| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Thread #35782 nem sokat...szvsz az AC olyan mint az RBR, nem a számolás a lényeg, csak egyszerűen az autókezelés.
A sok számolás egy nagy nulla ha nem jó, ezek szerint az automobilista elég jó lett, ..bár én nem hiszem el, csak ha majd kipróbálom, az alapokat unalomig ismerem, és sok jó próbálkozást megnéztem már arra az alapra akár a GTR2 szintig...és tudom, ..vagy sejtem hol fog csalódást okozni
-----------
Erre az infora varok, hol szar az rFactor alap az AChez kepest? puszta fizikaban.
Az iRacing sokat számol, de rengeteget pöcsöltek vele hogy az össze is álljon.
Számomra csak akkor előny, ha anomália mentesen működik, és az autókezelés meggyőző...egyébként tök mindengy mennyi oldal van teleírva számokkal.
-----------
En is erre gondolok, vannak benne meggyozobb pillanatok, mikor azt erzem, hogy a valosagot szamolja, az ACben utoljara kevesebb volt ez a feeling. De ma megnezem megint. Persze az automobilista-t sokkal szarabb grafikaval tudom nyomni. A procit terheli jobban, ezert minimumra kell venni pl. az objektumokat. Amugy is rondabb.