| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #35731 egyetértek. Ezzel is úgy vagyok, mint az okostelefonokkal: minden hülye olyat vesz manapság, és mindenkitől megkérdezem, hogy mire használja. Kevesen - de tényleg nagyon kevesen - tudnak okos dolgot mondani, de a többség internetezik rajta, meg játszik. Na, arra nekem ott van a számgép, szóval nincs okostelóm sem, mert semmi olyat nem tud, ami nekem számítana (egy előnye lehet: ha sokat ingázol és bkv, meg satöbbi, akkor nyersz vele kis időt a netezéssel. Na, én 1 km-re lakom a melóhelyemről, 3 perc bicajjal, szóval ez nem játszik)
A win10-ről sem hallottam még semmi számomra szignifikáns pluszról, amit tudna a 7-el szemben. VISZONT hallottam és láttam-tapasztaltam számottevő negatív dolgokat (kompatibilitás, régi programok sokszor nem futnak, újak is szórakoznak, stb.), ami a 7-el sokkal jobb volt. Így aztán nem kérdés: amíg lehet, kilövöm a francba azt a vacakot. A 7 nekem betonstabil, nem is emlékszem rá, mikor fagyott utoljára bármi. Ha 2 másodperccel hamarabb jön be valami, mint 7-en, na, az ilyen dolgok pont nem mozgatnak...