| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Uh, elég volt ezt ma reggel végig olvasni, fel is röhögtem párszor. Amúgy jó móka lehet ha hozzá szoksz, de konkrétan autóversenyben nálam megbukik a dolog a sok billentyű, váltó meg buttonbox nyomkodás miatt.
Egy kicsit bátorkodok visszatérni az rF és rF2-vel kapcsolatosan a megcsúszásra és megfogásra. A korábban bepostolt GSC:Camaro SS videóról jutott eszembe, hogy én követem Niels Youtube csatornáját és ott van jó pár érdekes videó. Amit Ö kihoz az rF-ből (és persze nem publikál) az jól mutatja a benne lévő lehetőségeket.
Vagy a nagyon korai GSC Camaro:
http://www.youtube.com/watch?v=uV-8jZTpzAU
Ezért szidom mindig csak óvatosa az ISI munkáját. Vannak benne lehetőségek, de amit tőlük kapok az mégis magyarázatra és erős kompromisszumokra szorul.