42876

banner
  • lac coo
    Ha van olyan autó az adott szerveren ami neked nincs meg, akkor nem tudsz felmenni sajnos ....
  • z0ty4
    a fun szerverre értettem.
  • alma2
    Ha nem piros az online resznel, hogy nincs meg minden ami szukseges a palyahoz akkor gondolom igen.
    De nem gondolnam, hogy fut jelenleg olyan kombo ahol ne kellene.
    De szepen le van irva az oldalukon, melyik bajnoksag, mit igenyel...
  • z0ty4
    srácok a gtr-masters szerverre lehet csatlakozni dreampack nélkül is?
  • Thread
    Ezekben a szimekben az automodellben van a gumimodell, ez nekem azt sugallja hogy erosen egyszerusitenek, nem adatlapokat kap a jatek motorja, amibol szigoruan fizikat szamol, hanem mar valamilyen elore osszejatszott dolgokat, amiket beallitgatnak, hogy a fizikara hasonlitson.
    -----------
    Az ACban miert nem lehet beallitani, hogy a nezet a fej dolesevel tenyleg rendesen megdoljon? Mestersegesen visszaveszi kb. a tizedere ezt a dolest, kb. mintha ugy mozogna a fejem 2G oldalgyorsulasnal, mint valami dizőz, vagy hindu táncosnő feje, akik igy oldalra tologatjak a fejuket.
  • croatianus
  • GPx8
    +1 :)
  • lac coo
    Én kipróbáltam, nem rossz de ég és föld a kettő....
    szokásos rf1 okosság megvan: ha nagyon elindul a hátulja akkor semmire nem reagál semmit.
    Én se tudom melyik mit-mennyit számol, nem is érdekel, de hogy végén ami kijön abban Ac nagyon jó, az tuti.
    Persze itt se tökéletes mindig minden, de tagadhatatlan, hogy a legtöbb dolgot itt tud csinálni és éreztetni egy autó .
    ez is az én magán véleményem, bár mint tudjuk mindig igazam van ! :P

Az meg hogy én újból plr-t turkáljak, kísérletezgessek akár egy egyszerű kamera pozicióval, g-erőkkel stb ....az kizárt, letörlöm azt jóvan ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.12. 15:43:00
  • b-type
    Az rF:
    leginkább gumi, tapadásvesztés, és visszanyerés, ez volt vele a legnagyobb bajom...és egy régebbi történet, egyszer írtam is valahol, még az F1C-ből görgetve azt érzi az ember, én, hogy 'aero-ra van építve a fizika'..ezt félre lehet magyarázni, ezért leírom, annak idején én keveset formuláztam F1C alatt is, inkább az ETCC moddot használtuk, ott az FWD és AWD autók működtek, az RWD autók nem. Nehézségként fogtuk fel ennyi.
    Aztán jött az rF1 és ez az érzés visszaköszönt, AWD-FWD autók jók, hátsókerekesek nem, kasztnis autók(!)-ról beszélek most csak.
    Igazán ott jön ki ha valami nem jó sztem, alacsony sebességű powerslide-nál, és közepes illetve magas sebességű kanyarokban kevesebb szárnyálás mellett, nyeklik-nyaklik, nem érezni a gumit.
    Ez az érzés mindig megvolt, kivétel nélkül, GTR-GTR2, rF1, és jó ideig az rF2-ben is.
    Ezért volt bátor vállalás az E30 itt az AC-ban, és engem meg is győzött., kevés lóval indított powerslide tapadásvesztése és visszanyerése, és az autó viselkedése.
    Erre utaltam mikor írtam hogy tartok ettől az automobilista-nál is. ..mármint hogy nem lesz hiteles.
    Hozteszem ez az egész az én szubijektív véleményem, ami sok-sok év F1c, kevesebb GTR és GTR2 :D, de megint sok-sok év rF1 és különféle erre épülő moddok, illetve erre épülő játék kipóbálása után.
    ...és sok év AC is persze, aminek most már híjján vagyok 7 hónapja :(
  • Thread
    nem sokat...szvsz az AC olyan mint az RBR, nem a számolás a lényeg, csak egyszerűen az autókezelés.
    A sok számolás egy nagy nulla ha nem jó, ezek szerint az automobilista elég jó lett, ..bár én nem hiszem el, csak ha majd kipróbálom, az alapokat unalomig ismerem, és sok jó próbálkozást megnéztem már arra az alapra akár a GTR2 szintig...és tudom, ..vagy sejtem hol fog csalódást okozni
    -----------
    Erre az infora varok, hol szar az rFactor alap az AChez kepest? puszta fizikaban.

Az iRacing sokat számol, de rengeteget pöcsöltek vele hogy az össze is álljon.
    Számomra csak akkor előny, ha anomália mentesen működik, és az autókezelés meggyőző...egyébként tök mindengy mennyi oldal van teleírva számokkal.
    -----------
    En is erre gondolok, vannak benne meggyozobb pillanatok, mikor azt erzem, hogy a valosagot szamolja, az ACben utoljara kevesebb volt ez a feeling. De ma megnezem megint. Persze az automobilista-t sokkal szarabb grafikaval tudom nyomni. A procit terheli jobban, ezert minimumra kell venni pl. az objektumokat. Amugy is rondabb.
  • neilszab
    VÁLASZD KI A LOVAD!

Rövidesen elrajtol a legújabb Assetto Corsa megmérettetésünk, azt azonban Ti dönthetitek el, hogy mely vasak nyergében szeretnétek megküzdeni egymással!

A választható gépek között szerepelnek utcai, formula és kupás autók is, próbáljátok ki őket a 0-24 elérhető gyakorló szerveren és szavazzatok!

Infók: Autószavazás - új AC bajnokság
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.12. 12:56:50
  • b-type
    nem sokat...szvsz az AC olyan mint az RBR, nem a számolás a lényeg, csak egyszerűen az autókezelés.
    A sok számolás egy nagy nulla ha nem jó, ezek szerint az automobilista elég jó lett, ..bár én nem hiszem el, csak ha majd kipróbálom, az alapokat unalomig ismerem, és sok jó próbálkozást megnéztem már arra az alapra akár a GTR2 szintig...és tudom, ..vagy sejtem hol fog csalódást okozni.
    Az iRacing sokat számol, de rengeteget pöcsöltek vele hogy az össze is álljon.
    Számomra csak akkor előny, ha anomália mentesen működik, és az autókezelés meggyőző...egyébként tök mindengy mennyi oldal van teleírva számokkal.
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert régen minden jobb is volt :D
    most azé' sz@r minden mert minden jobb.
    Na a net meg elcseszett mindent :D
    A több időt az emberek nem a szabadban töltik hanem itt, a szöszöléssel.
    régen elég volt Gojko Mitic-nek lenni fapuskával, meg újságból olvasni a híreket..Most van egy csomó minden, amivel foglalkozni lehet, ahhelyett hogy az ember foglalkozna valamivel. :)

• Thread
    Az automobilista ami ugye rFactor, es az AC fizikaja kozott mit kene eszrevegyek, ami arra utal hogy az AC a nextgen-ebb?
    Tisztan a kepen lathato mozgasbol es ahogy az iranyitasra reagal.
    Probalok majd figyelni, nekem az elobbi tunik ugy mintha tobb dolgot szamolna.
  • Solt
    Háááát... nem tudok nem egyetérteni, sok igazság van abban amit írsz, de azért azt vegyük figyelembe, hogy ahol ennyi kan van egy helyen, ott elkerülhetetlen néha az összetűzés... főleg, ha nagy a szórás életkorban. Az onlány élet ilyen... sokan vagyunk, másképpen látunk dolgokat, másképpen reagálunk ezekre, mást akarunk, eltérő személyiségek vagyunk, ráadásul mivel jórészt arctalan, személytelen ez az egész, könnyebben elcsattannak a virtuális pofonok. :)

Én sem szeretem ezt a részét, de ez benne van a pakliban szerintem... nem szabad komolyan venni, próbálni kell alkalmazkodni, ennyi! :) Kb naponta tudnék vitát generálni, mert 1-2 hozzászólás igencsak súrolja az ingerküszöbömet, de így 40 felé annyit elértem már magamnál, hogy csak arra reagálok, ami már nagyon túlmegy a tűréshatáromon! :) Sakál "típusa" a gyengém... ha kicsit rosszabb passzban vagyok, az ilyen figurák mellett nem tudok elmenni... lehet azért, mert én is egy ilyen beképzelt és nagyképű pöcs voltam fiatalabb koromban... azt mondják az okosok, ha valakinek a viselkedése irritál, az általában azért van, mert akaratlanul is "tükröt tart" az illető! Lehet van benne valami... :)

No béke mindenkivel, megyek polírozni... :)
  • Ratrak
    Rég volt hajhúzás?! Ez a topik kb. másról sem szól, mint
    1. fanyalgás, hogy de sz*r ez, de sz*r az, jó, jó, a játék nagy része jó és a 60 autóból 40 szuper, de akkor is de sz*r már ez és milyen sz*r már az
    2. online megint valaki jaj-de-kitolt valaki mással, és volt olyan pofátlan, hogy összeütközött Az Első És Egyetlen Szimulátoros Istenség Szent Verdájával
    3. nyavajgás, hogy milyen könnyű ezzel menni. Nyavajgás megerősítve néhány helyről. Valaki szól, hogy oké, akkor menjél azzal, amazzal és emezzel, azokkal nem könnyű menni, és úgyamúgy tök jók. Erre nyavajgás, hogy jaj, de hát azt, amazt és emezt nem szeretem, mert túl nehéz velük menni.... Ööööö.... oké. Kéremkapcsojjaki!
    4. bezzeg a másikszimulátor mennyivel jobb. Nem, nem, inkább sz*rabb. De, sokkal jobb! Nem, sokkal sz*rabb. De az én apukám az erősebb! Nem, nem, az enyém!
    5. És különben is: régenmindensokkaljobbvolt.

Mint. Az. Oviban.

Közben van néhány jó infó, meg hasznos dolog is el-elszórva szerencsére.

Én spec örültem a figyelmeztetésnek, még akkor is, ha már korábban felraktam a nevezett drivert és rohadtul semmi gondot nem okozott. (Pedig nem tököltem vele semmit, csak "express install-->ok-->ok". Tudom, buta véglény vagyok.) A személyeskedés pedig sosem vezet semmire, max műsornak jó, de az is unalmassá válik egy idő után. ("A fohlóhműsoht pedig köszönjük, máh a múltkoh sem éhtettük")
  • Solt
    iRacing topikban az ilyen viták privátban mennek? :) Ennyi elfér itt, már úgyis rég volt hajhúzás, no meg részemről be is fejeztem... ;)
  • arty
    "tyre physics realignment"

minimum 1.53-ig bughunt és folyamatos fanyalgás confirmed :D
  • lac coo
    Nekem meg mindig a gumi van beragadva az agyamba, szoval en elsosorban ott varok valami javulast ! :))
  • Szabi #35772
    hát ebbe nem volt semmi infó, de egy Oulton Park és Ferrari 250 GTO kombó tényleg jöhetne :D
  • lac coo
    http://www.racedepartment.com/threads/kunos-simulazioni-exclusive-interview-part-2.118482/
  • mumus70
    Ezt a szájkarate meccset nem lehetne privátban intéznétek? Köszike!
  • Solt
    Igen okoskodsz, ráadásul úgy, hogy totálisan elvakult vagy közben. Attól, hogy állandóan azzal jössz, hogy ez a szakmád, még cikibb az egész vergődésed. Egyébként ahhoz a tényhez, hogy a menthetetlent próbálod mentegetni, mégis miképpen jön, hogy mi a szakmád? Adott egy tény, még az is elismeri, hogy hibázott akit mentegetsz, erre jössz ezzel az idétlenkedéssel, hogy bezzeg a nagy "zseni", hogy telepít drivert... Most komolyan, adott több hivatalos telepítési lehetőség, ha ezek közül valamelyik nem működik, az kinek a hibája? Azé aki kiadja mint működő lehetőséget, vagy azé aki használja, mert bízik abban aki kiadja? Még, ha béta driver lenne, akkor azt mondom ez van, ezért béta... na de így? Mi a szart lehet egy ennyire egyszerű tényen még mosdatni, magyarázni, okoskodni? Értem én, hogy az NV a szerelmed, de próbáld már meg feldolgozni, hogy bizony még ők is hibáznak... ennyire fáj? Ha igen, akkor komoly gondok lehetnek nálad mentálisan!

Picit segítek, hogy mi lett volna egy mentálisan és szellemileg épp reakció: LINK LINK

A pöckölést meg értsd úgy ahogy írva van, nem olyan bonyolult az. Persze, ha a gondolod elmagyarázom neked, hogy az általam leírt és az általad leírt verzió között mi a különbség.

• Jackal
    Ez a szakmám, idióta... (ja nem, biztos csak okoskodok)
    Meséld már el akkor hogy kell érteni ezt? "lehet tovább pöckölni a kis sakált az NV logóra... :D "
  • mumus70
    Bocsi Bala, de ez kritikán aluli, már a megaherzek is látszódnak vagy mik, hullámzik az egész képernyő! In game streameld a képernyő helyett please!
  • tbazsi95
    VSR Truck Series | Assetto Corsa | Nürburging Short | Balazs Toldi OnBoard
  • hqx
    Meg normálisan leszedtem le az előzőt.
  • hqx
    Nálam is minden rendben volt. Én sem teszek fel minden szart. Meg normálisan leszedtem az előzőt. A regisztriből is kiszedtem, ami nem kell. Ha meg valaki nem ért hozzá, akkor használja a Display Driver Uninstaller-t. Meg nem árt a tiszta telepítés végrehajtása opciót bepipálni.
  • goldboy
  • Solt
    Szerintem a zöldhályogos elvakultságot kéne befejezni... főleg ilyen okoska stílusban. Én nem mondtam, hogy verd ki rá, ezek a te szavaid. Azt meg majd ÉN eldöntöm, hogy az ilyen nagyképű, önjelölt kis "zsenikkel" hol és milyen hangnemben beszélek!

Egyébként ne érts félre, nem haragszom, csak szimplán elég volt a hülyeségeidből! ;)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.09. 22:10:08
  • Jackal
    Figymá, be kéne fejezni a sok képzelgést. A "verd ki az nv logóra" beszólást meg tán nem kéne erötltetni itt a fórumon (se)...
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 21:45:15
  • Solt
    Nyuszifül... az Experience a védenced hivatalos programja, amit a hozzá nem értő júzerek 99%-a használ... nehogy már órákat kelljen olvasgatni egy nyomorult driver telepítés előtt, amikor azt egy hivatalos program ajánlja fel, mint WHQL driver! Szedj már valamit zöld hályog ellen, azért az elvakultságnak is van (legalábbis kéne, hogy legyen) határa! :D Elbaszták, aki bízott bennük vakon azok közül sokan rábasztak, ennyi... őket biztos vigasztalja a hír, hogy az installer.exe volt a hibás! :D Megpróbáltad védeni őket, feladat teljesítve, most már megnyugodhatsz... lehet tovább pöckölni a kis sakált az NV logóra... :D

Azért bízom benne, hogy van akit meg tudtam kímélni attól, hogy fél napig winfost telepítsen, mert tudod nem mindenkinek az az élete, hogy driver telepítés előtt a netet bújja, hogy vajon minden rendben van-e, egy hivatalos forrásból származó, WHQL aláírással rendelkező driver esetében. Értem én, hogy most árnyék vetült az NV logóra, de ugye azért véresen komolyan nem haragszol rám amiért betettem az infót? :D

Ígérem, ha az AMD csinál ilyet, azt is közzé teszem, de akkor te meg ígérd meg, hogy őket is ilyen vehemensen fogod védeni, és ott is előjössz a nem is annyira burkolt júzer error hivatkozással! :) Egyébként te hány éves vagy, most komolyan?

(Hogy még jobban összezavarjalak, képzeld, nekem gond nélkül települt)
  • Jackal
    Ja, hogy az experience azt ajánlja fel... Akkor én kérek elnézést az akadékoskodásomért :)
    Lehet olvasni kéne külföldi oldalakat is, aztán kapásból ott lenne az orrod előtt. (ahogy az is hogy az installer exe-vel volt a gond, nem magával a driverrel)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 19:04:33
  • Adam Jonas
    Majd meglesem akkor, köszi!
  • tobias88
    Nyílt szervereknél Nordsheilfe a nyerő valamiért, de szokott lenni Ferráris Gt2-es verseny minden nap amin sokan vannak
  • lac coo
    Este kilenc utan szerintem jo esellyel barhol jatszhatsz normalisan, gt ben meg meg ember is van boven.
  • Adam Jonas
    Ligába nem feltétlenül szeretnék részt venni, inkább heti 2-3 alkalommal amolyan "fun" jelleggel, de mégse roncsderbi szinten. :) De köszi azért, fontolóra veszem még.
  • tobias88
    60 fő szokott lenni versenynapokon vasárnap esténkként a 3 szerveren. Olyant sajnos nem fogsz találni, ahol minden nap van verseny :) (maximum 1-2 nyílt GT3as szerver)
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.03.09. 16:44:52
  • Adam Jonas
    Tudnátok nekem ajánlani olyan szervereket/társaságokat, ahol esténként GT3 géposztállyal szokott lenni móka, és még relatíve sokan is szoktak lenni?
  • Solt
    Amikor beírtam, a GF Experience még mindig a 364.47-s drivert ajánlotta fel, amit az NV azóta visszavont, mivel nem volt vele semmi gond! :) A 364.51 egy béta driver, amit nem ajánl fel mindenkinek, mivel sokaknál a bétára frissítés nincs bekapcsolva.

Így utólag úgy néz ki, hogy főleg azoknál volt gond, akiknek több monitor volt a VGA-ra kötve. ;) Még szerencse, hogy ez nem az AMD-vel történt, mert akkor már kifordult volna a világ a négy sarkából! :)