• Solt
    Egyrészt nagy szerepe van ebben annak, hogy "könnyebb" vezetni őket, 1-1 hiba könnyebben korrigálható, ergo kevesebb befektetett energia kell a sikerélményhez... hogy most ez azért van, mert XY-t nem érdekel annyira mélyen a történet, kevesebb az ideje, vagy egyszerűen csak könnyed, pörgős szórakozást akar, ez már egyénenként eltér. Ezen kívül ott van még az is, hogy a GT3-s autók nagyon gyorsak is, és ez a viszonylag könnyű kezeléssel párosítva instant adja azt az élményt, hogy "száguldunk", "versenyzők" vagyunk. Plusz ezekhez jön még az is, hogy a többségnél nincs kuplung, H váltó... a GT3-hoz meg mégiscsak autentikusabb, jobb vezetési élmény a gáz, fék, pillangó, mint ugyanez a kombináció mondjuk a historic kategóriához.

Amennyiben a fentieket összegzed, máris elég sok érv sorakozik a GT3 mellett, és nem gondolom, hogy indokolt az a lenéző, lekezelő stílus amit megengedsz magadnak. Mondom ezt úgy, hogy én talán még egy órát sem játszottam a GT3-s autókkal, és a PC-t is szinte kizárólag a HC szimek miatt tartok, (pl DCS ) tehát a könnyed szórakozás mint olyan, egyáltalán nem motivál... azt szeretem, amikor nagy a kihívás, de ettől nem érzem többnek magam, szóval javaslom, ne ringasd magad abba a hitbe, hogy csak azért mert másképpen közelíted meg ezt az egészet, különb lennél.