Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha marhára unatkozol, akkor végigbogarászhatnád szépen az oldalt, és látnád, hogy nem AC ellenes oldal. Éppen ami aktuális téma, azt boncolgatják. pCARS-al teli van az oldal, szép negatív cikkekkel, de ugyanúgy találsz ilyen hangvétellel R3E, AC, iR és rF2 cikket is.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként meg az oldalt nem egy, hanem két ember szerkeszti, de ez már csak mellékes és zárójeles megjegyzés.
Mindegy , nekem valami idióta trollnak tűnik ez a gyerek ....
Hogy pillangózva vagy botozva mit csinált azt nem tudom, de kb az amit írtam, valami okoska......
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.25. 00:08:09
Akkor én nem értem, nálam tuti nincs, direkt megnéztem a Lotust ...
Se H váltóval, se pillangózva ...
Ez valami bolond akkor, nem kell komolyan venni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.25. 00:03:57
Jol ertettem ?
Even during half-assed shakedown laps where I wasn’t pushing at all, in several braking zones the game intrusively prevented me from downshifting. I was nowhere near running on kill, driving as close to a real life out lap as I could possibly be, and it was like the game was trying to hold my hand around the track. Kunos have implemented a rudimentary downshift protection mechanic that in theory should prevent newer drivers from shattering the transmission into a million tiny pieces under braking, but the assist is so overdone that it completely ruined my rhythm, and felt extremely inconsistent. It would be easy to scream at me and say “you just downshift incorrectly”, but I was babying the car around the track. The first few times, I thought the left paddle was going on my DFGT and began mashing the button as hard and awkwardly as I could just to get it to work, that’s how intrusive it was.
And this applies to all cars in Assetto Corsa, including cars that raced when this technology simply didn’t exist, such as the Lotus 49. You can’t turn it off.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.24. 23:33:01
De lehet, hogy régi autó lévén még nincs ezeknek ilyen ?
Amikor az R3E megjelent (ami meg most is massziv beta), lenyegeben RACE zinten tartottak (grafika, fizika). Ha ugy kiadnak egy GTR3-at, az kicsit bukta, az AC-val parhuzamosan megjelenve elegge gazos. Amivel le is huzzak magukat a kovetkezo dobozoshoz, legyen az GTR4 vagy WTCC 2014.
De igy, hogy fejlesztes koben (ami meg lehet 2-3 ev is, attol fuggoen, mit terveznek veglegesnek), futnak a Simcenterek (amibol bevetel van), es tartalom szolgaltataskent hasznalhatjak az emberek a szoftvert is (akramennyi bevetellel), talan fedezi a fejlesztesi koltsegeket.
Aztan vagy igy marad, es egyszer jo lesz, vagy egyszer meg tudnak jelenni egy komoly engine-nel (mar rendes fizika, kormany, FFB, grafika stb.), ami talan meg multiplatform is lehet, es aztan esetleg johetnek a dobozos kiadasok, a meglevo licenszekre (GTR, ADAC, WTCC, DTM stb).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A buzi névről meg annyit, ha a publisher-t RaceRoom AG-nak hívják, és az a kérése, hogy a játékban is legyen benne a nevük, akkor nem nevezheti el GTR3-nak...
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.24. 19:34:21
A gumik idealis homerseklete az valtozott most, vagy hol lehet ezt megnezni...?
Amugy nagyon bejon ez az uj melegedes cucc, vegre nem csak a felulet szamolja valami, aztan ot masodpercenkent mas az ertek, hanem egeszeben szamolja ....
bocsi,ha nagyon off volt
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Kunosek dontottek a legjobban.
Meg az R3E csinalta (majdnem) jol, osszeraktak a DLC rendszert, kismilio jo tartalommal, jol felturboztak a grafikat..., csak lemaradt a fizika, a kormany es az FFB 😄DDDD
Nem is igen van mas szim jelenleg ki igy tolna ( ir -t ne szamitsuk, ok sem ket ev alatt jutottak el idaig es azt is horror aron ...)
Talan rf2 is sikeresebb lett volna , ha sokadik hajlekony kasztnifizika helyett egyszer pocsolyakat, vagy vizes szelvedot csinaltak volna ..
Vagy megunta, mert el volt mondva korabban, hogy fokozatosan keszitik a dolgokat, turelem, van sok egyeb mas is.
Mivel be van igerve a konzol, az lesz a "fo megjelenes", igy lenyegeben vehetjuk azt az idopontot az AC 1.0-nak vagy inakbb a 2.0-nak. Ami kozben keszul es megjelenik, az egy EarlyAccess2 😄
Ha az lenne akkor lenne kiugras 😊
Majd megoldja egyszer aztan kesz 😊 Ne csi aljunk mar ,ugy mintha a szimulator mufaj nem errol szolt volna mindig is : vagy kiadtak olyannak amilyen, es utana szartak ra ( isi, sms ....)
Vagy javitgatjak ahogy sikerul. Ez utobbi a jobb ...😊
Vagy Isi jobb, hogy hat ev utan meg most is az alap palyakat javitgatja ? 😊)))
Azok az igazi kutyautok, nem Kunos !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.24. 18:39:30
Korul kellene nezni, egyedul talan IR es Raceroom van ilyen szinvonalon...
( Meg Codemasters de az mas kategoria ....)
Vagy nem mukodik arra celzott , vagy mi ?????
Megvan az osszes cucca, pl a Bmw z4 gt sokkal rosszabb mint a gyari....
Higy kinek mi tetszik az egy dolog, emiatt karogni , foleg igy szerintem sina trollkodas ....
(Ez nagyjából így akkora bullshit, mint amikor Tim Wheatley-nek leírtam a múltkor, hogy egy adott kategóriát kéne több autóval feltölteni, és kisebb összegű DLC-ként kiadni, mert úgy a) visszajönne a forgalom, b) több típus több embert vonz, de nem, mert ez így jó, ahogy van (szerinte!).)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.24. 18:32:11
ti, multizók ezer hiányzó featurét tudnátok írni, ami máshol alap, szintén.
*könyörgöm senki ne kössön bele! 😄
Forza.
Lehet, hogy olyan hangmintákat használt, ami mondjuk más tulajdonát képezi, ugyanakkor a lenti írásba sem látok olyat, ami miatt bannolni kéne az embereket.
Nekem semmi bajom vele, sot ha ez nem lenne valszeg evekkel ezelott eladtam volna a kormanyom...
Meg az elejen, amikor probaltam "segiteni" (csak erdeklodtem, kerdeztem, nem kritizaltam), engem is a piszkalt dolgok miatt figyelmeztettek es/vagy akartak bannolni😊
Szerintem a kritikat birjak, meghallgatjak vagy nem foglalkoznak vele;😄