42876

banner
  • cstibikeee
    DEV07 Pagani Huayra
  • lac coo
    az mekkora lesz ! Napokig megint a kis Lotus-al kőrözgetni !
  • Alexease
    Ha megis lesz benne karrier, akkor azt fogod elsonek (es csak azt!) kiprobalni, amit Kunosek engednek
  • lac coo
    Annyi jó, izgalmas autó lesz benne, hogy meg fogok bolondulni melyiket próbáljam ki elsőnek :)))
  • lac coo
    YESSSSS !
  • Alexease
    Es full automata pillangos;D
  • lac coo
    Ez a TP Lotus alapján ütős lehet. Van lóerő, gondolom keményebb felfüggesztés... Jó lesz .
  • Alexease
    Azt igazabol a kiadoval kapcsolatban irtam:) A promzassal egyetertek, azert is lazadok, mert azt barki csinalhatna. nem tudom mennyien tesztelnek Kunoseknak, de amir meg zarva volt az AC forum, kezdesnek 30-40 embert lattam fent, akik mar egy ideje beszelgettek.
  • fcbdavid
    Újabb autó került bejelentésre az Assetto Corsa-ban, ami nem más mint a Lotus Exige S Roadster! Katt a részletekért :)
  • Totti5
    Nagyon jól néz ki.

• GPx8
    Nem látok összefüggést. Biztos, hogy tesztelnek nekik (régi motorosok), azoknak igazán meg lehetne engedni, hogy készítsenek pár "promo" videót az épp aktuálisan tesztelt dolgokról.
  • lac coo
    Mondjuk ha a kanyar kozben lezar attol valoban arokbaeses van :)
  • Jacek
    Nem tom megkérdem majd:)
  • lac coo
    En is furcsalottam, de mindenki azt mondja az van benne....
  • Jacek
    Kikapcsolod az ESP-t nyomsz neki egy kövéret kanyarba és be esel az árokba:)
  • Jacek
    Szerintem lófasz sincs benne:D
  • lac coo
    VTS ben onzaro diffizar van ?
  • Jacek
    Ez igaz, de én oda jutottam hogy már le sem töltöm azokat:) minek..
  • Danecay
    Cserébe mennyivel jobb itt fanyalogni, hogy legalább néha dobnának valami látnivalót a játékból. A fix 60 FPS-es léghajós játékok legalább megjelennek! :)
  • Jacek
    Ja nincs annyi van olcsón:)
  • Jacek
    Mondjuk pénz tárca függő mennyi az IS? 3k?
  • Jacek
    :D de csak stabil 60fps-el:D
  • Alexease
    Es esetleg olyan fantasztikus jatekmodok, mint ahogy az mas valos peldabol is latszik, hogy versenyezz egy masodik vilaghaborus vadaszgeppel;DDD
  • Fox44
  • Jacek
    Kiadták volna és tavasszal jött volna a dlc!! óriáskerekek + pár léghajó a pálya szélére mert az jó..
  • Jacek
    Magától szerintem, de ha jót akarsz manuális váltóval vegyél bármit is. vegyél:) Mármint ha pályázni is akarsz.
  • Alexease
    Az biztos;) Mar tavaly dcemberben kiadtak volna, nehany patch kiseretevel, cockpit nelkul, mert azt ugy sem hasznalja senki, gamepad-re optimalizalva, felpucer gridgirl-okkel, mert az kell, aztan mar most decemberben jonne az AC2:D
  • Fox44
    Máshogy menne a munka, ebben igazad van, de a kiadóval lehet nem az lenne belőle, aminek szánják. Sőt...
  • Alexease
    A tapasztalatok alapjan valoban jobb:)
    De azert mashogy menne a munka, ha egy normalis befekteto lenne mogottuk, es nem kellene kozben a megelhetessel foglalkozni.
    Valszeg nem idealis, amikor valaki 3-4 munkakort lat el, amikor darabjara kellene 1-1 teljes ember.
  • Fox44
    Vagyis nem kiado van mogottuk, akitol csak ugy kapjak a let, hanem munkaval teremtik elo a penzt a munkara.

jobb is.
  • Alexease
    De en sem akarom piszkalni oket, valszeg van eleg dolguk rendesen. A jelenlegi beveteluk nagyreszt a mar 1-2 eve kihelyezett AC alapu simcenterekbol van, amit a korabbi infokon lehetett latni, van nehany orszagban es tucatnyi helyen. Gondolom vannak kotelezettsegek, azokat is frissiteni kell, karbantartani, boviteni, ami plusz munka, utazas, feladat.

Vagyis nem kiado van mogottuk, akitol csak ugy kapjak a let, hanem munkaval teremtik elo a penzt a munkara.
  • Alexease
    Szerintem nem banta meg, Kunos igazi kisiparos, szereti csinalni, erdekli, es bar valszeg fontosnak tartja a sikert es a nagy bevetelt is, tuti hogy ez megiscsak masodlagos nala.

Ha valamit megbantak, akkor maximum azt, ahogy tavaly az egeszet talaltak. Nem kellett volna beigerni az evvegi, aztan a tavaszi megjelenest. Cseppet optimistak voltak.
  • lac coo
    Én is unom. Igazából nem baszogatni akarom őket, mert biztos van dolog elég, sőt szerintem már is unja mint a fene, ötször megbánta , hogy így ember nélkül belevágott, de valamit azért mutogathatnának néha. Múltkor azt hittem, sorban lesznek devvideók ...de nem lettek ....:)))
  • Alexease
    Raneztem az FB-re, es kivancsisagbol osszeszamoltam a hozzaszolasok milyenseget: az emberek 70% mar unja ezt a promot es hozzaallast; 20% a szokasos azonnal meg akarja venni; 10% egyszeruen tetszik a kep.
  • Alexease
    off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem hiszem hogy kezzel kapcsolhato (foleg nem ki-be, ez nem terepjaro:P), max ha van sportfokozat, akkor az allitja az erosseget.
    Annyi az E-Diffi benne, hogy nem egyszeruen a mechanikara van bizva a kapcsolas, hanem figyel sokminden mast is.
  • lac coo
    Szerintem magától, ha egyik oldalon kerék nagyon túlpörög ....
  • precise
    off

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Milyen az elekronikussna záródó diffi? Ilyen van a leendő verdába (IS200). Ezt nekem kell bekapcsolni ha duhajkodni akarok vagy magától csinálja az okosságot?

• lac coo
    Nem értem miért nem tolják, havonta kétszer, egy-egy autóval a lassított "fizika2 videókat .....Az azért mindenkinek látványos .A TP-vel is igenszép dolgokat lehet csinálni ... Írj rájuk megint, hogy szívesen vállalod ! :))) ( Aztán kölcsön adod a kódot ...) :)
  • Alexease
    Vagy messze van meg a megjelenes (csak mi nem tudunk rola) vagy nagyon biznak ebben a nehany szep kepben. Pedig ez alapbol sem, es az eddig bejelentett szolgaltatasok es tartalmak alajan dem a photomode kozonseg jateka.

Persze szep az AC, de csak ezzel promozni keves, es a screenshot-war-ban ugyis elbuknak:) Nem csak a kepek, hanem a darabszam miatt is. Az AC-hez kiadnak hetente 1-et, mig a masik photomode programhoz tucatnyit;D

Es ilyen kepekkel kell hogy versenyezzen (talalomra kepek):

• lac coo
    Továbbra sem értem miért nincs semmi. Van ott annyi autó fél évre simán be lehet osztani .... azt ne mondja, hogy nincs idő felvenni hetente 10 percet. El hiszem, hogy dolgozik reggeltől éjjelig, de ennyi csak van ...Sőt , van ott olyan ember aki azért nem kódot ír napi 15 órában, neki aztán bőven beleférne az idejébe ....