Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.13. 22:52:24
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Biztos jo IR fizika nem mondom, hogy nem, de utcai autoban szvsz AC most verhetetlen .
Netkodot azt nem tudom, regota nem tudtam menni, igaz addig nekem semmi bajom nem volt vele .
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.13. 22:01:19
Főleg nem gázadással ,szándékosan, kontrolálhatóan 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.13. 20:57:58
azért egy autó nem csak megcsúőszni tud aztán nagyon villámgyorsan össze kell szedni mert eldobja magát, hanme bizony tud csúszkálni ism urambocsá még szándékosan is 😊
no ilyen IR-ben nincs .
Persze AC se se tökéletes 😊
Nekem van mar regrol egy reg-em, fizettem is.
Mindig mas emailcimmel mindig kapsz 3 honapot?
Mindig van hozza 3 honapos ingyenes, barmikor tesztelheto. Persze alap tartalommal, de a 12 autobol es 14 palyabol csak lesz olyan ami tesztelesnek megfelel😊 http://www.iracing.com/membership/
Replay-t nem nagyon nezegetek, de iR-ben nagyon brutal replay es egyeb kamera editalasi lehetosegek vannak. Mindenfele poziciok, mozgasok, hangok, kamera csoportok, akcio kamerak (automatan az akciokat mutatja; elozes, kicsuszas, tores stb.), melysegelesseg (blende es fokusztavolsag alapjan, sokfele mentes, betoltes, uj kamerak stb. Es sajat grafikai beallitas, mert visszajatszashoz mehet a nagobb😉
A fa arnyek csak poennak jo, ember nincs aki azt erezni😊) A lenyeg hogy szamolja es mutatja a hofok kulonbseget. De az igazi leyege ugy is csak versenyen van, ahol tobb tucat auto koroz folyamatosan, es meg gumizzak is hozza a palyat.
amúgy meg jó dolgok ezek, de IR be előbb egy olyan gumi kellene ami tud csúszni is nem csak megcsúszni ...😄
amúgy ott van rF2 abban is van ilyen, ott még a felhők is árnyékot csinálnak, annak talán van valami értelme, bár én még soha nem éreztem semmit belőle, csak tudom, hogy van 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.13. 20:02:07
Nincs valahol gonosz demo az iRacinghoz? az 1.1-hez volt regen. Persze lecsaphatnek olcson egy akcios elofizura de ott is kotott a tartalom.
Ami meg donto lehetne, az egy kulso nezetes osszehasonlitas, emlekszem az iracingben regen ledobbentett a replay, mintha egy igazi kicsi auto mozgott volna elottem, mondjuk inkabb lagyabb felfuggesztessel latvanyos, meg youtubon ha mar akadozos a kep es nincs meg a 60fps
Kene egy ilyen AC vs iR kulso nezet rock steady 60 fps-el, lehetoleg lagy felfuggesztessel.
Amugy van ilyen, hogy autoversenyzok kikerulik a fa arnyekat, ha az egyebkent az idealis iven lenne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg betas, csak a palyara mukodik, az is csak realtime (visszajatszasban nem vagy benazom), nincs meg automata allitas, kezzel kell beloni a min es max hofokokat a kamerahoz. Egyedul mentem (erdekes volt az elso kor😛), online sok autoval azert latvanyosabb, amikor folyamatosan valtozik az idealis iven a "szinezes".
Ez most az AC bosszuja a Fonseckeren, vagy ez mindig igy volt, minden update utan paranoia?
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.12. 17:39:37
jó móka a DFGT + H váltó kombó, csak sajnos így AC-ban szinte használhatatlan :-/
"Nulla tenaci invia est via"
Igazabol iR-szinten lehet hosszutavon profi engine-t fejleszteni, de ehhez kell penz, ember, meg persze meg penz! 😊)))) Emiatt sem erdemes hasonlitgatni a tobbiekkel.
Amikor megtehetik, hogy csak az utkozes modellre kulon embert vegyenek fel vagy egy-egy auto beallitasaihoz kulon igazi versenymernokot alkalmazzanak, az azert mas kategoria, amikor Kunos egyedul mindent megcsinal, az autokat meg Aris allitgatja😄
Ha igy nezzuk, az AC brutalisan profi cucc (mukodes, kinezet, tartalom), a lehetosegek-ar-ertek aranyaiban!!!!!
AC elonye ketsegtelenul az, hogy azt viszont meg sokaig lehet fejleszteni.
Ezek miatt a brutal elelmosasok meg tukrozodesek is feleslegesek, mert azokat sem lehet latni normal hasznalatban. Tukrozodes az iR-ben nincxs is, talan nem is lesz meg a DX11-gyel sem (max opcionak), teljesen felesleges eroltetni vele a gepet. Raadasul ott csak cockpitbol lehet versneyezni, onnan meg semmit nem latni belole, jo a kamu😄DD
Es mivel az iR-ben van kulon replay/spectator bealllitas a grafikahoz, aki kivulrol nezegetni akarja, ott felhuzhatja a dolgokat (ha lesz DX11, valzeg ott lesznek extras dolgok is, melysegelesseg most is van, raadasul profi, kamera blendet es targytavolsagot lehet beallitani, az alapjan szamolja a melysegelesseget😄DDD Tipikus iR, meg veletlenul sem egy csuszka, aztan jo az😄DDDDDDDDD ).
Gyanitom ott mar nem kell sokat nezegetni melyik a jobb, szebb latvanyra 😊))
Ez ismet olyan kulonbseg, hogy az AC-nak sose lenne ilyenre kapacitasa, es nem is feltetlenul kell bele, de ettol gors. Az iR-nek meg ez kell, sot lesz meg dinamikusan, fizikabol koszolodo palya, gumik meg mittudomenmegmi😊)))
Az iR-ben nem csak latvany a hofok vagy a paratartalom, beleszamit a menetteljesitmenybe is.
Beallitastol fuggoen sok lehetoseg van, ez csak 3 pelda, elsosorban a tavoli dolgok latvanya szamit.
Az elso kep meleg ido, nulla paratartalom; a masodik hideg ido es 100% para; a harmadik hideg es 5% kod. Persze, ossze-vissza lehet ezeket allitgatni, ezek csak peldak.
Vagyis az iR is tud normalisabb "hatteret", meg igy DX9-ben is, csak a lenti videoban nem olyan beallitas volt.
Es ez most NEM iR hype (!), egyszeruen csak a ket program kozti koncepcios kulonbseg, melyiknek mi a fontosabb, milyen dolgokat jelenit meg, es az mennyire akarja/tudja fizikaban szamolni!

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.12. 12:07:50
Nem regen meg almodni se mert senki szkennelt nordrol ! 😊
Egyik jatek ezt tudja masik azt, mindketto eleg pontosnak tunik, hogy mas nehol a fa, meg a kretarajz, az mar nem szamit .
Az iR legnagyobb gondja, hogy nincs rajta semmi "utomunka" (nem csak a kapcsolhato PP, hanem az alap renderhez tartozo DX11 dolgok, pl. a hatter bevilagitas es szinek), az iR-ben van egy hatter kep, aztan annyi. Ami az ilyen helyeken latszik a legjobban:
(viszont a szemnek kellemesebb bevilágítás miatt első blikkre azt éreztem, hogy "úúú, mennyivel szebb az iracing", ez később a totál "egyfényű" domboldalakon hamar elmúlt)
nincsenek illúzióim, úgy néz ki sosem lesz igazán szép és korszerű szim (amiben ráadásul van igazi, jó szingli karrier), valami módon mindnek kilóg a bele 😊)
Forza.
Látok ezt is azt is YT-on ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.11. 19:54:20
Az osszehasonlitas amugy is csak "tajekoztato jellegu", mivel az iR csak DX9 es nincs benne SEMMI postproces, HDR, bloom vagy hasonlok. Nyersen ennyit tud😉 Majd talan jovo tavasszal lesz DX11, de a postprocess meg akkor is kerdeses. Pedig az rengeteget dob rajta! Anelkul az AC natur rajzfilm lenne😉)
Meg az iR-ben sem dinamikusak a felhok, egyszeru hatter kep. Vagyis se arnyek, se semmi. Ugyanugy mint az AC-ban, de az AC legalabb ronda, a gagyi ismetlodo, forgo 3D-s felhoivel😉))) Az rF2 es a CARS tud dinamikus felhoket, arnyekokkal meg egyebekkel.
A palya tuti nem egyfroma, az iR teljesen sajat szkennelest es megoldasokat hasznal.
Sot, az engine a "nyers" szkennelt point cloud-ot is meg tudja jeleniteni, lehet allitgatni a pontok meretet, surruseget, lathatosagat, es a felkesz palyan lehet ponyok kozott autozni😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 15:27:50
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Összességében még az AC-ben is több graffiti van, mint a valóságban. Amúgy nyilván változik - felujítanak szakaszokat/lekopnak/újakat festenek fel:
(A madárkaka viszont tényleg kevesebb)
- Először is, illő lett volna az amúgy marha precíz összehasonlítást ugyanabban a napszakban megejteni.
- Az AC-ban hatszáz féle egyéb posztproceszt állíthatsz be, de ha egyik előregyártott sem tetszik, kitökölhetsz sajátot is, ráadásul ki is kapcsolhatod - van aki arra esküszik.
Azzal egyetértek, hogy egy szimulátorban az egyszerűség sokszor meggyőzőbb tud lenni, a divatos geil effektek haza tudják vágni az immerziót (többek között ezért sem lesz a Dirt soha szimulátor), azonban szerintem ha valamit nagyon eltaláltak az AC-ban, az pont ennek a kibalanszírozása. És itt olyan finomságokról van szó, mint hogy a domboldalak, amíg messze vannak, kékesek, és fokozatosan ződülnek közelebb érve. Ezzel azért jópár köbméter hegyilevegőt sikerül belecsempészni a monitorba.
Az IR-t amúgy nem igazán ismerem, de ha ott viszont valós felhők vannak, amik árnyékot vetnek, akkor azért meg egy nagy +1 oda.
A pálya-volnalvezetés meg annyira ugyanolyan, hogy nem csodálkoznék, ha ugyanaz a mesh lenne.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.12.11. 14:17:25
De hová tűnt Damon Hill?!