42876
-
#35631 "Remember the Forza Motorsport PC version rumors from two weeks ago? Turns out, there wasn’t just some smoke but plenty of fire as well as Turn 10 Studios & Microsoft are due to announce Forza Motorsport 6: Apex for the PC!
Little is known of the new title so far that was unveiled to a selected audience in San Franciso other than Forza Motorsport 6: Apex for the PC will be a slimmed-down version of its larger Xbox-based counter-part.
While slimmed-down sounds disappointing at first glance, the twist of it is that Forza Motorsport 6: Apex is supposedly a free to play title for Windows 10 – Who would have seen that one coming?" -
#35630 Jo video !
Aris most tesztelt egy ktm et... -
kezdhetnének már végre valamit a tükörrel is.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.01. 15:12:34 -
neilszab #35628 Kedd esti Fun: BMW M1 - Donington Park!
A szokásos kedd esti AC FunRace-en a hamarosan induló legújabb bajnokságunk egyik lehetséges főszereplőjét hajtjuk meg a híres Donnington Park-ban! A részvétel nyílt és a köridők helyet a közös mókán lesz a hangsúly, örömmel látunk mindenkit!
Futaminfók: BMW 1M - Donington - 03.01
További futamok: Masters Naptár
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.02.29. 20:25:24 -
#35627 Hát..azt az egyet nem lehet mondani AC-ra , hogy nem felhasználóbarát.
Minden autó mindent megjegyez, tényleg három kattintással bent vagyok bárhol, állítható expozicíó stb ... -
endy papp #35626 Én is így állítottam be az AC-nál is iRacing szint úgy.
Finom hangolni meg minden kocsinál külön,az ülés pozíciót,belövöm hogy legjobban kilássak.
Szerintem az összes szim közül legjobban az AC-ban lehet belőni a 3 monitoros nézetet,itt értem az ülés pozíció állítást is,az iRacingben a mai napig egy vicc amit lehet a kocsiból állítani.
Tudom hogy replay-ban mindent be lehet ...stb stb,de az akkor is egy nyűg.
Nálam az AC ver mindet ilyen szempontból.
Most hogy megint elővettem,ért egy kellemes meglepetés .
A FFB-et bármikor bármelyik kocsinál akár menet közbe is állíthatom(-,+ billel).
Tudom nem tegnap óta van benne ,de időm nem sok van,körözgetni ,még az iRacing-el se pedig ott előfizető vagyok.
-
Pitti #35625 igaz, van előnye is -
#35624 Latod milyen jo nekem, en csak magamnak hiszek el mindent ! :)) -
Pitti #35623 Az valóban igaz, hogy ha mindent pontosan beírok akkor elég fura nézet jön ki, de én elhittem, hogy az jó csak nekem nem tetszik... ezért csalok én is :) -
#35622 Szerintem meg ugyanugy ahogy egy monitornal haromnal se jo ez a kiszamolosdi.
Nekem pl akkora fovot szamol ki, hogy az egyik szelso tukor haromszor akkora mint a tavolabbi, ami eleg gagyi.
Ugyhogy tegnap piszkaltam, es a monitor es a koztem levo tavolsaggal csaltam, hogy ne legyen ekkora bazi nagy fov. -
Pitti #35621 Egyszerűen mérőszalaggal le kell mérned a méreteket. A 3 monitor teljes szélességét egyben, úgy ahogy állnak az asztalon (állványon) kávával együtt...(persze a széleket már keret nélkül) a szem távolságát a középső monitortól, a monitorok beforgatási szögét, és persze a keret szélességet...
Az AC ezekből az adatokból számolja a fov-ot, külön fovot nem tudsz megadni. De egyébként a valós látószöget is ezekből az adatokból számolnánk ki, szóval szerintem ez pont jó így...
Én úgy szoktam csalni, hogy pl a 3 monitor által alkotott teljes kép szélességét változtatom, vagy a nézőpont távolságát. Pl formula autónál nem szeretem ha a tükrök benne vannak a kávában, illetve kasztnis kocsiknál jó ha az a oszlop pont a kávába esik... stb...
Egyébként meg ülés távolság állítással lehet finomhangolni... pl nagyon jó az ülés "döntése" (pitch) amit IR-ből hiányolok..
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.02.29. 09:53:53 -
ozoli78 #35620 ja ilyet is be kell állítani :D
értem viszont ilyenkor kávával vagy káva nélkül kérdezi
iR ben ugy kell persze ez nekem ott sem kell hogy egy monitort kérdez kávával és káva nálkül,feltételezi a kis buta hogy 3 egyforma monitorral megyek :)
Ac ban ezt talán egyszerűbben be tudtam állítani
pc ben és r3e ben nem birom
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.29. 09:24:04 -
#35619 Nem az, hanem amikor centiben kell megadni az osszes monitor szelesseget... -
ozoli78 #35618 Én össze adtam a harom monitor felbontását ami nálam 4800 es a középsőét mivel az a legnagyobb 1080 és működik.
Nálad 5760x1080 nak kellene lenni,nem? -
#35617 Amugy harom monitornal a teljes szeleseget ti hogy adjatok meg, atlokent ertel ezve ? -
ozoli78 #35616 Igaz
Az ülés/kamera pozicion allitottam -
#35615 Higyne lenne kiforgatva, 45 fokban all , csak ugy a jo ha beulok kozepre. -
goldboy #35614 Szerintem nem kell sokkal kisebbre állítani, csak sajnos nem fogsz 3 monitorral sem mindent látni amire monitor vásárlás előtt gondoltál.
A szélvédő tetején a fényvédő csíkon pontosan látod mennyire ki van forgatva a két szélső monitor képe.
Zolinak a különböző felbontás ellenére is sikerült sokkal jobban belőni -
#35613 Fovot letiltja 3 monitornal, beall egy fix ertekre, csak tologatni lehet a kamerat. -
ozoli78 #35612 mondjuk ez érdekes ,hogy kisebb szöget kell állítani mint a valós
próbáltam ezt a fovot beállítani de biztos a felemás felbontás miatt nem birom:)
amugy jó ez így :) -
#35611 Mondjuk nalad szep egyformak a tukrok nalam meg nem :) -
#35610 De már piszkáltam rajta, itt is kicsit úgy tűnik mintha kifelé görbülne, de amiatt van mert nem jó helyről fényképezem, be kellene tolnom a telefont oda ahol én ülök, akkor jó, csak ugye onnan nem fér rá a képre .
De igazából az is lehet, hogy rosszul van valami beállítva, pl a monitorok 45 fokban állnak, de ha annyira állítom akkor totál rossz az egész, sokkal kisebbre kell.... Pedig elvileg ! jól csináltam mindent :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.28. 18:20:34 -
#35609 Hát próbáld előre tolni a kormány mögé ;)
Nekem fov-ot nem enged állítani, az le van tiltva 3 monitornál nálam ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.28. 18:02:33 -
ozoli78 #35608 meg néztem nálad valami nem kerek
én ezt látom ,pedig az enyém tákolmány a tiedhez képest :)
lehet a kis fov miatt van
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.28. 17:58:47 -
#35607 Nekem is fura, azóta már hajlítottam rajta. autóra válogatja, hol jó hol meg igazítani kell rajta . A belső tükör meg ilyen, gyak pont alatta van a kamera . Ideális így is az lenne, ha ott lenne a kamera ahol igaziból a pilóta szeme, csak a fenének kell két kormány meg két műszerfal ... -
Tyuki80 #35606 -
ozoli78 #35605
nekem kicsit fura a bal oldali monitornál a műszerfal és a belső vissza pillantó
be van állítva a két ldalsó olyan mintha kifordulna ?
-
mumus70 #35604 Én ködben követni szoktam az előttem lévő csávót. Csak aztán amikor szól, hogy tolassak már kicsit hátrébb, mert nem tudja lecsukni a garázsa ajtaját, olyankor kell keresni egy másikat. -
#35603 lesz meglepetés :D
múlkor a qva nagy ködben azt se tudtam hol vagyok pedig ismerem azt az útszakaszt mint a tenyerem -
mumus70 #35602 Én már Monzát úgy ismerem mint a tenyeremet, csukott szemmel végig tudnék menni rajta. Legközelebb ki is próbálom hogy a rajt pillanatában kikapcsolom a tévét, és futam végén meg bekapcsolom megnézni a resultot. :D :D -
#35601 Fekete feherben es + 15-os gammaval ! :) -
mumus70 #35600 Fekete fehérben játszol? -
#35599 így van nálam is (bár van redőnyőm), egyáltalán nem zavaró :D -
#35598 Ez valami demó szoba akar lenni amúgy? Eléggé vicces hogy az ablakkal szemben van beállítva az egész és még reluxa vagy redőny sincs
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.02.28. 10:44:52 -
#35597 Hát igen, 3 monitort egy típusból jó venni. Egyik ismerősöm fél nap állítgatás után tudta csak hasonló színűre hozni a 3 különböző típusú, de méretre és kávára pontosan megegyező monitorját (Azóta szerzett kölcsön egy spyder 5ot)
A sztori a szokásos, volt egy ami mellé munka miatt persze kell egy második, aztán a harmadik már nem kerül sokkal több pénzbe -
haflac #35596 Ez lesz az új szim.Assetto Corsa az új Gran Turismo,pc-n és konzolon.:). -
#35595 ez is agyatlan orrtolós..ha így marad, lassan jöhetne valami új szim ! :)) -
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.28. 10:24:32 -
Nekrofil #35593 A +4 HT nem fog segíteni FPS terén, sőt. 2600k-val játszogattam, és bekapcsolt HT-val kevesebb FPS-em volt, mint csak 4 massal. Inkább az órajel a fontos, 3570k 3.4->4.5 Ghz +17 min fps, átlag +10. -
#35592 nem sok minden latszik a kezfejeden felul :)