42876

banner
  • arty
    egyre csak nőnek az elvárásaim ... :)
  • lac coo
    Magyarul: kussoltok, majd valamikor lesz valami ! :DD
  • bardocz
    Köszönöm, ha oda jutok megpróbálom majd mindenképp.
  • SityiSXT
    Az MS igazából csak azt nézi, hogy egy licenszet egy gépen használj. Ha cseréled akár a komplett gépet is, telefonos aktiválással eddig mindig sikerült aktiválnom, ha netessel nem ment - szervizesként is, sok-sok gépen.
  • goldboy
    Stefano helyzetjelentése:
    "Here's the situation at the moment, AC console is "feature complete", so we are formally in beta there.

The dev team (myself included) is 100% focused on bug fixing, we receive the daily dose of damage from QA and get on with fixing stuff. The other 2 guys in the team usually work on the PS4/Console on platform related bugs (bugs that are specific for the consoles; graphics glitches, UI etc).. I am working mostly on stuff that is platform independent (physics, AI, netcode) that is running the same code on all the platforms. I work on the PC to fix these, then backport to the console version. I also do some dedicated XB1 stuff.

The graphics guys are also fixing/improving what's there.

So to say the PC version is not moving is wrong for the simple fact that we're taking advantage of the console QA to hammer down a serie of bugs that are also present on the PC version, plus all the new toys (single player pit stops for example) are worked on the PC and then ported. The fact is that we can't afford to take the time to finalize a PC update release right now.. but, at the end of the process, we should have a more polished product.

I also hope to be able to throw in some additional stuff in 1.5 that is not needed for consoles (ie. oculus, championships, new apps for race strategy and so on)."
  • zimapeti
    Én is vettem leadott win7 matricás kulcsot, frissítettem win10-re majd meghalt az alaplapom, más típusra cseréltettem, 10-es kulcsát már nem fogadta el, win7 újrarak, nem fogadta el, telefonos aktiválással ismét sikerült aktiválnom, így megint minden OK, ismét frissít 10-re és működik, szóval no para. :)
    Nem tudom hányszor lehet eljátszani az alaplapcserét, de egyszer biztos.
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.02.17. 21:22:07
  • bardocz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem most fogom még cserélni de írok majd. Elvileg ha alaplapot cserél az ember az ingyenes frissítési időszak után, akkor bukta a dolog ha jól értem. Ami kár, mert nekem ez tetszik eddig a legjobban.
  • b-type
    azért majd írd meg hogy jó a frissített vagy tényleg új kell ha változik a kiépítés.. :)
  • b-type
    nem tudom, laptopon nem is tervezek..amire vettem tökéletes még kb. 5-6 évig. ha meg változik valamiért mégis akkor marad a win7
  • bardocz
    És azon nem is bukod mert nincsen hardvercsere. Viszont nekem pl asztali gépen ha kicserélem az alaplapot, akkor elvileg meg kéne venni a 10et :S Frissített van rajta.
  • b-type
    pontosan, én megvettem laptopra a win7-t 8-9ezerért, és lefrissítettem win10-re. tökéletes (mármint ez a része :)

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.02.17. 20:00:20
  • hqx
    Win 10-et miért kellene venni? Win 7-re ráfrissíted, oszt kész.:)
  • lac coo
    Atgondoltam, warezba se kell :)
  • unrealnoise
    Komolyabb? Azért nem kell túlzásokba esni. Fanatec ugyanúgy van X1-re is... HC szimes egyedi cockpites külső kiegészítők meg nem "ennek" a játéknak vannak kitalálva. Jó kis szórakozós, lazulós, gamepados játéknak tökéletes lesz, de még kormánnyal is élvezhető, ha az ember nem vesz tudomást az FFB gyengeségéről, létezésének hiányáról. Nem a HC szimes réteg a cél, ez nem is kérdés...

Szóval nem, nem kell működnie mindennel szimes kütyüvel. Persze jó lenne, de azok akik ilyenekkel rendelkeznek, pont nem a Forza-ba fognak 100 órákat beleölni. warez? Ban.
  • lac coo
    A win10 eleve nem erdekel, forz max varezba .....
    Itt mar ezert komolyabb kormanyok, sok egyedi eszkozzel kellene mukodnie ...
  • unrealnoise
    Igazából kötve hiszem, hogy magának az OS-nek, azaz a "Win10"-nek a népszerűsítése a cél. Egyszerűen a Store nem úgy pörög ahogy kellene, ilyen "ütős" exkluzív cuccokkal legalább ránéznének az emberek, hogy van ilyen is. :D Mert oké, hogy win-es tabletről meg telóról használja valaki, de PC-n és mindent máshonnan szerzek be. Többek közt mert a Store szerintem, és ahogy nézem csempés felületű appokat kínál főleg, nekem meg egeres mezei alkalmazás kell inkább. (Persze mindkettőből lehet jót csinálni, de a megszokás, és a monitor meg egér adja magát.)

Mármint értitek, ki fog csak a Foza 6 meg a Forza Horizon 3 miatt eredeti windowst venni a játékosok közül? :D Én biztos nem. És sokan mások sem. Megvenném, de nem úgy ahogy ők gondolják. Követhetetlen, és átláthatatlan melyik verzió a biztosabb, melyik alaplaphoz kötött stb. És még drága is ugye.

Plusz ugye azért messze nem úgy fogynak az exkluzívok (főleg az autósok), mint korábban, így az a pár száz milliós PC-s játékos tömeg potenciális bevételi forrás lehet. (Kár hogy eddig pont leszarták.) De most a PS4 ilyen szintű globális fölénye miatt is lépni kellett.

Egyszerűen most ebben látnak pénzt, aztán a Storenak is jót tesz, hogy végre igazi, komoly tartalmak is felkerülnek rá, ez felhasználókat és ezzel fejlesztőket is csábíthatnak..

A Sotre kötöttségei és fapadossága ellenére (bár biztos pofozgatják majd) A Forza Horizon 3 nálam első napos lenne PC-re, mert az egy és a kettő is az egyik legélvezetesebb autós élmény volt számomra, simcade/arcade vonal ide vagy oda. Zenék, pályák, szabadság, események, minőség... Nincs párja a piacon. Sehol.
  • tobias88
    Beüzemelik hozzá a DirectX 12.0-őt és kész is
  • Alexease
    Amikor elkezdtek pletykalni rola (1-2 eve?!) akkor egyertelmuen a Win10 miatt emlegettek, szandekosan hogy azt nyomjak, annak legyen az ujdonsaga.
    Hogy mi lesz a kulonbseg a PC-sben, az passz, de akkor lenne (nekik) ertelme, ha semmi, es lenyegeben ossze drotoznak az Xbox-ot a Win10-es PC-kkel.
  • Thread
    Win 8-on nem is fog menni?
    PC-n vajon enged majd egy telemetria plugint?
  • Alexease
    Ez mar tobbszor elokerult a Win10-zel kapcsolatban, talan meg lesz is belole valami;) Bar cockpit allitas nelkul eleg szar:DDD
  • lac coo
    http://www.bsimracing.com/is-forza-motorsport-6-coming-to-the-pc/
  • hqx
    Miért kellene, hogy törölje? Aki akarja az használja. Csak leírtam a véleményemet.:)
  • Stockbauer33 #35407
    Akkor +kérem a HG-t hogy törölje a hsz-aim.Nemakartam zavarni
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.16. 10:11:37
  • hqx
    Nem ez a lényeg. Egyébként sem setuppolással kell kezdeni (máshoz nem nagyon szokták keresni). A másik meg, hogy azt a pár szót érdemes megtanulni, mert később jól jöhet.
    Arról nem is beszélve, hogy anno volt akinek kifagyott tőle a program, még valamelyik régebbi verziónál.
  • Stockbauer33 #35405
    Hát nem az ilyen pro fiuknak tettembe.Csak úgy spontán talán érdekel vkit
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.15. 22:52:33
  • xido
    broom broom helyett vrum vrum :)
  • hqx
    Azt én sem tudom, de van.:D
  • neilszab
    Egy ki móka holnapra: Lotus 25 - Brands Hatch!

Összesített futam naptár: Masters futamok
  • Alexease
    Es mit kell rajta magyaritani:?! :)
  • hqx
    Inkább innen, mint onnan.
  • Stockbauer33 #35399
  • hqx
    Azok a kábelkötegek ott lent...:D
  • Szabi #35397
    jók a távolságok, szóval kényelmesen ellehet érni mindent, jah, plusz a tartó két oldala szépen segít megtalálni a pedálokat, cluck kick-ezni is tudok végre, yeah :D
  • bardocz
    Tudsz ezzel heel and toe-zni? Én próbáltam a dfgt pedállal, de sehogy se volt jó nekem, ezért nem is próbáltam ilyet.
  • Szabi #35395
    végül kellően felbsztam rajta az agyam, hogy nincs kuplung és előkotortam a régi Force EX-em a szekrényből..

ronda lett, de működik..

ja és egyúttal megtartottam a gombjait is, az majd megy be dobozkába :)
  • AssettoDriftER
    Itt is lehet csúszkálni, csak nagyon nem feszegettem a határokat
  • AssettoDriftER
    http://www.hsw.hu/?p=46448
  • El Gigante
    köszi:D
  • Alexease
    F9
  • El Gigante
    Alul a helyezéseket mutató piros csíkot, hogyan tudom eltüntetni?