Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A 45 eurót ezekután olcsónak semmiképp nem nevezném.
Ha pedig nem mérhetem a többi játék árához, sem a déelcét az alapjátékhoz, akkor mégis mihez mérjem?
Mozijegyhez? Hamburgerhez? 😉 De a DLC minden játék esetén aránytalanul drága, független a tartalmától, s kunosék csak utánamentek a "világnak".
Forza.
Na mert a DLC-t ki szoktam kapcsolni mert a fizetos dolgok nincsenek meg, most mar ertem, leesett a tantusz.
Nem minden DLC fizetos, a modok is "letoltheto tartalmak".
Amugy de, a dlc is olcso, nem merem semmihez, egyszeruen meg nekem szakadtmelosnak( bar januartol irodista leszek 😊)) ) is apropenz.
Nem tudom eddig mit csinált az az autó, sokat nem mentem vele, de szerintem fincsi...
Emlekeim szerint a Corvette soha nem csinalt semmit, nem higy most, szoval ranezek majd !😊
Két kör kell mire felmelegszik a gumi, addig nagyon vigyázós... de utána fog mint az állat, viszont még mindig keresztbe lehet tolni a seggét gázzal...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 19:09:42
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.03. 18:50:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ezt se hittem volna, hogy egyszer én fogok flémet gerjeszteni....Esküszöm nem emlékszem kitől hallottam _először_ a "barlangrajzot" de ha tudnám se merném most már ezek után megmondani <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.12.03. 16:56:49
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gratulálok kinyomoztad hogy hazudtam,és az a helyzet ez a sokadik alkalom.
Bocsássatok meg nekem isten bizony mondom anyám életére esküszöm hogy az rf2 re ezt a kijelentést nem hallottam.
De várj mielőtt még annyira dagadna a mejjed nem tünt föl hogy RF2 ről beszélünk nem 1 ről te pancser 😄
Amugy meg Pitti tudná megmondani kitől mikor hallotta ezt a kijelentést mert ha tőlem akkor ...
Megint körbe nézek nem e kandi kamera.
Menjél sirni hogy elvernek pcarsban majom.
Amugy nekünk gyurival már régi a kapcsolatunk 😄
Amugy te is 40+ vagy mint scarry kurva élet 40 fölött mindenki megbolondul???😄
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.12.03. 16:04:39
Je suis blanc et européenne!
Sot semmilyen szarral nem játszottam.
En akkoriban ezt nem hallhattam
De mostanaban en hasznaltam erre a fosra hogy barlangrajz a fizika jo de a grafika lol
Es en ebbol kifolyolag gondoltam hogy enyem a dicsőség ne bazd el a napomat.
Jelen 😄
mondjuk ha épp játszok vele , akkor még mindig nagyon élvezetes , csak nincsenek normális online versenyek, az Ai meg nem elég jó h lekössön
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:54:09
egyébként lehet most éppen nekem se lenne anomália ha nem static a tükröződés , de már nem mostanában indítottam el az AC-t...
szeptemberben volt vele gáz ... tavasszal jó volt, tavaly ősszel úgyszintén f.s...
mondjuk szeptemberben ezen eléggé felmérgeltem magam h monitorozás szerint minimum fps 98 max fps 100 átlag fps 100 ...mégis úgy akadt néha pár másodpercig mintha 15 fps lenne😊
500/100 as nettel 4ms pinggel...
2napos windowssal , semmi mod semmi app...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.03. 13:46:56
De egyébként hiába butítottam bármi mást amíg ez mediumon volt addig laggozott... és a hivatalos fórumon is ezt írták páran.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:42:27
Mikor regen kijott Monza, ott emlekszem, hogy egy kanyarba majdnem megallt az egesz 😊))
A tukrozodesek lenyegeben "cube" renderek, autonkent, bizonyos felbontasokon, x frame-enkenti frissitessel. Ha nincs 100%-osan optimalizalva (mindenfele LOD-dal es render object-tel), akkor eroforras zabalo, de foleg akadasokat general.
Raadasul "gyanus" az AC rendszer a szinkronok miatt (fizika-grafika-hang-utkozes-online-ai). Tobbszor volt mar gond, hogy bizonyos "parositasnal" durva anomaliak jottek elo. Pl.: bizonyos palyakon/kanyarokban, valszeg poligon/tetura/memoria fuggvenyeben meglevo fps mellett durva kockasodasok; processzor zabalas kozben hozzaszinkronizalodo grafika (fix fps de durva lassitott felvetel - ez volt a legpoenosabb😛); online "joslasnal", ami a ping-ek miatt 2-4 meteres "hianyzo" adato miatt kell, komoly oldal iranyu vagy elore-hatra csuszkalasok, fantom utkozesekkel; stb.