| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
én jól jártam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazad van értem, is, csak most fura, 10 naponta látom a fiam, folyamatosan dolgozom 12 órában, minden túlórát elviszek hogy több legyen a fizun a szám (most 23.-n 19 munkanapom van, a szabályosság határán), éjszakás napokon napközben 4 órát tolom a házat (én csinálom a csatornát a vizet, a fütést, jelenleg a fürdőszobát,
DE egyszer kész lesz, még 3 kemény hónap (egyet csúszok), és beülök a monitor elé, és rákattintok az AC-ra bssza meg :D, még akkor is lesz külsőleg, de akkor már költözhetnek a fiam és a párom.
...aztán írok egy blogot
...ahoz képest hogy vállalkozóként anno a lakásomat kp vettem, a kocsimat PT-t 3 milla detto kp, most ezt így 600kiló szocpolra kihegyezve, fizuból megoldani, tartozom neked cédulákat osztogatni...hát ahogy Samuel L. Jackson monda Travolta-nak, qvára nem ugyanaz a műfaj bmeg.