| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #35776 Rég volt hajhúzás?! Ez a topik kb. másról sem szól, mint
1. fanyalgás, hogy de sz*r ez, de sz*r az, jó, jó, a játék nagy része jó és a 60 autóból 40 szuper, de akkor is de sz*r már ez és milyen sz*r már az
2. online megint valaki jaj-de-kitolt valaki mással, és volt olyan pofátlan, hogy összeütközött Az Első És Egyetlen Szimulátoros Istenség Szent Verdájával
3. nyavajgás, hogy milyen könnyű ezzel menni. Nyavajgás megerősítve néhány helyről. Valaki szól, hogy oké, akkor menjél azzal, amazzal és emezzel, azokkal nem könnyű menni, és úgyamúgy tök jók. Erre nyavajgás, hogy jaj, de hát azt, amazt és emezt nem szeretem, mert túl nehéz velük menni.... Ööööö.... oké. Kéremkapcsojjaki!
4. bezzeg a másikszimulátor mennyivel jobb. Nem, nem, inkább sz*rabb. De, sokkal jobb! Nem, sokkal sz*rabb. De az én apukám az erősebb! Nem, nem, az enyém!
5. És különben is: régenmindensokkaljobbvolt.
Mint. Az. Oviban.
Közben van néhány jó infó, meg hasznos dolog is el-elszórva szerencsére.
Én spec örültem a figyelmeztetésnek, még akkor is, ha már korábban felraktam a nevezett drivert és rohadtul semmi gondot nem okozott. (Pedig nem tököltem vele semmit, csak "express install-->ok-->ok". Tudom, buta véglény vagyok.) A személyeskedés pedig sosem vezet semmire, max műsornak jó, de az is unalmassá válik egy idő után. ("A fohlóhműsoht pedig köszönjük, máh a múltkoh sem éhtettük")