| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #35540 Persze ez is volt, de ez már nem a rendszer hibája, hanem a szervező fa..sága, HA nem volt leírva az alapszabályzatban, hogy hány fős szerverek lesznek. Amennyiben le volt, akkor user fail. De hogy érteni lehessen a rendszer gyengeségét, azt az szemlélteti, amit leírtam. Ráadásul ilyen sehol nincs, hogy a két hét alatti valamikori forma döntsön el egy ilyen roppant fontos dolgot. Mert ugye ha kiszorulsz az A-ról, az a pontokban is meglátszik. Eleve hátrányból indulsz. Mert ha bekerülsz az A-ra 20.-ként, az nem azt jelenti, hogy 20. leszel. Lehet, hogy 10. leszel, mert egyébként tudod a jó köröket hozni, illetve a verseny előtti qualin is simán tudsz 10. időt menni.
De végül is nekem már mindegy, nekem nem tetszett ez a rendszer, találtam egy szerintem jobbat, aztán annyi.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.26. 19:22:13