42876

banner
  • lac coo
    Hat persze , azt mashol meg kieg a szemem, vagy allitgatom odavissza ?
  • Alexease
    Vagy a monitorokon:)
  • lac coo
    butitva elviszi, nincs is semmi baj vele, jól is néz ki, de PP-t már nem bírja .
    Csak picit sötét, főleg az árnyákos helyeken .
    Drivert azt nem tudom, nem néztem még ...
  • Jackal
    Driverből nem tudod beállítani?
  • Hasselhoff72
    770 nem viszi el a 3 monitort butitva? Meg en mindig mondtam neked hogy huzd meg a procid vagy 4.5ghz-ra es lass csodat:)))
  • lac coo
    De nem tudok, gyenge a gép ....
  • Hasselhoff72
    Hasznalj pp-t
  • lac coo
    Aki nem használt PP-t, nem tud esetleg valami brightness, vagy gamma beállítási lehetőséget ?
    CFG-ket végigtúrtam, de nem találtam semmit .
    jó lenne egy kis plusz fény így pp nélkül ....
  • ati271
    Naszóval elindult! Nyúztam is egy kicsit. A force wingman egész jól teszi a dolgàt. A FFB is jól mükszik. Egyenlöre a kisfityókkal time triàl... De màr kikapcsolt segítséggel.
  • ati271
    megoldás: forced 32 bit...
  • arty
    neha neken is jo volt neha meg nem.
    nelkule meg mindig jo.

az h nalad oke, amugy se vigasztal :p
  • Jackal
    Teljesen jó azzal is, most néztem. Win10 Pro + Afterburner 4.2
  • sertrex
    Igazából nem is annyira a felbontás, hanem a Herz miatt szokott befosni a rendszer, mert alapból valamiért állandóan x felbontás és 23 Hz-re rakja. Azt kell figyelni, hogy 60 Hz-re legyen beállítva és a monitorodnak megfelelő felbontásra. Én NV-n egyébként mindig kártyavezéreltre állítom kijelző vezérelt helyett és nem igazán vannak kijelző problémák. AMD-nél nem tudom hogy működik. Sose használtam.
  • ati271
    Természetesen a felbontàs alaból jó volt. Egy külföldi forumban olvastam hogy a full screen rendering bekavarhat. Anyway, probàltam mindenhogy nativ/nem nativ fsr-el meg anélkül. Letiltott tüzfal/viruskergetö, no meg ezek tetszöleges kombójàval. Halehet rencert nem húznàm ujra. 2 hónapja csinàltam, mikor ssd került a gépbe.
  • arty
    (mindez az egyik assetto update utan. elotte evekig nem zavartak egymast....)
  • arty
    nekem nem ment. rivatuner/msi afterburnerkavart be...
  • Jackal
    Mi lenne ha legyalulnád az amd-s drivert és a szutyok gaming evolved nélkül tennéd fel? Még nem láttam embert akinek ne ment volna az assetto dx11-es kártyával. (vagy full új win, mert valami nagy kavarás van)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.28. 15:17:50
  • Tomo15
    Tényleg az a megoldás, ha rendesen beállítod a felbontást! Mindenképp a monitor nativ felbontására tedd, ne lejjebb! A full screen renderinget is kapcsold be. Meg kell oldja.
  • ati271
    Kitöröltem, nem megy. Leraktam 1024x768-ra kivettem a full display renderinget. Nem megy. Viszont lehet magamat szivatom. Az f1 2013-hoz kellett büvészkedni néhàny dll-el. Lehet itt van a kutya... Szal megpróbàlok még egy system restore-t...
  • Hasselhoff72
    Trivialis lehet de alltalanos szopas mert ha jon egy update csomoszor magatol letesti 640x480-ba es mindig vissza dob toltokepernyorol:)))
  • ati271
    Na ez màr egy jó tipp! Mivel nem annyira triviàlis. Mindenkép kipróbàlom. Anno a cliffs of doverrel is szívtamm. Az meg mindig kidobàlt a jàtékból. Csomószor ujra telepítettem mire ràjöttem hogy az amd gaming evolved programjàban van egy play tv "felvevö" és azzal akad össze ràadàsul erröl aztàn semmit nem talàltam a neten..
  • jatiking
    Dokumentumokból töröld az Assetto Corsa könyvtárat.
  • ati271
    Felbontàs. Persze! Mivel ugye elsö dolgom volt a settings lecsekkolàsa. A rendszer alapból bellött egy hardverhez illö konfigot. Én egy két cuccot lejjebb is vettem, pl tükrözödés stb. Próbàltam utànanézni a neten, nem egyedül vagyok a problémàval. Az antivirus/tüzfal deaktivàlàson màr túl vagyok. Meg nmég egy-két màs dolgot is kipróbàltam. Eddig még nagyon úgy néz ki 55 euró ment a levesbe..
  • cstibikeee
    A felbontás jól van beállítva?
  • ati271
    Màrmint a start utàn kicsit tölt, és visszadob. Az av és a tüzfal programot is kikapcsoltam ideiglenesen. Nem segített...
  • ati271
    Roppant boldog vagyok. Megvettem tokkal-vonoval, csak éppen nem indul el. Pàrszor màr újrataktam a vidikari drivert... Amd 6800k radeon 7870, 8 Gb 2400-as ddr3.
  • cstibikeee
    Amennyiben a szerveren valamilyen mod pálya vagy autó fut, a szerverhez tartozó honlapon ott lesz a link, hogy ha valakit érdekelne, ne kelljen keresgélni, hogy mi, merre, melyik....
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2016.01.27. 23:21:49
  • ati271
    Kövezzetek meg, de engem is főképp ez a kisfityó érdekel.. Még 3/4-óra... Addig tolok egy kis f1 2013-at.. :)
  • lac coo
    Rettenet jo ez a kupas kisfiat, meg rf2 clioja mellett is, a fekek egyszeruen zsenialisak....
    Francer csak hiperkarok, meg gt k, meg oldkarok jonnek ide !?:)
  • ati271
    Hm... Egyszer Borås környékén "tévedtem" hasonló útra, nyáron verőfényben.. Moderáltan "csapattam" is a jó öreg saabomnak.. Igaz "csak" 2 lityós benzines, meg már közel a 300 ezer kilométer van a mocijában, de imádom ezt az autót.. :) JA, és közben megvettem a fullos progit a steamen. Már csorog lefelé.. Még adsl-em van, de elsejétől jön a 100/100-as üvegszálas net.. :)
    Utoljára szerkesztette: ati271, 2016.01.27. 21:47:00
  • ati271
    Mázlim van. A helyi turkiba sikerült vennem egy logitech Wingman formula force GP kormányt.. Átszámolva olyan 2500 forintért.. :) Nem tűnik agyonhasználtnak, és működik rendesen!
  • Thread
    Pedig jo lenne, az alap jatekommal felmegyek, DLC nelkul, van vagy 5-8 szerver osszesen, abbol ha 1 erdekes, mar jo.
    Ami tetszik mostanaban, de inkabb offline, az a hungaroring, [kar hogy gyari nincs belole] es a GT86, MX5, meg a FormulaEastern.
    Az is igaz hogy gyenge a procim online multihoz.
  • cstibikeee
    Köszi! Már sikerült megoldani. Az volt a baj, h ez a link akkor halott volt. De írtam a srácnak, és helyrehozra.
  • Zsoltee_a_bator
    Nem tudom, de szinte soha nem csinalnak cross platform multit.
  • unrealnoise
    Buta kérdés. Tuti külön szerverek lesznek minden platformon... ha nem így lenne már rég tudnánk róla.
  • Thread
    Aprilisban megjelennek majd a konzolosok a PC-s szervereken? Vagy kulon szerverei lesznek minden geposztalynak?
  • SityiSXT
    Csapatmenedzsmenttel fűszerezett versenyzői karrier? Hát létezik olyan, hogy valamiben egyetértsünk? Mert bizony most szívemből szóltál!
  • Adam Jonas
    Tess: http://patrick-brunner.net/codriver/download.php
  • unrealnoise
    Jaja. Ezt már anno nagyon sok éve, várom én is. Fapad. Kicsit off: de részben a Forza 6 milyensége és a konzolok nem túl nagy ereje miatt visszaváltottam PC-re. A Foprza 6 azért cseszett fel, mert 6. rész, baromi jó menükkel, kidolgozással, profizmussal.

Viszont: még mindig nem raktak bele időmérőt, normális versenyhétvégéket, vagy valami ilyesmit. Pontrendszeres bajnokság egy arcade Forza horizon 2-ben volt (még ha fapados is volt), de egy szimesebb FM 6-ból ezt is kivették. Érthetetlen. Nem csoda, hogy messze nem fogy úgy, mint fogyhatna, és fogyott mondjuk a 3. 4. rész. (Mondjuk a játékipari igények is átalakulóban vannak ugye.)

De én pont ezt, ezeket várnám el egy konzolos címtől, hogy merjenek nagyok lenni, pénz volna rá. Ehelyett mit csinál a PD is a GT Sportnál? Simán rámegy az eSport vonalra aztán kész. Semmi extra nem lesz benne szerintem...

Azt sem értem, hogy a HC szimes alkotók miért nem csinálnak egy fasza karriert, ilyen járulékos, igazi költségekkel, bevételekkel, stb. A fizikát le tudják programozni, kódolni, de egy ilyen adok-kapok cuccot már nem? WTF?

A fizika és a grafika fejlődik, az AI is, de a többi... egy helyben toporgunk...
  • lac coo
    Az a baj, higy nekem szimeskent mar nem eleg ez a baglyos matricat kapsz ha nyersz, ha van 10 matrica kapsz egy autot ...

Ha mar szim, legyen gumikoltseg, javitas koltseg, spo zor ha nyerek azzal plusz pe z, szerelok fejlodjenek stb.
    De ilyen itt tuiti nem lesz, se mashol :)