| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
unrealnoise #35111 Jaja. Ezt már anno nagyon sok éve, várom én is. Fapad. Kicsit off: de részben a Forza 6 milyensége és a konzolok nem túl nagy ereje miatt visszaváltottam PC-re. A Foprza 6 azért cseszett fel, mert 6. rész, baromi jó menükkel, kidolgozással, profizmussal.
Viszont: még mindig nem raktak bele időmérőt, normális versenyhétvégéket, vagy valami ilyesmit. Pontrendszeres bajnokság egy arcade Forza horizon 2-ben volt (még ha fapados is volt), de egy szimesebb FM 6-ból ezt is kivették. Érthetetlen. Nem csoda, hogy messze nem fogy úgy, mint fogyhatna, és fogyott mondjuk a 3. 4. rész. (Mondjuk a játékipari igények is átalakulóban vannak ugye.)
De én pont ezt, ezeket várnám el egy konzolos címtől, hogy merjenek nagyok lenni, pénz volna rá. Ehelyett mit csinál a PD is a GT Sportnál? Simán rámegy az eSport vonalra aztán kész. Semmi extra nem lesz benne szerintem...
Azt sem értem, hogy a HC szimes alkotók miért nem csinálnak egy fasza karriert, ilyen járulékos, igazi költségekkel, bevételekkel, stb. A fizikát le tudják programozni, kódolni, de egy ilyen adok-kapok cuccot már nem? WTF?
A fizika és a grafika fejlődik, az AI is, de a többi... egy helyben toporgunk...