• alma2
    A tul sok versenyzo sem jo, ha nem fer el egy szerveren, Ezzel multkor is igy jartam, idomeron (prekvalifikacio) nem emlekszem pontosan, kb 14. helyen voltam par oraval a verseny elott(2 het van az idot lefutni), aztan mire eljott a lezarasa visszacsusztam a 21. helyre. Mondom semmi gond, a palyan 24 pit van, igy is ment a szerver idomeron, ha jol emlekszem. Erre Szabi elvagta a mezonyt 20-nal. Igy atkerulve a B szerverre, hiaba izzadunk vert, hiaba megyunk olyan verseny idot kesobb a versenyen, mint az A serveren mondjuk a 10. helyezet. Mig az A serveren be sem kell teljesen fejezni a futamot, hogy megkapd erte a pontot, addig a B szerver elso helye mindig kevesebb pontot kap, mint az a szerver utolso helyezettje, barmilyen idovel.
    Igy leszamita az ufokat, a kozepmezony pontjai egy hotlapozos lutriversennye sullyed, ami abbol all, hogy felfersz-e az elso szerverre vagy sem, a hotlap idod alapjan. Igy a pontokon nem gorcsolve tenyleg csak a versenyert indulok ezeken, mert hamar legorbulne a szam, ha nem igy lenne. De szerintem sokan vannak igy ezzel.

(Ha nem igy mukodik a rendszer javitsatok batran :) )