Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://index.hu/sport/motorsport/2015/10/03/kiss_norbert_kamion-eb_interju/
Utoljára szerkesztette: hezi, 2015.11.22. 21:03:58
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Egy másik cikkben (vagy ugyanebben) mondott olyat is, hogy még nem készült lézerszken nord, majd csak év végén jön 😊
Itt említette tom és jerryt: http://index.hu/sport/motorsport/2015/10/03/kiss_norbert_kamion-eb_interju/
Utoljára szerkesztette: hezi, 2015.11.22. 21:00:48
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amúgy ki nem sz..ja le mit mond ? 😛
"basszátok meg ez tudjátok mennyire élethű?"
Akkoriban versenyzett épp valamelyik Formula Renault-val.
50 fővel rajtolt el az utcai autókkal vívott megmérettetés 2 héttel ezelőtt, most kedden pedig következik a 2. futam a Hungaroring-en! Még bárki csatlakozhat a mezőnyhöz és harcba szállhat a bajnoki címért, mivel a 6 fordulóból az 5 legjobb eredmény számít bele a végértékelésébe!
Ugyanakkor azokat is szívesen látjuk, akiket nem az eredmény érdekli, csak szeretnének egy jót versenyezni nagy mezőnyben, korrekt ellenfelekkel, köztük valódi autóversenyzőkkel! <#wink>#wink>
Próbáljátok ki magatokat a nyílt prekval szerveren, infók itt:
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5539
Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A03
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.22. 19:25:09
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
https://www.youtube.com/watch?v=ropKAFjyjyU
Sztem az öreganyám címet azért akasztották rá mert driftbarát, vannak ilyen autók. olyan mint amire azt mondják hogy gokart...nyilván nem az, csak nagyon direkt a vezetési élmény.
totalcar-n találtam egy cikket róla, ott is nagyjából ez jön le, gyakorlatlannak egyáltalán nem könnyű, gyakorlott meg azt monda rá hogy még az öreganyám is tudná
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.11.22. 12:14:06
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
( A végén azért csak kiderül ,hogy nem olyan könnyű driftelni vele , hogy öreganyám megcsinálja ...😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.22. 10:57:21
Igazán driftelni az igazi GT86-al én sem tudtam, ill. amikor azt hittem, hogy qrvára driftelek, akkor külső kameráról visszanézve csak kis szánalmas csúszkálás volt, ide-oda... 😊 Amúgy sebesség kell hozzá és megfelelő útburkolat, de mivel, hogy kölcsön autó volt, nem mertem akármit csinálni vele nagy sebességgel.
Az AC jó játék, de engem az utcai autók továbbra sem érdekelnek.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
a gumi kuka, ha bírja a kört akkor érdemesebb kopottat tenni szvsz, mert minek
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nyilvan ami epitett ot megoldjak, hogy instabil legyen a hatulja, de a gyakorlatilag utcai autokra...?
Most azt ne vegyuk figyelembe, hogy a szegeny magyar drifter jobb hijan altalaban kopott gumival kell beerje 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.22. 09:57:46
Slovakiaringen volt nemrég King of Europe futam. Kint volt Keiichi Tsuchiya, gondolom senkinek sem kell bemutatni. Konkrétan "lecseszte" a bandát, hogy ha ilyen 3/4, illetve 1/2 gázpedál állásokkal támadják meg az első jobbost (célegyenes vége), akkor sok jóra ne számítsanak (konkrétan azt mondta, hogy a közönség majd jól kiröhögni őket 😄 ). És ez a mezőny 90%-ra igaz volt. És tényleg. Mit láttál? Rágyorsítás, nem max tempóval, giga kézifék, és mire odacsúszik a kanyarig, rengeteg tempót veszít. És ezek 400-500+ lovas autók voltak. Ellenben volt pár versenyző, aki "feinto" (skandinav flick, ahogy tetszik) módszerrel belóbálta a kocsit, majd a lendületét megtartva fűzte végig a kanyart. Érdekes téma ez, érdemes megnézni egy két ilyen EB futamot, utána pedig pár japán matsuri eseményt (youtube tele van). Ég és föld a kettő. Na off vége, (már ha ez az, Én szívesen beszélgetek ilyenekről) spoilerben egy kis csemege 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naoto Suenaga, és az ő 180SX-e. Érdemes megnézni pl, hogy mikor és mire használja azt a nyavalyás kézit. Plusz semmi hidró, klasszik bowdenes "vacak". És a kocsi olyan 300 ló körül lehet kb, több nem igazán. Na ezt nevezem én driftnek, itt kezdődik az egész.
Én most rákerestem, amit látok, hogy 50 hatvan kilometeres sebesség felett ez már nagyon nem tud semmit csinálni, ki is próbáltam, én béna vagyok hozzá, de aki ügyes az szerintem max kettesig szépen tudna driftelni vele.
Jómagam egy 50 lovas, nyitott difis, gyári futóművel rendelkező KP Starletemmel voltam "pályázni" Visontán, esőben. A tempó természetesen nem volt halálos, de a hátsó nyújtott jobbost leszámítva, végig lehetett fűzni a pályát. 😉
Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2015.11.22. 09:21:58
Aztán jön a rajzolás, a szögek, a bemeneti sebesség, és az áttevés, egy driftkör.
Na ahhoz már sok-sok gyakorlás kell, ez az autó egyébként alapautó az AC-ban?...mert nem találtam az oldalon, lehet felületesen néztem
szerk: ez mond saját vélemény, nem meghatározó
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.11.22. 09:12:36
Még a szipiszupi aktív Ferrari diffivel sem, ott is azért látom sokszor, hogy azonnal törés a vége a próbálkozásnak .
Szerintem itt is meglehet csinálni ezzel AC GT86 -al, szigorúan lassabb tempónál, nem erőből hanem kibillentve az egyensúlyából, mert néha véletlen sikerült nekem is már .
Én gondolnám, hogy így driftelni kurv@ nehéz, nem az a Ferraris padlórarúgós technika kell hozzá, vagy mint a RUF-nál.
egyik alapszabály, hogy néha le kéne nézni a kilóméterórára, mert gyanítom sokan nem gondolnák, hogy már 150-en áll a mutató .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.22. 08:50:15
<#zavart2>#zavart2>, az szr volt de nagyon élveztem. 😊)
Azóta sajnos semmi, hacsis ismerősöm nincs, sok minden függ az autótól, de szvsz kis erő-nagy ügyesség, ...vagy nagy rutin.. de ez lehet ugyan az. Ez persze nem azt jelenti hogy nem lehet, lehet, csak ügyesnek kell lenni...azaz nem nagymamának 😄
semmi bajom a mamikkal, tuti van ki megcsinálja csak hogy égjek, de akkor sem jellemző. 😊
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.11.22. 07:22:28
Na szóval, Ő ott volt a hazai bemutató rendezvényen, amikor újságírókat autóztattak meg Hacsikkal. Kipróbálta a GT86-ot, és elmondása szerint UGYANAZT tudja (csak kulturáltabb tálalásban) mint amit az Ő épített AE86-ja. Ez utóbbi autóval, azzal a 150 lóerővel maximálisan tiszteletben kell lenni a lendület drift művészetével. "Underpowered car", ahogy mondaná a szakzsargon, isteni kihívás, nekem speciel a kedvencem. Na de ezzel az autóval simán elrakod a körforgót kettőben, nem szarrá rúgott kuplunggal, száraz időben, nem szar gumikkal. Mindezt csak gondolom, de láttam eleget/ültem benne azt a kocsit, hogy nagyjából érezzem a fizikáját. Egy kakucs/visonta nem kihívás az autónak, végig rajzolod vele a pályát, relatíve jó szögekkel, tempóval. És nem 13-as kerékkel.
Magyarul teljesen király, mókázós, pályán is helyét megálló kis vakarcs.
Na már most, ezek alapján a GT86-nak is hasonlóan kéne viselkednie. Aztán hogy kinek mi a drift, azt meg hagyjuk is szerintem, szánalom amit művel média/sok buta b@rom.
Mehet az agyalás 😄
Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2015.11.22. 02:23:18
bizonyos erő alatt meg tökmindegy természetesen. segít a vizezés, meg a gyíkra vett hátsó tapadás, és a könnyű súly is....de az 'overpower' meg a java eltünik.
Max nagyon kevés súlynál, de 200 ló az elég kevésnek tűnik, nem tudom mitől lenne nagymamás kategória, semmi adat nem szól nekem mellette.
Persze a hátsó gumit nem ismerem, de a fizika azért adja magát szvsz
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.11.21. 21:16:35
azért vannak dolgok.
...vagy nem egy dolgot értünk drift alatt. mert hogy elforgatja a kereket az egy dolog.
driftelés meg a nagymama is maga megér egy misét...de jó legyen, lehet valahol egy nagymama aki keményen tud driftelni...bár gondolom nem a klasszikus fejkendős kivitel
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.11.21. 21:01:26
Amúgy is érdekelne, hogy az AC utcai kocsijai mennyire sikerültek jóra (nem csak a GT86), szóval ha valaki "vezetett már olyat eleget", akkor írhatna ide róluk véleményt (mármint a játékbeli viselkedésük vs. valóság témakörben)... 😊
De a GT86 féle hasonlatot is elég erősnek érzem... szóval nem tudom Kiss Norbi mit mondott és mire mondta, de az az autó pl nagyon jó, akár valós akár nem... és akárki mondja hogy szar akkor is... <#duhos2>#duhos2>
És ez is csak egy vélemény ...igaz csak az enyém, én meg nem vagyok senki... <#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.21. 19:54:02
A tobbi remek. Most ezzel mi a bajod ? 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.21. 18:56:57
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.21. 18:36:04
Talán a C2- met hasonlíthatom a fiat 500-hoz, én nagyon jónak érzem .
amúgy attól a GT86-tól mit vártok ,gyenge nehéz nagy vacak, csak pénz lehúzásra csinálják 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.21. 16:50:41
Mivel volt szerencsém GT86 -ot vezetni életben is pár napot, ezért - Kiss Norbi szavaival élve -, az a véleményem, hogy az AC-beli "szimulálásának" pont annyi köze van a valósághoz, mint a rajzfilm Tom macskának egy igazihoz... 😊
Akkor már inkább olyan autókkal játszom, amihez életben soha nem férnék hozzá. Pl. régi F1.
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2015.11.21. 16:22:12
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
És egyáltalán nem vacak és a gt kocsik sem sluszpasz <#law>#law><#integet2>#integet2><#beka2>#beka2><#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.21. 14:56:23
De az OSSZES varsenyauto gyakorlatilag rossz lett. Jok az utcaik, azt mondtam en is, de eleg baj, higy mindenki ennyivel elintezi, hogy majd keresek masik autot ....😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.21. 12:51:50
A játék mikor megjelent állandóan csak azt hajtogattad,hogy milyen szarok a gt autók,tapad,a hülye is el tudja őket vezetni.Az egész kategória vacak úgy ahogy van.Kijelentetted,Te egy újjal nem fogsz ezekhez érni.
Most meg sírsz utánuk,mert kicsit változtattak a gumin.(egyébként,nem olyan nagy a változás,ha olyan szerveren megy az ember,ahol normálisan össze van lőve a pályahőmérséklet,felgumizódás...)
Miért nem mész akkor utcai verdákkal?
Mert azok valami besza behu kategória lett,mióta megjelent ez a gumimodell.
Szerintem,legalább nekem ez jön le,csak hangulatot akarsz kelteni itt,hogy önigazolást kapj,mikor kinyitod a fikaládát.
Én úgy vagyok vele,mindig találok valami jó kis gt 86 zandvorth,vagy egyébb finomságos szerót.Nekem az pont elég.S vagyunk vele szerintem pont elegen,
Habár hozzáteszem,én nem vagyok olyan nagy funja az AC nek,mert csak 1100 órám van benne.<#idiota>#idiota>
...egyenlőre csak a gondom, rakom bele rézcsőbe meg ilyenekbe, azt már szevasz fizu.
tavasz lesz amikor már mosolygós, és nyár mire leülős, két év múlva babakék, mert ha nem lebontom a 'csába 😊)
Amugy meg ne mond mar , este nincs fel orat jatszani kicsit !? 😊
tökre szeretném kipróbálni miről is van szó, de csak ülök itt kussban (illetve már nem)
Sajnos vagy sem, mi is jelzünk minden szir-szart a fejlesztésnek és az észrevételeinket is átadjuk nekik.
De csak azokat a hibákat orvosolják, vagy javítják, amire van kapacitásuk.
Szval nem mindig a bétateszter a szarszemét 😄