ezt a példányt. Lehet h máshol frissebb készletet tartanak a játékból. Egy próbát megér de nagy lutri szerintem.
  • Szabi #36188
    na ezt holnap kipróbálom :D

#36185: oké, de ha én azelőtt vettem, de csak most jutott eszembe beaktiválni ? :P
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.07. 20:23:58
  • macleody
    Nem néztem még de kipróbálom, kösz a tippet.
  • csokiskex
    Tudom. Ezért is vettem meg az SCE-t, hogy ha már lecsúsztam az AUTOMOBILISTA-ról, kipróbáljam az elődjét. Beírtam a kódot, utána megjelent mind a két cím a könyvtáramban. Jó vétel volt. :) Ez van a Tescoban 1990-ért!
    Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.04.07. 19:09:17
  • Nekrofil
    "This special offer is available only until 5th January 2016, as from January 6th 2016 onwards buying Stock Car Extreme will no longer warrant a free copy of AUTOMOBILISTA"

szóval csak a január 5.-e előtt megvásárolt SCE mellé jár
  • csokiskex
    Sziasztok! Kicsit off-topik, de le kell írnom. :)
    AUTOMOBILISTA-t néztétek már?
    Nekem még nem volt meg a Stock Car Extreme se, egy ideje nézelődtem, hogy érdemes lenne kipróbálni, mielőtt megvenném az AUTOMOBILISTA-t. Szóval neten a SCE, legolcsóbban 19,90 EUR. Tesco-ban láttam múltkor 1990Ft-ért. Hát ma jártam arra, meg is vettem. Steam-en aktiváltam a kódot. Erre nem megkaptam a SCE-t + AUTOMOBILISTA-t? :D Szóval 1990Ft-ért kaptam vagy 50EUR tartalmat Steamen.
  • Szabi #36183
  • KTMNORBI
    Köszönöm a tippeket ha megvan mi lett a végeredmény jövök jelenteni
  • alma2
    Azt probaltad, hogy amikor lassu, akkor nyomsz egy alt+entert?
    Ha csak bordless fullscreen-ben van, vagy hivjak akarhogy, akkor joval lassabb az egesz nalam. Pl tipikusan amikor kivaltok valahova, majd vissza. Utan kell meg egy alt+enter, hogy normal fullscreenbe keruljon. Ranezesre nem latni a kulonbseget nalam.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.04.07. 15:20:55
  • macleody
    Nálam olyat csinál, hogy indítok egy 15-20 fős versenyhétvégét, vagy egy ugyanennyi férőhelyes szervert, belépek, 15 fps. Kilépek, majd vissza és 70-80 fps. Van amikor egyből jó belépéskor, de van mikor csak 2-3-szori belépésre javul meg.

Tetszik ez a GT3-as Corvette, megcsíptem vele Nordon a második helyet a soft gumisok közt :)
  • Nekrofil
    ezért ez se rossz talán

- Improved collisions in multiplayer
  • Ratrak
    nekem offline is. Volt, hogy a nordon irgalmatlanul elszálltam miatta, egy aránylag jó kört bukva vele, nem volt őszinte a mosolyom. Még nem jöttem rá, hogy mi okozhatja, és mivel lehetne orvosolni (a szokásos, butítsuk le a grafikát-dolgon kívül, ami közel sem biztos, hogy megoldás, tekintve, hogy random fordul elő, és amikor nincs, akkor röccenés nélkül megy minden)
  • tjoe
    Nem tudom mi a rák van már megint, de az 1.5 óta akadozik, fagyogat a kép. A hang szól, de a kép van hogy 1 másodpercre is befagy. Mindezt csak online. A szerverre való ki-be lépkedéseknél is majdnem mindig megáll a kép fél-egy másodpercre. Mintha a játékosok pingjei is nőttek volna a szervereken.
  • lac coo
    Mar csak rendes abs, tc gomb kellene :)))
  • arty
    és legalább nem ini fájlból kell taknyolni !
  • lac coo
    - Added bonnet and bumper internal/external sound switch on Volume App

Ezek apró dolgok, de mekkora királyság mégis !! :)Nagyjából már senki a közelében sincs az AC testreszabhatóságának ....
  • goldboy
    1.5.5
    - MODDING: BRAKE_POWER_MULT setup option is now correctly expressed in % and can be used for modded content
    - Fixed typo on Lotus 98T soft compound slipangle value
    - Fixed Lotus 98T engine limiter sound for higher rev limiter than default
    - Fixed bad naming on Lotus Exos S1 medium and hard heat curves
    - Modified Drift cars steering lock.
    - Bugfixing and optimization on Imola, Silverstone, Vallelunga, Spa, Black Cat County circuits
    - Improved smoothness of AI driving style
    - Improved collisions in multiplayer
    - Improved AI fuel planning strategies
    - Fixed tatuusfa1 at vallelunga hardcoded achievement
    - Added bonnet and bumper internal/external sound switch on Volume App
  • Solt
    Szia,

EZ a topik "erről szól", itt nézz körül! ;)

@Hog: Engem lebeszéltek a nagyobb kormányról a G25 esetében... jóval nagyobb terhelést kapna, amit nem biztos, hogy bírna is. Nagyobb jóval az átrmérő, sokkal nehezebb maga a kormány, stb.
  • Hogthar
    Szia

ha a motorját szeretnéd feltúrbózni van rá megoldás amit magad is össze tudsz állítani(persze nem ajánlom).
    videó.

Ellenben én a g27 motorját elég erősnek találom, vagyis számomra nem kap prioritást hogy ilyen erős legyen a ff.
    Hamarabb javaslom egy Momo kormány felszerelését, amin nagyon egyszerűen meg tudsz tenni abban az esetben ha nem tartasz igényt a kormányon lévő 6 gombra: videó

Amennyiben értesz az elektronikához a gombokat is fel tudod rá szerelni: videó

Ezen kívül én még egy váltó vételét javasolnám, az alap váltó igaz teszi a dolgát de nem a legjobb váltó. Ajánlom a Thrustmaster TH8A Shifter-t, 7 sebességes, állítható a rugó ellenállás és átalakítható sequenciális váltásra is.
    Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2016.04.06. 02:37:22
  • El Gigante
    köszi
  • Tomo15
    Nyomd meg még egyszer az F1-et!
  • KTMNORBI
    Sziasztok. Ötleteket szeretnék kérni, mert valahogy fel szeretném turbózni a G27-es kormányomat. Olyanra gondolok, hogy vagy a meglévő kormányt alakítgatni valami alul-felül szögletesre, vagy vennék valami tuning kormányt amit adapterrel kellene felrakni. Láttam 1-2 videót erről de ha valaki konkrét példával állna elő, megköszönném
  • El Gigante
    én sem tudom állítani
  • lac coo
    Az új kamera ...? :)
  • endy papp
    Na bocs meg van a bibi,elnézést a hsz-ért.
  • Hogthar
    Nos ebben az esetben még várok egy kicsit, tán ha lesz valahol leárazás.
  • endy papp
    Ja csak nem tudom állítani,ez a gond,mikor állítanám ezt írja de nem állítja semerre.
    Eddig ilyet nem is írt és állítani is lehetett.
    Nagyon bírom mikor egy "rég elkészült játéknál egyet előre kettőt vissza....."
    Most is a hétvégén a nagy pach után jött vagy 3 kisebb...azért ez is mindent elárul, na mind egy, hagyom, majd egyszer ez is jó lesz....

• GeriDoc
    Hát akkor állítás után ments egyet, mint mindig is. Csak eddig nem figyelmeztetett.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.04.05. 20:11:50
  • endy papp
    Üdv mindenkinek.
    Olyan gondom van a legutóbbi pach óta nem tudom az ülés pozíciót állítani semmilyen irányba egyik kocsinál sem,esetleg valaki tudja az okát vagy hogy mit lehetne kezdeni vele.
    Mikor valamerre állítanám kiírja pirossal hogy "save needed"
    Köszi előre is a válaszokat.
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    G2A, Kinguin és társairól:

Internetes piacterek, leginkább a Vaterához hasonlítanak, mert a legtöbb esetben maga az oldal nem saját maga árul, csak közvetítőként szolgál. Ebből adódóan egy terméket több eladótol is beszerezhetünk. Szinte bárki lehet eladó ezekben a boltokban és amikor vásárolunk sokszor nem is tudjuk kitől veszünk.
    Ezekből eredően és a tapasztalatok is alátámasztják, hogy megvannak a kockázatai ilyen helyen vásárolni pl.: nem kapunk semmit a pénzünkért vagy rosszabb, lásd Bluerainbow esete, kinek nem egyszer tiltottak le játékokat. Ugyanakkor lehet jó üzleteket is csinálni ezeken a piactereken (érdemes figyelni az eladott példányszámot), azonban a kockázatuk miatt nem lesznek ajánlott helyek, mindenki kizárólag csak saját felelősségre használja őket.
    G2A Shield egy feláras szolgáltatás, melyért cserébe a G2A biztosítja, hogy sikeresen aktiválni tudjuk a vásárolt játékot, letiltás ellen ez sem véd: lásd Watch Dogs esetében, amikor csupán a kiadó jófejségének köszönhető volt, hogy visszaadták a lopott kulcsokkal aktivált játékokat.
    G2A áfa: mindenki saját belátása szerint választhat, de aki nem a valoságnak megfelelöen választ az törvényt sért.

Forrás

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.04.05. 19:45:40
  • Hogthar
    wow, elég olcsó az általad megadott oldalon, viszont nem nagyon hallottam még róla, mennyire megbízható?
  • neilszab
    Bonus Pack 2 - FunRace!

Ma este az powerslide-okra kiválóan alkalmas Mugello-ban fogjuk meghajtani az új ingyenes amcsi vasakat, a Ford Mustang-ot és a Chevrolet Corvette C7-et! Gyertek bátran, örömmel látunk mindenkit! A szerver egész este menni fog kisebb futamokkal, bármikor lehet csatlakozni a mezőnyhöz, 7-től indul a buli!

Futaminfók: Bonus Pack 2 - Mugello - 04.05
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.04.05. 15:26:43
  • Tomo15
    Én is 9 után szoktam menni, és teljesen pozitív a tapasztalatom, főleg a MR ratinges szervereken, amikből kifejezetten sok van. Ennyi idióta, és versenybaleset pedig az iR-ben is megesik...
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2016.04.05. 14:51:09
  • lac coo
    En akkor makkos vagyok, igaz este erek csak ra, de kilenc utan abszolut rendben van mindig :)) Neha van baleset, persze, de hol nincs , ahogy olvasom IR ben bosszantobb a dolog mint itt, itt legalabb nem von le semmit :)
  • tobias88
    Nem lenne rossz a publikus szerver, de ha valaki minimálisan gyorsabb van mögötted fogja és egyszerűen kilök. Pont ez lenne az egész lényege, a csatázás és az, hogy hol tud rendesen megelőzni

Persze vannak kivételek, mint például én is, de sajnos a többségre ez igaz. Rendes bajnokságban ilyen nem fordulhat elő
  • mumus70
    Hát nekem kivétel nélkül rossz tapasztalatom van a public szerókról! Hemzsegnek a trollok! Én 10 esetből 9-szer a rajtvonalat sem léptem át, még az égből is autók hullottak a tetőmre! Rosszabb mint egy Playstationos Gran Tourismo multi......
  • AssettoDriftER
    g2a.com ;)
  • ratb
    aham..akkor ettől nem lesz nagyobb erő középállásban...akkor biztos jó a progi csak mást vártam tőle :))