| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hát erről az akadásról én is tudnék mesélni!
Kb 1.5 hónapot szenvedtem vele mire rájöttem(segítséggel persze) mi a bibi. Nekem is csak online futamokon jött elő és volt, hogy teljesen eltünt a kép is. Mondták cseréljek hardwereket(gpu,cpu,memória alaplap,stb) lényegében az egész gépet. Mielőtt bármilyen költekezésbe bele kezdtem volna tettem még kísérletet szoftveres dolgokkal kapcsolatban. Assetto, Steam, Oprendszer újrarak, de semmi. Már azt hittem venni kell tényleg vga-t. Én 3570k-s proci Msi GTX 660 Twin frozr III vga full hd low beállításokkal nyomom. Végül is az oldotta meg a problémát, amit fórumokon találtam, hogy vga drivert le kell szedni, csak azt hagyni amit windows rak fel. Plusz megcsináltam ezt is a "kézi javítást" és azóta jó!
https://support.microsoft.com/hu-hu/kb/2665946