| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pont leirtad a lenyeget amiert nekem tetszik részben, mivel ha csak be nem alszom, nagyon ritkan torom a kocsit magamtol, igy tobbszorosen arra helyezodik a hangsuly, hogy egy stabil, de nem a leggyorsabb (mashoz nezve) vezetes legyen.
Az ufokat amugy nem erem utol, ha csak nem hibaznak nagyot, esetleg kapnak agyverzest egy hibazasuk miatt es kilepnek, bar nekem utobbi is megteszi :)
Most ugy gondolom amiket meg Alex ir, azt a hatam kozepere sem kivanom, (marmint leginkabb a boxkiallos, gumis reszet) de lehet majd egyszer erre is gerjedek.
Az elozo szezonban, amugy pont ezert szivtam, vagy kemeny gumival mentem, mig a tobbiek kozepessel, aztan kozepessel mentem, kiallassal, mig a tobbiek nem alltak ki, aztan a 6. versenyre mar figyeltem egy ket replayt mit is csinaltak a tobbiek, maris nem a vegen voltam. Egyszeruen sima kozepes gumival teli tankkal, le lehetett tolni az egy oras futamokat , erzesre nem volt veszes vezetni.Ha egyszer is kialltal, mindegy miert,(mig a tobbiek nem) az utolso lettel.
Az uzemanyagrol nem is beszelve, szarul szamolta ki nekem, aztan kifogyott a verseny vege elott par korrel, meg itt is bosszankodtam :) Azota mar megnezem mindig, mennyit fogyaszt koronkent az auto es ugy teszem bele a naftat. Viszont azota, egyszer sem szamolta ki rosszul ez is erdekes es mentem megfelelo kort elotte mindig az atlaghoz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.26. 16:59:23