• b-type
    Az rF:
    leginkább gumi, tapadásvesztés, és visszanyerés, ez volt vele a legnagyobb bajom...és egy régebbi történet, egyszer írtam is valahol, még az F1C-ből görgetve azt érzi az ember, én, hogy 'aero-ra van építve a fizika'..ezt félre lehet magyarázni, ezért leírom, annak idején én keveset formuláztam F1C alatt is, inkább az ETCC moddot használtuk, ott az FWD és AWD autók működtek, az RWD autók nem. Nehézségként fogtuk fel ennyi.
    Aztán jött az rF1 és ez az érzés visszaköszönt, AWD-FWD autók jók, hátsókerekesek nem, kasztnis autók(!)-ról beszélek most csak.
    Igazán ott jön ki ha valami nem jó sztem, alacsony sebességű powerslide-nál, és közepes illetve magas sebességű kanyarokban kevesebb szárnyálás mellett, nyeklik-nyaklik, nem érezni a gumit.
    Ez az érzés mindig megvolt, kivétel nélkül, GTR-GTR2, rF1, és jó ideig az rF2-ben is.
    Ezért volt bátor vállalás az E30 itt az AC-ban, és engem meg is győzött., kevés lóval indított powerslide tapadásvesztése és visszanyerése, és az autó viselkedése.
    Erre utaltam mikor írtam hogy tartok ettől az automobilista-nál is. ..mármint hogy nem lesz hiteles.
    Hozteszem ez az egész az én szubijektív véleményem, ami sok-sok év F1c, kevesebb GTR és GTR2 :D, de megint sok-sok év rF1 és különféle erre épülő moddok, illetve erre épülő játék kipóbálása után.
    ...és sok év AC is persze, aminek most már híjján vagyok 7 hónapja :(