Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert én nagyon élvezem ... (karriert nyomom)
Forza.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Finally I can talk.. the situation in the Philippines has become really dangerous for foreigners in the area where I was living. First 3 foreigners and a filipina were kidnapped right in the island where me and my wife used to go often. Then an Italian was kidnapped 2 weeks after and that made me and my wife convinced it was time to leave the country. I spent last weeks trying to attract as little attention to me as well, and that also why I had to stop the streams.. really didn't want to send around a message that the owner of a successful software studio was there in Mindanao... and also why I didn't really explained this at all.
The initial plan was to be in Holland last monday.. but as you've followed on Twitter that has failed and we had to make a temporary diversion to Italy where I will remain for the next 2-3 months in order to complete the console versions of AC and also take the chance to get some online time and improve stuff as I go... will also test a stream as soon as possible to see how it goes with the italian internet... I was hoping to take advantage of the dutch super fast internet but that will have to wait.
Happy to be back.. see you on the track online 😊
For rF2 as free addition we have something that we made for Kunos and there are few more cars in the work for Kunos that we still hold the license to use just like on C7r so i we will bring those cars to rF2.
Example what i had in my mind for first 2 cars are the bmw M235i cup and the toyota GT86 wich fits nicely to the cup area to.
There are some cars i cant talk yet about them.
Ha nem pont ugyanaz a modell mert nem engedi, akkor egy picit igazit rajta aztan kesz...
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.31. 22:27:52
Plusz ujrairtam multkor az RSS readert (egy masik topichoz), igy itt is kicsereltem a gorgetos, helyfoglalosabb valtozatot erre.
Gyrekenek csináltam egy steam fiókot, megosztottam vele játékot ( CSGO) de nem tud online játszani vele..Van valami trükk ?
( Tököm tele van kurva kölökkel, állandóan átírja nevemet, avatart, kis haverjai nekem irogatnak stb 😊)))
amúgy lövésem nincs mit írjak, ki a fene ecseteli hogy miért szar az egész 😊))
még magyarul se értek "autóul" .... 😄
de pl videora vennéd, beszédesebb lenne!
pláne, ha lenne egy elrakott, titkos v1.2-d is és azt is le lehetne videozni .... 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.31. 19:28:48
Forza.
Valaki lefordít normálisan nekem egy-két sort? 😊)
De előre látom ,hogy 150-en nekiállnak értetlenkedni ,hogy ugyan mi a rossz rajta 😊)))
vicc nélkül! ha nem képviselitek az elégedetlenek táborát, marad ilyen ... !
Forza.
Én mint a legnagyobb AC rajongó azt mondom , hogy ez egy törölni való szemét úgy ahogy van !
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az mekkora fless lehet ...! 😊))) Szalnek, hogy itt a betetlapod a szarodra ....
Allitolag valami olasz ficko. Lehet hogy a maffia, de igy azert nagyobb az eselye, hogy "normalis" embere (leszamitva, hogy osszetorte, korabbi videokon is vannak gyorsulasok rola), jobb mint ha magyar feka cigany, politikus, celeb, focista vagy valami hasonlo hulledek "embere" lenne.
Amig nem hal vagy serul meg senki (rajta kivul), rendesen fedezi az koz- es magantulajdon karokat, addig "belefer" az ilyen "hiba".
A legundoritobb a Lincoln Navigator (vagy valami hasonlo boszme cucc), szlovak rendszammal, rokkant kartyaval es feka puttonyos ciganyokkal😄 Es a "kedvencem", az Andrassy-n ide-oda gyorsulgato UV-szinu Lambo (persze "szlovak" es rokkant), az is zsir-diszno cigannyal😊
https://www.facebook.com/wortherseegtitreffen/
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.31. 14:04:29
Mondjuk nem most mert jelenleg tenyleg csak elmerni lehet a fektavot elrontani nem igen 😊
Meg kell varni mi lesz belole, az tuti, hogy kicsit osszecsapott, felkesz ez az uj gumi, de az update elott nem sokkal meg orultek , hogy sikerult vegezniuk az uj gumimelegedessel....
En leginkabb azt nem ertem miert kellett ezt mindenkeppen igy kiadni....
Arty. Nem kell írogatni akinek nem tetszik, mondom van még 2 verzió szimulátorozásra, annyi, hogy az a pár ember nem AC-zik, lesz helyettük sok ezer konzolos arc. Bevétel meg lesz, mindenki boldog.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.31. 11:44:19
De majd ezt megfugyelem jol, ezt igy sose neztem meg 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De, ha itt is megforognál fele ennyitől, akkor ugye mit csinálnának a gamepadesek. És akkor nagyjából innentől lehet beszélni a pc-s vs konzolos fizikáról.<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.31. 11:36:44