| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
csak zavar, de én ki fogom kapcsolni, ahogy mindig is kikapcsoltam. Inkább a videó váltotta ki, a játéktól más dolgokat várok....bár sikeres lenne az éppen még normális mértékben, jobban ne :))
Próbálgatok én is mindenfélét (kivéve iRacing), de valahogy megváltoztam :))
online próbálgatom magam, hogy mennyire vagyok gyors, de sztem egyre kevésbé....és feszt azon kapom magam, hogy csak gyakorlom a kuplungolást, és gázfröccsözést (pár évre abbahagytam).
rF2 Clio vs. Skippy...én megyek a Clio-val, és így minden váltást kikuplungolva vagyunk egálban...mosolygok magamon.
Nagyon fontos lenne az élethűség, ami viccesen hangzik hiszen mind szimesek vagyunk, de már kicsit elteltem a féligazságokkal.
a nehéz szim sem szim ha nem stimmel, a könnyű meg pláne nem. Ezért kedvelem a lassú autókat, még ott valahol elfogadható határon van a szimuláció, aztán néha avigyorgás elfedi, hogy a valósághoz köze nincs, néha az online izgalom fedi el, néha meg a szépség, vagy a hangulat.
Mit szövegelek már...szal az F40 sem lesz egszerű, mert az egy nagyon hangulatos kocsi, és mellette nem könnyű...amennyire tudom persze. :)