42876

banner
  • Alexease
    Pedig igazabol sem latnak ki belole "semmit":)
    A formulakkal nincs nagy gond a szimeknel (persze csak akkor, ha rendesen be lehet allitani a kamerat, mert a motorblokkon ules es a 200-as FOV ugyanolyan gagyi:DDD).

A motorhazteto nezet meg boven belefer a monito(ok) miatt. Nekem a cockpit jobban tetszik, a "terhatas-jelleg" es a korlatozottabb latas miatt.
  • b-type
    Az sztem nem magyarázható, ha valaki olyan qva magas, annak valszeg keze-lába sem evilági, azaz nem formula autóba való.
    Sok mindenki más meg tudja oldani, akkor neked is menne.
    Számomra az már nem magyarázható nézet.
  • mumus70
    Például nyitott szériában, F1-ben kifejezetten idegesítő a belső nézet. Az hogy a pofám előtt lévő kormány felett egy 10 centis résen nézek ki a fejemből, és ott is csak antenna erdőt látok, oldalt kitakar a péklapát méretű tükör, és fingom nincs hol a kocsi eleje, merre jár a mellettem lévő és merre jön a következő kanyar! Na ott nekem szigorúan T-Cam nézet van!!!
  • b-type
    teljesen mindegy sztem, baromira nem ugyanaz egy(!) monitor előtt ülni mint az autóban, akkor se ha motorháztetőről vezet valaki, és akkor se ha látja a kezelőszerveket.
    Amint van lehetősége valami térhatást elérni akkor megváltozik a helyzet, akkor valószínüleg már nagyon zavaró lehet a motorháztető nézet.
    A motorháztető nézet és a belső nézet közt én nem tennék különbséget, az üldözendő a lökhárító nézet, az esetleges tcam vagy fülketető nézet és a külső nézet. Ezekre nincs elfogadható magyarázat.
  • Pitti
    A másik véglet amikor a cockpit nézetből kb a kép 80%-a a cockpit, műszerfal kormánykerék, műszerek, bukócsövek stb... főként iracing videókban látok ilyet. Sokkal inkább ez a motorház nézet. Én úgy állítom be általában, hogy a külső környezetet lássam a legnagyobb felületen, nekem az a fontos. ( 3 monitoron persze könnyebb)
    A kesztyűtartó és felette az airbag felirat annyira nem izgat, pedig szépen mennek rajta az árnyékok. :)
  • lac coo
    En ugy latom, nem arrol van szo, hogy ilyennek kepzeli vagy akarja, egyszeruen kicsit rosszabb allapotban van a gumimodell a fejlesztesek miatt.
    Nekem se ta
    Etszik egyebkent.
    De gondolom meg lesz piszkalva .
    Amugy az uj modell elott eleg jo volt, a Nissant kifejezetten nehez vol letenni.
    Most a mod primera ilyen, igyaz az mod, van itt furcsasag, de megunhatlanul jo, es ugye abban is meg a regi gumi van .
  • Alexease
    Probald "digitalisabban", extra hataron tolni, akkor lehet jobb lesz;) De itt az ABS/TC reszletessege is kerdeses.
  • haflac
    Valaki mondja már meg nekem,honnan a tökömből vette ez a kunos,hogy a gt3-as autók úgy tolják az orrukat,mintha kötelező lenne?Most én fizessek neki egy tesztvezetést?Vagy próbálja ki az Iracingben a gt3-as cuccokat.Nem tudom elképzelni,hogy ez valós.Miért kellett konzolosítani ezt a szerencsétlen programot,és tett alá arcade fizikát.Ez olyan jó volt a V5-ös gumifizika előtt,hogy hihetetlen.Most meg V6,és majdnem ugyanolyan kaka.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.24. 11:27:45
  • Morgolodo
    Gondolom szokás kérdése, így nem csodálom, hogy nem okoz gondot.
  • Tyuki80
    Szerintem semmi gond nincs azzal,hogy ilyen nézetben mész.Miért ne mehetnél.Azokból az autókból,amikből nem lehet kilátni,gyakran megyek én is így.Miért ne?Mondjuk nekem 4:3 régi kicsi monitorom van,16:9 ben másképp adja belülről,amikor olyan gépen mentem.
    Amúgy ettől a nézőpont fetisizmustól szinte okádni tudnék.Az mennyivel másabb,hogy belülről tolod,majd azt átállítod majdnem ilyenre.
    Hagyjuk már!
  • mumus70
    Hát azért anno rFactorban letoltam így vagy 2000+ futamot az évek alatt...
  • Morgolodo
    Már megint ássam el magam, mert magyar vagyok? Egy túróst!
    Tök jókat mentünk egyébként. Amikor a lányok már leléptek hiszti sem volt.

mumus70
    Pedig szerintem így nehezebb menni. :)
    Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.02.23. 23:41:43
  • alma2
    Ennek mar viszont bekapcsolt serulessel nem sok ertelme van. Gyakorlatilag keresztbe kasul allnak a palyan, tempo miatt nem tudod kikerulni, a legkisebb kocc is, olyan lassulast eredmenyez, hogy mehetsz a boxba. Nem tart ott a magyar liga, hogy ebbol ne anyazas legyen a vege, ha van serules :)
    De jol passzolna a historic melle egy ilyen versenysorozat is.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.23. 21:17:27
  • Pitti
    teljesen igazad van, aljasok mi?
  • mumus70
    Azt hiszem elég megosztó lett ez a motorház nézet, sajnos elvonta a figyelmet a videón látható versenyző briliáns vezetési stílusától, bravúros védekezéséről, és a szemfüles vissza támadásairól. Várta volna a csodáló, elismerő szavakat, de csalódnia kellett, és legközelebb belső nézetből fog vezetni, hátha ismét a példa értékű tehetsége bontakozik a figyelem középpontjába! Addig is itallal fogja bánatát enyhíteni!
  • tobias88
    De be tudod akárhogy állítani, én is sokkal feljebb és előrébb vittem a nézetet
  • mumus70
    Még a Super Mario Cart-ban szoktam rá!
  • Adam Jonas
    Mi ez a NídForSzpíd nézet?!
  • neilszab
    Assetto Corsa​ FunRace: Formula 3 - Brands Hatch​!

Kedd este a kiváló minőségű F3-as mod-ot fogjuk közösen meghajtani, mely hiteles adatok és valódi versenyzők bevonásával készült. Érdemes velünk tartani a nyílt futamra, mert ezek a gépek is bent lesznek a hamarosan induló új AC bajnokságunk autóiról szóló szavazásban!

F3 Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5712
    Masters naptár: http://www.gtr-masters.hu/schedule

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.02.22. 18:59:54
  • mumus70
    Én is jobban szeretem a cocpitet, de ebből egyszerűen sehogy nem látok ki, és vagy 2 mp-vel lassabb is vagyok. Ez a Merga olyan mint egy teknős páncél... :D
  • tobias88
    Külső kamera? Olyan szépen be lehet állítani Assetto-ban a belső kamerát pedig ...
  • ozoli78
    még szerencse hogy nem lehet bannolni
  • mumus70
  • hqx
    Én tegnap kipróbáltam AI-val, és szerintem egész jó. Ha tényleg befejezi, akkor érdemes lenne támogatni.
    Néha milyen agresszív tud lenni az AI, meg hibázik.:D De nem rossz.
  • El Gigante
    Ahhoz hogy használd játékokra pár órára túl drága, na meg ki tudja mennyire bírja az ember, én sosem próbáltam, állat lehet szívesen nyomnám benne. De így látatlanban túl drága!
  • Jackal
    Minidig lesznek madarak, akiket le lehet húzni egy kibelezett telefonnal. (310e ft-ról beszélünk, előállítási költség tippre úgy 40e alatt)
    Holnap megy is a rendelés egy frankó monitorra vr sisak helyett. 3-5 év múlva újra ránézek a kínálatra, ha még egyáltalán foglalkozik vele valaki...
  • Danecay
    Akkor úgy 50e Ft-al lesz drágább mint az Oculus. Drága-drága de inkább adnék ezért ennyi pénzt mint egy aktuálisan új iPhone, Samsung vagy egyéb telefonért, ami semmivel vagy csak nagyon kevésben nyújt többet, kihasználhatót az előző szériához képest és mivel ennek ellenére már csak kivagyiság alapon (írhatnék persze sznobságot is) kiadnak ennyi pénzt egy-egy egy aktuális modellért, így úgy gondolom, hogy ezekért a kütyükért is sokan fognak ennyit fizetni. Engem is érdekel persze a dolog, de én még azért kivárok vele :)
  • lac coo
    Na, senki nem jön Primerázni ? :)

• Jackal
    http://www.neowin.net/news/the-htc-vive-vr-headset-will-cost-799-shipping-this-april (remélem az ő anyukájuk is csuklik)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.02.21. 16:57:15
  • lac coo
    Mondjuk a kormány fura, mintha lenne valami holtjáték vagy nem tudom ...
  • lac coo
    Nekem is ma jutott csak eszembe, hogy van uj ( a regebbi nekem nem mukodott hosszu ideje...),egyelore csak brandon mentem, az volt beallitva, de rettenet jo ez a regi gumi !
    A hang remek, es kapott egy alomszep belsot az auto.
    Vezetni nagy elmeny, esszel kell fekezni, nagyon el az auto.
    Mehetunk holnap, Mastersen most nem tudok indulni ugysem mert elfelejtettem a tagdijat :)))
  • hqx
    Nem is tudtam, hogy van új verzió. Bakker...még jó, hogy írtad.
  • cstibikeee
    Mentél már Zandvoorton? Néhány helyen úgy megindul a hátulja, h nem győzöd kapkodni a kormányt. Holnap felmehetnénk a szerverre valamikor csapatni kicsit.
  • lac coo
    Hát ez az új verziós Nissan Primera BTCC beszarás! :)

Maradt a régi gumi, nem ez az új vacak....isteni ! :)))
  • poisondart
    Sziasztok.
    Magyar szerver:
    Poisondart_24/7_AC_Server/SPA/hege/Trackgrip:100%......
    Esetleg configban tud segíteni valaki?
    Szeretnék betenni extra pályát meg autót, esetleg bajnokságban nyomni.
    Köszi
  • Szabi #35434
  • Thread
    A font az mihez kell? muszerfalhoz?
    De foleg a txt fileok a sok szammal, azok minek? A tobbi fonthoz is van.
  • danikosz

Sziasztok! Eljött a nagy nap. Mi is elkezdünk az Assetto Corsa bajnoksággal hivatalosan is foglalkozni! Az első bajnokság egy nem hétköznapi lesz,hiszen megkezdjük Magyarország legelső Assetto Corsa kamion bajnokságát!
    Hat helyszín,dupla futamos hétvége, 180 km/h-s tiltás, díjak,ingyenes.
    >> minden további infó <<
  • Szabi #35431

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.20. 08:41:14
  • lac coo
    Off.: win7- nel milyen lehetosegeim vannak kulon csak a hangot rogziteni a jatek alatt ?