• Solt
    Nyuszifül... az Experience a védenced hivatalos programja, amit a hozzá nem értő júzerek 99%-a használ... nehogy már órákat kelljen olvasgatni egy nyomorult driver telepítés előtt, amikor azt egy hivatalos program ajánlja fel, mint WHQL driver! Szedj már valamit zöld hályog ellen, azért az elvakultságnak is van (legalábbis kéne, hogy legyen) határa! :D Elbaszták, aki bízott bennük vakon azok közül sokan rábasztak, ennyi... őket biztos vigasztalja a hír, hogy az installer.exe volt a hibás! :D Megpróbáltad védeni őket, feladat teljesítve, most már megnyugodhatsz... lehet tovább pöckölni a kis sakált az NV logóra... :D

Azért bízom benne, hogy van akit meg tudtam kímélni attól, hogy fél napig winfost telepítsen, mert tudod nem mindenkinek az az élete, hogy driver telepítés előtt a netet bújja, hogy vajon minden rendben van-e, egy hivatalos forrásból származó, WHQL aláírással rendelkező driver esetében. Értem én, hogy most árnyék vetült az NV logóra, de ugye azért véresen komolyan nem haragszol rám amiért betettem az infót? :D

Ígérem, ha az AMD csinál ilyet, azt is közzé teszem, de akkor te meg ígérd meg, hogy őket is ilyen vehemensen fogod védeni, és ott is előjössz a nem is annyira burkolt júzer error hivatkozással! :) Egyébként te hány éves vagy, most komolyan?

(Hogy még jobban összezavarjalak, képzeld, nekem gond nélkül települt)