| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
zimapeti #36305 Sacc/kb igen, ha 2.00-2.01-nél megállítod akkor az egy monitoros rendszerhez képest kb másfél, nagy jó indulattal két monitornyit látsz rifttel.
Ez így, pláne három monitorhoz képest elég kevés, de egy monitornál jóval több, egy monitorral "reálisan beállított fov-al" a bal oszlopot és a tükör bal sarkát látod, talán.
Viszont ezt a hiányosságát az, hogy benne vagy a térben és oda nézel ahova akarsz, nem egészen, de kompenzálja. Én is a dupla kijelzős riftet várom, de addig jó lesz a CV1-is.
Nemrég törölték a CV1 rendelésem, mérgemben a riftre félretett pénzből vettem két monitort, másfél év riftezés után megint három monitorozom, nem akarom szám szerűsíteni, de jóval több időbe telik mire annyira ráérzek a kanyar és féktávokra mint a riftel. Itt magolnom, valamihez kötnöm kell a kanyar és féktávokat, riftben érzésből és sokkal természetesebben ment, igaz nem is láttam sok referencia pontot ami monitoron jól látszik, mégis sokkal könnyebben és gyorsabban ment, a beleélési faktorról nem is beszélve. Riftben mint a valóságban távolra nézek, monitorra folyamatosan 50centire fókuszálok. Messzire jól látok, közelre olvasó szemüveg kell, most monitorhoz is kellett csinálnom, riftel több óra se volt gond, most húsz perc után fárad a szemem. Egynél jobb a három monitor, de a riftet ha körberaknám magam monitorral se űberelné. Meglett a három monitor, egy hét múlva elnézést kért a
Oculus és vissza állította a rendelésem. Megfogadtam, hogy ezektől az életbe többet semmit, szerinted betartom?
Fogalmam nincs honnan lesz két hónap múlva 740juróm, de meglesz. Mivel egyik jó szimes cím se csinálta még meg a támogatást, annyira nem izgatom magam a csúszás miatt, de ha közben elkészül,
Luckeynak annyi.