| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #35543 Az miért jó, hogy valaki megvesz hitelre mindent, azt hiszi, mindene megvan, közben olyan tartozása van, hogy egész életében nem fog annyit keresni? Az emberi hülyeségre, illetve arra, hogy nem tudják az emberek, hogy hol a helyük, arra nincs megoldás, rendszer, vagy gyógyszer. De ha neked egy hónap után az volt a legnagyobb bajod, hogy annyi iRatinget gyűjtöttél, hogy top splitben indultál GT3-ban, akkor én kérek elnézést. (Ne írd le, tudom, hogy befizetett pilóta voltál.
Lehet egy GT3 top split örök álom maradt volna neked, ahogy sok embernek is) Egyébként elindulsz, kevés vagy, levon, és visszaállsz a helyedre. De ha jól olvastam, itt is kibontakozóban van valamiféle licenc/tudás mutató applikáció. Biztos azért, mert hülyeség.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.26. 19:32:40