Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
szerintem 3db 980ti 8GB SLI-ben megcsinálja 60fps-el... <#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.24. 19:00:02
Viszont elég sok más infó is van amire szükségem van egy futam során, érdekelnek a köridők is...elhiszem, hogy van aki csak vezetni szeret, mindenféle kontroll nélkül, de biztos ezzel nem vagyok egyedül.
Mindegy nem akarok én vészmadárkodni meg károgni, csak egy véleményt mondtam el 😊
Egyébként nem kell 90 FPS bőven elég a 60 😊
Az uj licencre kivancsi leszek. Nem olvasgattam az utobbi idoben, de mintha jovore "felszabadulna" a Porsche. Talan/lehet bejelentenek egy 10-20-as csomagot belole;DDD
About half of December will be released Dream Pack 3 with Brands Hatch laser scan and 7 new cars: Lotus 25 di Jim Clark, Lotus 72 D, McLaren 650 GT3, Mercedes AMG GT3, 500 Abarth Assetto Corsa and Ford Escord Mk.1 (I missed last one).
Before Xmas there will be a free content and on 31st DEC will be announced a new Brand license.
That's all I know till the end of the year
Nyilván a monitorokon megszokott tűéles kép egy darabig még nem lesz nem lesz, de majd ha kijön, akkor majd próba után elválik, hogy a térérzet és az élmény képes-e ellensúlyozni a képélességet. Ez nyilván egyénfüggő is lesz, lesz akinek igen, és lesz akinek meg nem... <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.24. 15:45:08
Foleg elso kiadast nem szabad megvenni, majd ha beindul normalisan, lesz versenyhelyzet majd akkor .Foleg, hogy feszbukk tulajdon az egesz....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.24. 15:16:43
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
Cirka 25%-l több pixel szemenként a DK2-höz képest... kétlem, hogy annyira pixeles lenne majd, hogy semmit ne lássunk a műszerekből.
www.smart-bus.hu
Érdemes megnézni milyen FOV-ot tud... ezt kipróbálnám én is...
Ezt a linket most kaptam, nem tudtam róla eddig én se, de ez tetszik nagyon 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.24. 14:42:15
Tényleg nem hülyeség, ekkora felbontásnál semmi adatot nem tudunk leolvasni...., nyilván hátulnézetes fps játékhoz jó szórakozás lehet, de a szimulátorozás ennél jóval összetettebb koncentrációt és figyelmet igénylő játék, ehhez ez a részletesség kevés... de mindenki próbálja ki aki teheti Assetto Corsa-val, ne hullámvasúttal és ugarbugra demóval....
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.24. 14:17:42
Razkodashoz jo, de az also forgaspontu rendszer az a mozgas megindulasakor helytelen iranyba megy.
Ültem már pályán kisebb formaautóban és Radical-ban is, ezekben sem a G erők adták számomra a maradandó élményt, sőt e tekintetben messze alulteljesítették az előzetes várakozásaimat.<<<
aero nelkul ugye 0.7G nagysagu erok vannak utcai autoban, azt lehet azert valamennyire utanozni csak helyes iranyban, helyes aranyokkal, sok szabadsagi fokkal kellene.
Egyébként egy gtx 770 közepes grafikával kihajtja a 3db fullHD monitort, (csak AC-ról beszélek) gtx970 már majdnem full grafikával kis kompromisszumokkal de 2db 970 SLI-ben kompromisszumok nélkül maxon lehet minden... na akkor még 980-ról még nem beszéltünk 980Ti SLI-ben pl szerintem ha van elég memória akkor már most tudná 2db 4k-val, és SLI-ben mehet akár 3 kártya is...
utána kell nézzek <#idiota>#idiota>
vagy gondolod a következő gpu generácio triplázza a teljesítményt? örülsz, ha kapsz +30 %-ot 😞
Forza.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.24. 12:22:05
A két kijelzőt egymáshoz képest kb 120fokban helyezném el, hogy ne legyen olyan nagy a szemüveg, majd egy-egy prizmával a lencsék előtt be lehetne állítani a két képet a szemeknek...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.24. 12:13:37
2db 4k kijelző egy egy db mindkét szemnek már elgondolkodtató lenne...
Addig meg maradok a 3 monitornál, egyenlőre az adja a legjobb élményt nekem 😊
Egyébként az átterhelődések észleléséhez is sokat segítenek a nehézségi erők érzékelése...azok irányához meg főleg
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.24. 09:48:11
Az Oculus Rift felbontása pedig verzióról verzióra növekszik, a DK1 érdekességnek jó volt, a DK2 már-már használható, a jövőre megjelenő kereskedelmi modell pedig már reméljük elfogadható lesz és így tovább...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.24. 07:37:25
Virtual SimRacing
Tenyleg eleg kozel jarunk amugy, most ez a Hungaroring combo eszmeletlen.
Hol rejtozott idaig ez a palya???
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.11.23. 21:07:05
Persze a motion cockpit + Oculus Rift + egyéb finomságok igen jelentősen tudnak javítani ezeken a hiányosságokon, és pont tegnap tapasztaltam meg, hogy motion cockpit és motion cockpit között is van nagyságrendi különbség, ami annak fényében is megdöbbentő volt, hogy ültem már pár ilyenben.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.23. 21:00:06
Szerintem messze vagyunk attol hogy a fizikat elethuen kiszamoljuk, de nem tudom bizonyitani 😊
Mar a gumimodell is talalgatas targya, miert nem tudjuk kiszamitani a gumi es acelsodronyok fizikajat egyertelmuen meg a tapadast?
Egyszeru fizika elvileg, miert kell 1-2-3-4-5 gumimodell, meg vita azokrol?
Az igazi, ezekbol kiszamitott szintetizalt gumihangokrol nem is beszelve. Aztan a mechanikus rendszerek egymasrahatasai realtimeban.
Vagy mikor F1-et szimulalunk aztan az input lagek miatt olyan mintha a kormanyosszekoto gumibol lenne, de az mar nem szorosan ez a tema.
Van errol szakirodalom? Talan a legnagyobb problema a valosag kulonbozo szeleteinek az egymasrahatasa.
Persze az is igaz hogy a masik nagy gond a G-erok hianya.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.11.23. 20:25:55
Egyébként magába a pálya vonalvezetésébe nem lehet belekötni, ami viszont bizonyosan nem lehet valós, mert a természetéből fakadóan szerintem nem is lehet igazán pontosan megcsinálni, azok a tapadási viszonyok, amik ugye a valóságban is cenitről centire és percről percre változnak.
Ami pedig a realitást illeti, szerintem eljutottunk már arra szintre, hogy a szimuláció fő korlátja nem a fizika számítások, a 3D modellek és a grafika, hanem a megjelenítés és az érzékeltetés módja és ezek fizikai korlátai. Otthonról vezetsz egy autót távirányítással, amiben van egy high-tech kamera... kb ezen a szinten tartunk most.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.23. 19:09:09
Norbi is a kókány összecsapott mod pályákról beszélt inkább. A laserscan pályákkal ki van békülve. 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.23. 18:59:43
"Nulla tenaci invia est via"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Még régen írogattak olyan faszságokat, hogy akkor eldöntöttem többé nem nézem az oldalukat 😄 FB-n néha egész jó videókat raknak ki, de annyi pont elég.
Pont versenzyők mondták, hogy a pályák nagyon jól tanulhatók, mert pontosak, ugyan ott van a hupli mint a valóságban. Az hogy a tc-sek mit mentek meg mondanak...irreleváns szerintem 😄
minek az alapferszereltségének az ötöde ez? <#wow1>#wow1> valami raktár? <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.23. 17:13:16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ABS – blokkolásgátló
EBD – elektronikus fékerő elosztó
BAS – fékasszisztens
TRC – kipörgésgátló
VSC – járműstabilitás kontroll
VDIM – járműstabilitás management
VGRS – változó áttételű kormány
ECB – elektromosan vezérelt fékrendszer
HAC – hegymenet elindulást segítő rendszer
EPS – elektromos szervokormány sebességfüggő rásegítéssel
ACC – adaptív sebességtartó automatika
AHS – adaptív intelligens fényszóró
A-LKA – fejlett sávtartó asszisztens
PCS – ütközés előtti biztonsági rendszer
RSA – jelzőtábla-felismerő rendszer
TVD – Torque Vectoring Differenciálmű
AL-TPWS – keréknyomásra figyelmeztető rendszer automata meghatározással
VDIM – integrált járműdinamikai vezérlés
HAC – hegymeneti elindulássegítő
EPB – Electronic Parking Brake
Nem tudom szükségét érzi-e hogy belemenjen egy ilyen időtlen, és szvsz hálátlan kérdéskörbe, de ha igen akkor számít a véleménye, nagyon is, de az élményt az ember magának csinálja, tehát ha MS felkell az ágyból, bár úgy lenne, és azt mondaná hogy az LFS, vagy az iR, ami a legközelebb áll a valósághoz....én akkor is azzal játszanék, hisz mind játék, ami nekem élményörömet okoz.
...
egyébként abban egyetértünk hogy mind játék, a PS-s srácokból is lehet Blancpain bajnok, és az LFS srácból is lehet kamionversenyző és többszörös bajnok.
tök mindegy,.....nincsenek tyúkokat tojó tojások, vagy fordítva, nem autóversenyzői eldöntendő sarkos kérdés a szimeket osztályozni szvsz
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A "Tom macska" jött a Norbitól (szerintem jó hasonlat), a többi a MAGÁN véleményem.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
........Kiss Norbi szavaival élve -, az a véleményem, hogy az AC-beli "szimulálásának" pont annyi köze van a valósághoz, mint a rajzfilm Tom macskának egy igazihoz... 😊......
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.23. 12:10:06
Ráadsul ott a Szujó a pályákról kérdezte.
De.
A laserscanntól sem kell elájulni, meg kell hallgatni az Égéstér-ben, hogy sok AC-s gyakorlás után milyen az igazi Nord-on menni. 😊
Amúgy meg a véleményemet fenntartom, ez egy JÁTÉK, nem lehet köveztkeztetéséket levonni az igazi autók viselkedéséből ilyen szimulációk alapján.
És a gyengébbek kedvéért még1x, ezt kölcsönöztem a Norbitól: " annyi köze van a valósághoz, mint a rajzfilm Tom macskának egy igazihoz..."
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2015.11.23. 11:53:20
Viszont Norbit mindig bírtam, legalább annyira tehetséges mint a másik Norbi csak nem volt akkora szerencséje... jókor jó helyen... Kicsit csalódtam is benne, hogy ezt mondta volna az AC szimulációról, de nagyon örülök, hogy itt páran helyretették azt a nyilatkozatot..<#nezze>#nezze> így mégse csalódtam 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.23. 11:14:19
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!