• KTMNORBI
    Srácok. Én már csak mindig egy talánnyal nézek be ide, de ez jutott nekem. Adott egy probléma ami online versenyek alatt szokott előfordulni. Teljesen véletlenszerűen néha kifagy az AC. Van hogy egy pillanatra, de ami igazán bosszantó, van amikor teljesen megáll, és csak ctrl+alt+del amire reagál, Hang nem szűnik meg csak a kép tűnik el. Ez a jelenség decemberi frissítés óta van jelen. Már mindent újraraktam többször is, nincs más játék a gépen és semmi nem fut olyankor. Proci hőmérséklet normál főleg most az új hűtővel, 100%-os terhelésen 65 fölé nem megy.A játék full hd felbontás és min med grafika mellett fut magas fps-el. Egyedül körözgetve 300 körül rajtnál teljesen létszámnál is megvan a 120-150 fps.Az alábbi konfigom van: I5 3570K proci MSI GTX 660 TwWIN FROZR III vga, táp az egy Corsair TX 650, memória Kingston 8 giga. SSD 120 giga HDD 1 terra. Game az nem azon a meghajtón van mint az oprendszer, ami win7.

Van ötletetek mi okozhat ezen adatok mellett fagyást, mert azelőtt ezt egyszersem csinálta, elöre is köszi a buksi törésért