42876
-
Tyuki80 #35671 Sziasztok!
Valamiért a f 1 es ferka nem indul,valszeg megsérült a fájl vagy valami.A lényeg:Hogyan lehet a steamen játékjavítást eszközölni? -
#35670 Semmi:) -
#35669 Van topic-ja (Game Stock Car), es nehany napja irtam rola egy hossszbbat, az rF2 topic-ba (ott kerult szoba:P).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.02. 20:19:32 -
Jackal #35668 LFS készítőihez van valami köze? -
#35667 Errol miert nincs semmi info, velemeny, ha mar forzat nyomatjatok, most jelent meg, az alapok jol ismertek. Sokan dicserik.
automobilista -
#35666 "excluzív játékokat fog csak oda feltölteni"
eleinte. -
Aki szeretne csütörtökön jönni, azt várjuk szeretettel. -
Jackal #35664 Ne aggódj, az MS sose gondolta hogy le fogja nyomni a steam-et. Csak szeretné kicsit felpörgetni az áruházát (meg a win10 átállást) ilyenekkel. XBOX excluzív játékokat fog csak oda feltölteni, belőlük meg annyira azért nincs sok.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.02. 12:35:50 -
#35663 Már van topikja. :))) -
#35662 Ezt nem is erdemes mar tul ragozni, napi szintu tema lesz jo hosszu ideig. Ujdonsag, fontos lepes, minden kezdet (elso probalkozas:P) nehez:) Az hogy nem tuti a szinkron, nem megy rendesen noebook-on meg AMD-n, az alap.
Akit nagyon erdekel, csinaljon SW/HW topicba temat neki, mert itt mar valoban sok lesz (bar en is sokat irgottam OFF-ban:P). -
Hasselhoff72 #35661 Nagy a siker egyenlőre:DDD :))) -
#35660 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oo azért egy picit csodálkozom :))
volt ilyen opció és nem írták hogy figyelj mert szr lesz, innentől kezdve cseppet sem foglalkoztat, Már több szó esett róla mint érdemel
on: -
#35659 Azt nem irtam, hogy szeretnem:) -
#35658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Win7-ről simán felfrissítetted Win10-re az oprendszered, és utána nem tetted újra 0-ról, akkor ne csodálkozz, hogy szar. Ezt több fórumon is írták már, hogy a licensz Win10-re való érvényesítése miatt Win7 --> Win10 update, majd utána Win10 clean install egyből. (Többektől hallottam, hogy a sima frissítés után szar lett az egész rendszerük.) -
#35657 szeretnéd azt a korlátozottságot, ami konzolon van? az az MS esszenciája, ha a pécét, mint platformot behúzzák (domináns lesz a w10store), ne legyen illúziód, hogy mi következik :) életveszélyes ez a beetetés szakasz, ha megvetik a lábukat, hosszabb távon semmi jóra nem kell számítani. a tombraider w10es változatánál már látni, mi minden, pécén megszokott dolog tiltott, nincs, nem működik, a pécés szimes közösségnek ez pláne iszonyat nagy gond lenne - a rengeteg segédprogram, mod app világa........
(ha emlékszik valaki a gfwl-re, akkor kb tudja mit várhat ezektől) -
#35656 Azert ez meg eleg friss, meg "csak" a kavaras es szervezkedes megy a hatterben, de a Forza megjelentetese mar valami kezzelfoghato lesz. Persze kavarnak meg mobillal, iOS-szel, Android-dal stb. Mennyire lesz gazos, nem tudom, de fejlodes nem all meg. Tuti egysegesiteni kell a dolgokat, meg hat penz, penz penz...:))) -
#35655 "elonye"
:D
látom te is érezted. valszeg ez az egész uwp a legnagyobb veszély jelenleg a pécére, mint platformra.... -
#35654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én ezt is elhiszem hogy porszem van a gépezetemben, meg is találtam.
.. a win7 futott mukk nélkül, lefrissítettem 10-re, most meg az van amit írtam. Egyszerűbben szólva nem különösebben érdekel miért szr nálam, ha sz nem kell, van másik.Nem fogok köröket futni. rá néztem mi eszi le...de ahogy írtam nem fáradok vele tovább, nekem egyelőre szr, és azért az mert egy verziószámban öregebb meg kérdés nélkül hasít, a 97-ben, xp-ben még elfogadtam hogy optimalizáljam, itt már feleslegesnek és fárasztónak tartom. -
#35653 Jah, hogy ez Aris, akkójó :D -
#35652 Én XP-ve lis elvoltam a Win7-esig, azzal is elleszek még vagy 10 évig :)
el nem tudom képzelni, miben jobb a 10, azonkívül, hogy sok helyen olvasom 8 játékoknál), itt is asszem, hogy gond van vele :)
forzát meg minek kipróbálni, szar azt kész :)
( Boxon kipróbáltam, ez nekünk szimnáciknak 20 forintot nem ér ...) -
#35651 Nekem is ez a bajom legtobbszor, en a programokat akarom hasznalni es nem a rendszert, amin futnat. A rendszer legyen eszrevehetetlen;)
Nekem egyelore Win7, a HW csereig az is marad. Es mivel HW csere "sose" lesz, igy ez marad sokaig:D -
#35650 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nálad valami porszem lehet a gépezetben. Én tavaly augusztus óta használom a Win 10-et. Határozottan gyorsabb, legalább olyan stabíl, mint a Win 7. Eddig semmi hátrányát nem érzem, hogy átálltam. -
#35649 Egyelore az a lenyeg, hogy mukodjon Win10-en is, a nagyatlag ugy is gamepad-del tolja. Majd 1-2 ev mulva, az uj verziok 50-100%-os tamogatassal jonnek es kormannyal. -
#35648 Ha jól tudom, a kormánytámogatás a két vagy több funkciós gomb kiosztást jelenti és automatikusan felismeri a kormányt és hozzárendeli a gombokat, pedálokat. Ha nincs a kormány támogatva, akkor manuálisan kell beprogramozni mindezt és csak a játék irányítását lehet kormánnyal kezelni, a menüt és egyebeket nem. -
#35647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem tudom eddig mi adatot szedtek le , de nekem a win10 csak akkor fasza ha lelövöm a wifit, most megyek vissza szabiról az épülő házba két hétig nem lesz baj a nettel mert nincs. De én vissza fogom tenni a win7-t, semmi extráját nem használom a 10-nek, de egyébként meg sz@rabbnak érződik mint a 7. így laptopon még szőrén elvagyok, de ennyit még nem néztem rendszert amikor dolgozik...csak tudnám mi a szrt, és miért kell azt néznem hogy dolgozik, ahelyett hogy használom...na mindegy. -
hqx #35646 Na ja, kormány nélkül meg mi értelme?! Nagyon akarják, hogy ezt a Windows 10-et feltegyék az emberek! Na, vajon miért?:D -
Solt #35645 ;) -
#35644 Nem kell mast gyartani, arzlni mint egy 980-ast, meg egy I7-est, es semmi szivas nem lesz :)) -
#35643 THX! Akit jobban erdekel a dolog, annak az egesz cikk eleg lenyeges.
Persze az atlag felhasznalot nem erdeklik az MS/nVidia nyuglodesei, vagy mukodik valami vagy nem;) Szidja a szodtver ceget, a rendszert es valamelyik kartya gyartot:D De ha ezek a "nuglodesek", fejlesztesek, szabvanyok nem lennenek, nem tartanank itt. A rendszerek, driverek, kartyak es egyebek szorasa miatt, mar az is jo lenne, ha egyaltalan elindulna valami:DDDD Vagy meg mindig szivnanak az emberek, az olcsoban osszerakott, trukkosen meghajtott kartyak miatt;) -
Solt #35642 És ezzel párhuzamosan a hardvereket is igyekeznek egy irányba terelni... az utolsó bekezdés a lényeg. -
#35641 Az a resze "erdekes", de varhato volt a technika miatt. Ebben jelenleg nem is ez a megjelenes/kiadas az erdekes, hanem majd a tovabbiak (1-2 ev). Mar a Win10 bejelentese korszakaban is ilyeneket pletykaltak, hogy az MS megprobalja parhuzamosan kezelni a jovoben a platformokat, osszedrotozni a rendszereket, hogy nehany ev utan a PC-tablet-konzol-telefon lenyegeben "egy nagy kozos rendszer" lehessen. Ez nekik is jo, es persze a konkurencia ellen sem utolso;P
A Win8 volt az elso lepes, aztan a Win10, most a platform "beprobalkozas", de gondolom 2-3 even belul mar minden "termeszetes" lesz.
Ezekhez azert gep is kell, a rendszerre is ra kell szoktatni (kenyszeriteni:P) az embereket, kellenek a HW es OP tamogatasok stb.
A bejelentes miatt most a Forza a lenyeg, de az igazi "elonye" majd nehany ev utan jelentkezik. Nem tudom mit hogy an oldalan meg, de ha a rendszerek miatt minimal/nulla bfektetessel az Xbox-os cuccokat ki tudjak tolni Win10-re, azert az nem mindegy az MS-nek, hogy a PC-n is megjelenhetnek es/vagy a PC portos cuccokat nem a Steam-bol "kell" formalmazni.
Es stb., mert eleg sok benne a lehetoseg:P -
Solt #35640 Olvastam... de ez az idézet részen nem változtat! :)
@bardocz: :D -
#35639 olvasd tovább.. -
#35638 Pedig kipróbáltam volna, hogy lefikázzam, de így :D -
Solt #35637 Nekem ez jobban bassza a csőröm,
"megjelenéskor semmilyen kormányt nem támogat majd a játék"
Ez kiváló ötlet egy PC-re érkező autós játék esetében... -
#35636 Teljesen jó, sok másik sli-vel se tud ennyi fps-t ilyen felbotnáson. -
Solt #35635 Hülyén hangzik, de 4K-n ez tényleg jó! :) Főleg, hogy nem tudni vsync nélkül mit ment volna... :) -
#35634 "A bemutatón egy Intel i7-6700k processzorral, 32GB RAM-mal, NVidia 980 Ti videokártyával és SSD-vel felszerelt masinán futtatták a játékot, ami simán tartotta 4K-ban a 60fps-t ultra beállítások mellett, ami így azért alapvetően biztatóan hangzik."
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.01. 17:32:21 -
Solt #35633 Mádzsárul... -
#35632 Win10 promo :)
En elvagyok a hetessel is, szoval nem izgat ...