Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy vannak jobb vasak is ,de higy versenyre keszult kocsi normalis gumival jelenleg nincs ,az tuti 😊 Forza 4 ben jobb vezetni a GT t 360- on, mint ezeket, azt is tapasztalatbol mondom.
Amugy nem, nem vezettem gt t, nem csinaltam jatekot, es nem vsi altam gumifi z ikat sem 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(elfogadom, hogy van olyan autó, ami hasonlóan viselkedik a kettőben, de a keserű szájíz miatt még nem kell a flém 😛 )
és a szim jelző lehet* h nem igaz a gt kocsikra, de van mellette más, ami meg jól viselkedik.
*vezettél már gétékocsit?! he?! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Forza.
nos ők sokan vannak, mindig mindenhol lehurrognak mindenkit, hogy semmivel semmi baj nincs !
Igazából nem értem miért vannak bétateszterek, bár gondolom ott is sok a balfék, ha valaki mégis szól, nem érdekli Kunosékat, szóval lehet ez így marad ....
Talán én vagyok itt lagnagyobb AC fun ,de jelenleg nyugodtan ki lehetne venni a címből, hogy szimulátor, mert ez nem az ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.21. 11:04:10
De nagy a csend se twitter se forúm bejegyzés semmi.
direkt megnéztem most PCarst , ugyan az a pálya ugyanaz az autó, hát sokra nem tartom a PC-t, de simán pariban vannak 😄DDD
Ti mennyire tapasztaltok ilyeneket? Nem igazán tudom kapcsolatba hozni grafikai elemekkel, pl sok füst vagy por vagy sok autó, teljesen mindegy.
Van mikor egyedül megyek és egy keresztbecsúszáskor jön elő, mikor épp elvesztem a kocsi hátulját. Ezt inkább CPU terhelésnek gondolnám, de 50% fölött nem is láttam nagyon, és a piros grafikon ugrál...
Hol lehetne erről több infót találni?
Szerk: Mivel offline szinte soha nem megyek, ez mindig online futamokon van.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.20. 08:42:00
Úgy se indulhattam volna. 😄
Milyen allapotban van? Az osszes tervezett ut jarhato benne?
szerintem
De hová tűnt Damon Hill?!
Ha mast nem is, legalabb a komolyabb szimezest talan reklamozzak, esetleg lesz plusz alapanyag a fun es bajnki szerverekhez😊
Trashreality szagot érzek.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.19. 08:55:30
Először is, boccs ha kicsit off a téma, vagy hülye a kérdés...
Érdeklődnék, hogy van-e olyan magyar YouTuber aki aktívan foglalkozik az AC-val?
A Forza-s 2002 Audi S4 Competition néven futó kocsi, is át van már rakva AC-ba. Nem tudom pontosan mi a különbség a A4 meg S4 illetve a B4-5-6 jelölések között, de nagyon hasonlít rá de másabb azért.
http://acmodhub.com/wp-content/uploads/2015/09/preview20-1024x576.jpg
Viszont, ha jól néztem a Grid Autosportba a ténylegesen ugyanolyan model volt elkészítve.
https://www.youtube.com/watch?v=kFNhWJ0u6xA
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Folytatódik a szokásos Assetto Corsa funrace sorozatunk, ezúttal a legutóbbi népszerűségi felmérésünkön az igen előkelő 3. helyezést elérő BMW 1M Coupe-t fogjuk meghajtani a Ringen! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz! <#wink>#wink>
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel nyílt, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5547
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.17. 18:33:16
szerintem
Bár 10-es turboval ,versenytempot menni vele gondolom nem egyszerű 😊)
De jól megcsinálták ,ötletes. Ami zavar, hogy nem látom forogni a kereket 😊
<#beka3>#beka3>
Ha nem hasznaljak, akkor lehet nem is emberek, hanem droidok. Osszelopkodnak email elereseket, es azokkal megprobalnak bejutni ilyen es hasonlo portalokra, ahol van fizetes vagy bankkartya lehetoseg. Lehet hogy szazaval vag yezrevel futtatnak ilyeneket, es neha hogy ne legyen feltuno, beprobalkoznak a bakkartyakkal. Egy rossz ellenorzo kodert talan meg nem lazadna a rendszer. Ha meg bejutnak valahova, akkor gyorsan utalgatnak, vasarolnak vagy mit tudom en.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.16. 14:23:22
Gondolom semmit nem tud csinal i steam, tuti proxyrol tolta mert mindenfele ip ci ekrol hasznalva volt. Bar jatszani nem jatszott semmivel 😊
De resen volt a gyoker, ahogy elkezdtem intezni es blokkoltak a fiokot, azonnal jott a mail, hogy valaki uj jelszot akar ,csak ugye ezt o mar nem latta 😊
Inkabb azt kellene tudni, a Steam ilyenkor mit tesz?! Egyszeruen visszaadja az eleresed, aztan annyi, vagy kezdenek valamit az emberrel. Bar aki igy lopkod, ugy sem tudjak elkapni, minden kamu amit beir, es valszeg proxyn keresztul tolja.
Remelik hatha van valami apro a walletben ?
Gondolom bankartyaval akkor sem tud vasarol i, ha meg is van jegyeztetve a kartya adatai, ha jol remlik akkor is van amit kezzel kell beirni...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.16. 10:42:07