Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nemtom akkor <#beka3> neked külön erőműved van <#zavart1> vagy mittomén <#idiota> jöttél volna Doningtonra kedden...minden kiderülne 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:21:52

lac coo
Jovanma, mastersen me csak harman lennenk 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

de akkor csak ketten hárman vagytok... még úgy sincs gond... 20 résztvevővel próbáld legalább
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 13:12:33

lac coo
Dehogynem megyek...

De nem is jössz online elmondásod szerint hónapok óta <#beka3>

Az FPS az csak egy időre vetített átlagos érték, nem alkalmas a mikro LAG-ok korrekt kimutatására. A piros csak ha jól sejtem a két frame megjelenése közt eltelt idő, ami ha tele van magas tüskékkel akkor hiába van átlagosan 100+ FPS-ed, attól az még akad.

Egyébként nálam a GTX970-nel a tükröződés szerintem low-on van és nem static-on és úgy sincs semmi gubanc, de ezt majd még otthon le kell csekkolnom.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.03. 12:51:47

lac coo
No mondegy ez akkor se lagg 😊

barcalaci84
a kivétel erősíti a szabályt 😊
lac coo
Nalam nem staticon van es jo . Sose hasznaltam staticon.....

Detto,.. fps stabilan marad miközben durván akadozik és satíroz a render appont a piros vonalas grafikon... elég morbid látvány miközben 100+fpst mutat...

Igen <#hehe>

barcalaci84
nálam folyamatos 120 fps- nél is csinálta... online végig monitoroztam nem estt le aaz AB szerint az fps... a szemem meg egy akadozó f.st látott néha😊 kb mindegy h minek nevezzük amúgy, a lényeg h a tükröződés csak staticon műkszik 😊
lac coo
De akkor lag vagy akadas, mert gondolnam az nem ugyanaz ? 😊

barcalaci84
talán azért mert ezt javasolták neked kapásból 😊... azt hiszem neilszab írta...füst lejjebb tükröződés statikus...
hehhe, akkó mé'nem mondtad tegnap? <#mf2> Így könnyű mikor már én is feltaláltam a spanyolviaszt <#idiota>
Egyébként mindig ott a remény, hogy egy új build vagy erősebb proci vagy két gpu sli, megoldja. <#nemtudom>

barcalaci84
kb másfél éve fel-fel jön néha h azt statikusra kell rakni, mert nincs processzor ami bírná online nagy mezőnyben😊
a tükröződésnél van. gondolom a tükröződés renderelésének frekvenciája <#idiota>

lac coo
Es mi az a renderingize ? 😊

Tegnap esti tesztjeim és a hivatalos fórum böngészése alapján az extrém lagokat a "rendering frequency" okozza. Ha az nem statikus akkor a többi lehet bármi, lagozik mint az állat. Viszont ha statikus akkor függetlenül a többitől nincsenek lagok...
Tegnap 3 fullos szerveren mentem mindegyiken 2 versenyt 4-5 autó között bolyban. direkt választottam olyat ahol csúszkálós autók vannak, 18db Ford GT40 kilinccsel előre lagok nélkül... élveztem nagyon 😊
Ja, és nem kell hozzá két kártya...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.03. 10:13:55

lac coo
De majd most az uj Kisfiat ! Beszabehu, olyan jo lesz !😊)

lac coo
Kigyirsitassal van bajom, oldal iranyban el lehet cseszni, foleg szandekos alacsony aeroval.

Lehet, hogy én vagyok a béna de én rengeteget tudok csúszkálni GT kocsikkal is.. 458 GT-t tegnap kétszer is úgy eldobtam, hogy csak lestem... Ha a határon kell menni ficánkol mint az állat... Nem tudom ez neked miért nem csúszik, vagy miért van olyan gagyi sínautó érzésed... de tényleg... <#fejvakaras><#nemtudom>

lac coo
DLC-vel nincs bajom, mert baromi olcsó, az jöhet 😊
De illene most már valóban a régi nagy hibákra kicsit ráfeküdni .

arty
1 éve fejlesztik konzolra, az 1.3 pedig két hónapja se jött ki, amióta megy a sírás(od) ...

az igazi baj, hogy minden tizedverziónál "újraírnak" valamit, de olyan olaszosan-nemműködőre 😞(
a lényeg (kinek mi - nekem pl jobb AI, karrier) meg közben szinte SEMMIT nem lép előre, csak jönnek a déelcék, hogy fizess....

Forza.

lac coo
Én már meg sem nézem ezeket, lassan már tényleg kezd idegesíteni amit csinálnak. Olyan szépen haladtak eddig, de amióta bejött a konzol a képbe gagyizás az egész ! Nem akarom látni megint a mézesmázas szöveget....
Pedig azt gondoltam, hogy a konzol majd lendít valamit rajta, de nem, egyértelmű , hogy jelenleg átok sem mint áldás. Mennek abba az irányba, hogy az is kedvet kapjon és boldoguljon is a játékkal akinek esze ágában sem volt szimulátorozni . PCars effekt .
Lassan én is előkaparom az IR accomat 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.02. 23:17:23

bardocz
Akkor lehet azóta jó.
lac coo
Mastersen ketszeres kopas van, nem hallottam semmi anomaliarol.

bardocz
Azóta szerintem nem lett olyan verseny szervezve. Akinek nem bugzott be annak akkor is jó volt.
Nem! 😄

A versenyek időpontjából... 😉

www.smart-bus.hu

Honnan tudod a mi életritmusunkat? Ugye te nem vagy valami rendőr?! <#eplus2> <#idiota>

lac coo
Jah, valami remlik, tenyleg, de az regen volt ha jol emlekszem. Nem tudom jelenleg nincs ilyen baja, sot eleg jo a gumikopas melegedes, bar kicsit lehetne szivatosabb is .

bardocz
#33926-ban benne van, ez még hónapokkal ezelőtt volt.
lac coo
Miert mi a baj a gumival ? ( Azon kivul higy kicsit nagyon tapad ... )

Ha lenne rá időm mennék én, de egy kicsit eltér az életritmusom a tiétekől! 😉

www.smart-bus.hu

Igen ezeket követem én is és olvastam is, de ezek ráadásul még 1.0 illetve 1.1 build-ekkel voltak tesztelve próbálva. Az egész folyamatosan változik, ezért is mondom, hogy nem egyszerű. lehet hogy mire leírom már nem aktuális, egy hét alatt jött ki az 1.3.5-6-7.... lehet, hogy jön az 1.3.8 és minden jó lesz...vagy rosszabb...😊

bardocz
Értem én, ugyan ez volt a gumis dologgal is. Még mindig alkalmatlan ilyen téren ligázásra a program.
A "semmi bajuk nincs" alatt azt értem, hogy nincs náluk lag, nem azt értem, hogy van lag csak képesek vele együtt élni...<#eplus2>

Bár biztos Te is utánaolvastál (nem tudom, hátha segít) hasraütés szerűen ezt dobta a google.
Ha más nem, steam/ac forumba hátha tud neked érdemben választ adni esetleg support részről, esetleg hasonló tapasztalattal rendelkező gamerek.
Biztos nem egyedi eset.
https://steamcommunity.com/app/244210/discussions/0/619568793840665324/
bardocz
Az ütközés ebben eléggé vicc volt amikor még próbálkoztam.
Meg volt olyan is, hogy a gumikopást felhúzták, és akkor néhány embernek nevetséges lett az egész kocsi viselkedése, másoknak meg ugyan olyan maradt.
Nem egyszerű, mert vannak akiknek az 1.3.7 óta semmi bajuk nincs, illetve nem volt a tegnapi futamon. Szóval ezt a témát még körbe kell járnom mintsem felelőtlen következtetéseket vonjak le. Most úgy gondolom, hogy ez a netkód még nem teljesen jó, és mi a grafika butításával orvosoljuk egyenlőre. De még kísérletezek.

Online az ütközéssel is vannak bajok, remélhetőleg még csiszolnak rajta.
Azt nem tudom, hogy van-e bug report vagy irsz a supportnak és hátha foglalkoznak vele.
Írni kell kunoséknak, hogy onlány valamit csesszenek vele, mert nem jó.
Aztán hátha.<#idiota>
Persze.. ezzel kezdtem mai agymenésem...<#nezze> <#vigyor2>

bardocz
Jaa, értem már, hogy csak online szar.
Nem tudod mit hagysz ki, a lagokon kívül <#integet2>

Passz, még nem játszottam online vele...

1080p offline sok gond nincs vele! 😊

www.smart-bus.hu

Dehát utána néztem tele van a tube ac 970sli három monitoros videókkal... mondjuk olyat én is tudnék csinálni... csak arról nem volt szó, hogy online bizony lehet neked akárhány kártyád....
Offline 30 AI-val full graffal gyönyörűen megy... 3x fullHD-ben
Solt: Egyébként a 980Ti mit produkál online és milyen beállításokkal? és hány monitorral?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 12:53:48

bardocz
Sajnos ez ilyen, sli-nél meg crossfire-nél eléggé utána kel nézni, hogy az adott játékokhoz érdemes-e összerakni. Ha nem hoz semmi fps-t, akkor csak fűteni jó.
Add el, és vegyél egy 980Ti-t. (Nekem az van, mert nem dohányzom <#gonosz1>)

www.smart-bus.hu

Jogos, viszont valóban kétszer annyi fps volt a játék demó teszt, csillivilli tenger alatti világ meg a dzsungel jó sűrű növényzettel, 55 fps -el valóban jól nézett ki. egy kártyával csak 25 körül cammogott.
Egyébként meg baromira nem érdekel ha az AC meg semmivel sem jobb igazad van...<#boxer> az iRacing egy kártyával is fullon megy. Szóval egyenlőre ez bukta..
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 12:45:57