42876
-
Solt #34989 2-3 éves életciklussal és 5 millió eladott darabbal számolnak... nincs darabszámom, de az érdeklődésből, és abból kiindulva, hogy nem teljesen amatőrök, szerintem meglesz a kitűzött cél. Kétlem, hogy azért járunk júliusnál már most, mert ekkora gáz lenne a gyártással. -
#34988 1.) nem állítom, hogy nem fogy, ezt egyelőre max oculusék tudják ;)
2.) a ps3 ott volna releváns, hogy egy kommersz tömegcikk SE fogyott jól, picit drágábban a szokásosnál. persze lehet, hogy ez lesz az új ájfón, csak én az ellenkezőjére egyelőre többet tennék
3.) "menni fog" ... jaham :)) sok sikert neki! pláne, ha az oculus jól startol :( steamVR talán. talán. de áhh... :( gyászos a helyzet.
4.) "találkozunk 2 év mulva, ugyanitt" ;) -
#34987 darabszámod van? ;))
mert az, hogy képtelenek valamelyik alkatrészt gyártani.... -
unrealnoise #34986 1.) Az, hogy nem fogy, azt csak te állítod. :D De hogy miből és honnan gondolod ezt, azt isten nem mondja meg mi?
2.) PS3-at felhozni ide... Az mit tudott olyat ami annyira forradalmi volt? Szerintem "semmit". BR? "FullHD", vezetéknélküliség? Egyik tulajdonsága sem olyan eget verő, mint VR-ben beülni egy BMW-be, és csapatni valahol. Egyszerűen új, valóságos, más, sokkal több, mint a sima 2D. Ezért pedig perkálni fog a nép. És igen, megint elfelejted, hogy PS3-at elsősorban játszani vettek volna az emberek, míg ez a VR szemüveg "másra is" "tökéletes".
3.) Ott az OpenVR pl. Azzal elég sok minden menni fog. De az Oculus valóban most a legjobb és legbiztosabb megoldás.
4.) Szóval ránézhetek én akármire, a VR durrantani fog. Lehet az Oculus ilyen áron nem fog úgy fogyni, mint fogyott volna 450-500 $-os áron, sőt biztos, de én nem is rövid távú sikerekről, hanem piaci létjogosultságról beszéltem a VR-al kapcsolatban. -
Solt #34985 Nem akarok új vitát generálni, de jelenleg már júliusnál tart az előrendelés teljesítésének időpontja... ez nem éppen azt mutatja, hogy kevesen veszik. :) És ugye még mindig csak az első kör fut, rengeteg helyről még el sem érhető! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.18. 19:57:46 -
#34984 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(nekem is az álmom az árkád körítés, szimes fizikával/ffb-vel... mondjuk az assettóéval.... na ilyen játékból 0 db létezik és sajnos több aligha lesz :( forza horizonokkal is "az a baj", hogy sajna a forza motorsportot is csak egyszerüsítések mellett hozzák, pedig az sem egy assetto...
amugy a realracing max youtuben elviselhető, élőben, nagyképernyőn eszement sivárság :( ) -
#34983 Elméletileg rF2 konvert.
Bathurst (Mount Panorama) rFactor2 version by acorsaunderground
Bathurst 1.01 -
#34982 0.7 volt nekem "ebből", az még csak 34 megát "nyomott" ... köszönöm !! -
#34981 "4.) Minden piaci elemző azt várja siker lesz. (nem 1-2 milliós eladásokról beszélünk hosszútávon, hanem kb. 100 millásról!)"
aham. nézz majd rá, hogy mennyit sikerült eladni ps3-ból amíg 600 dolcsiért kínálták ... és az egy bejáratott játékgép "folytatása" volt, nem egy egyszer már bebukott gimmick :)
sajna ennyiért ez halott ügy, negatív spirál: drága -> kevesen veszik -> drága marad -> nem lesz rá érdemleges tartalom -> kevesen veszik -> drága marad ... utolsó esély, hogy a ps4es ócsó lesz és megy esetleg pécével. és elterjed. és akkor lesz rá tartalom.
az egységesítésről meg annyit: mi is a közös api? directVR? jahogy ilyen nincs, mind nyomja a saját exkluzivját :) -
zimapeti #34980 LOL, pont ezen gondolkoztam én is:) -
croatianus #34979 De ugye te most csak viccelődöl?! -
#34978 Meg egy par sor erejeig almodozva, pl mint a crew-nal egy kicsinyitett amerika lenne, de mondjuk a varosok helyett a hangsuly azon lenne, hogy a leghiresebb versenypalyak lennenek szetszorva helyrajzilag megfelelo helyen, majd ott a pontos palyak masa, de kozottuk szabadon autokazhatnal, netan mindenfele "arkad" jatekra jellemzo gyujtogetos fenykepezgetos, hegyi kacskaringos trafipaxos anyamtyukja dolgokkal kiegeszitve, rablo-pandur kergetozes, hogy mindenki elvezze, ehhez mondjuk egy ac-s vagy barmelyik jobb fizika lenne, kapcsolhato segitsegekkel, toressel. Netan kulon hardcode, arcade szerverrel. Ahol egyszerre mondjuk lathatnal 20 masik online jatekost. Szerintem nem is kellene ezen felul mas autos jatekot csinalni, lehuzhatna a rolot a tobbi egy eletre.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.18. 15:56:11 -
#34977 Hetvegen ujra felfedeztem veletlen egy reg elfeledett elmenyem xbox 360-on, (kormany hianyaban nem elveztem sokaig), bar irhatnam barmelyik autos topikba, talan leginkabb a crew-hoz hasonlithato, a forza horizon, de forzas fizikaval. De majd kijavit az aki forza guru, ha nem igy van. Ami biztos, nem egy the crew, vagy nfs szintet nyujt, hanem 100x elvezetesebb vezetni a verdakat.
Mint vegvelhasznalo nem erdekel, hogy 10 vagy 1000 ember fejlesztette es 10 vagy 1.000.000 eurobol, de csak megint amultam es bamultam, hogy mit kihoztak az oreg masinabol es kozben az ir, ac, rfactor stb keszitoi helyeben is szegyenkezdtem, hogy ilyen undormanyokat gyartanak a mai napig, az 5 kilometeres palyaikkal, amikor ennek minden egyes szoglete meg van tervezve gyonyoruen es igen sok-sok kilometer ut van benne. A sokak altal hianyolt atvezetok, meg olyan pazar minoseguek, hogy a legtobb mai jatek megirigyelhetne szinten.
Aztan xbox one-on mar megjelent az uj, amit sajna nem is lattam, de igy nez ki egy x eves jatek egy 10 eves gepen, hozzaertok kezeben. A szomoru szimes valosagot, meg mindenki ismeri.
forza horizon xbox360
aztan ha tovabb akarnek peldalozni, de szornyulkodni inkabb, mar a mobilos jatekok is jobban neztek ki 2 eve(persze kis kepzeloerovel), mint ezek a szimek, 20+ autoval egyszerre a kepernyon :)
real racing 3
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.18. 15:43:23 -
#34976 Jöhetnek majd a Lambo-trakik ezerrel -
cstibikeee #34975 Ejj gyerekek. Azt hiszem, hogy ezt hivatalos bejelentésnek vehetjük.
Remélem a modderek készítenek hozzá pályákat, szántókat, mezőket. :D
-
#34974 Az csak bekapcsolt postprocessnel mukodik nalam. -
Kommy #34973 Page up /down -
#34972 Gammát tudok valahogy állítani AC-ban ?
Vagy bármilyen fényerőt pp nélkül ... -
Jackal #34971 14e németből, ingyé postával(két fajta is van):
http://www.ebay.com/itm/30-slot-optical-encoder-for-New-Logitech-G27-New-Driving-Force-GT-NEW-/201504111198?hash=item2eea94ba5e:g:Cg4AAOSw~gRVsBfq
http://www.ebay.com/itm/60-slot-optical-encoder-for-Old-Logitech-G25-G27-NEW-/201503230547?hash=item2eea874a53:g:hAYAAOSw37tWDDl6
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.17. 13:57:56 -
#34970 Tudom extra postával kb 20 körül van itt 5-7 munkanap. Már rendeltem másik G27-et, mert nincs hozzá türelmem foglalkozni vele, így a mostani eladó ezzel a hibával értelmes ajánlatért -
Jackal #34969 Ebayen találsz, bár nem olcsó... Japók gyártanak fémből.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.17. 12:48:07 -
#34968 Osrw végűekhez megtaláltam -
#34967 Látok online olyan szervereket, amihez nincsen kontentem:
imola-imola_srz és pf_sebring
Nyílt szerverek és tele vannak. Kerestem ezekre a pályákra, de nem igazán találtam semmit róluk. Ötlet valakinek? Előre is köszi
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.01.16. 15:57:26 -
#34966 Thx ! -
#34965 boldogat! -
#34964 Köszi, próbáltam azt a programot, de valamiért nem tudja megnyitni -
#34963 Tegnap még működött, ma már nem tölti be a teljes map-ot motató appot valamiért. Listában nem jelenik meg -
Zozzer #34962 Én meg tudnám csinálni, szerintem alumíniumból tartósabb lenne de nem tudom a lézer szempontjából jó-e az alu. Már ígérték itt a fórumon hogy leméretezik de nem történt meg. Nekem G25 van, amíg jó, addig nem fogom szétszedni. Ezen az oldalon le lehet tölteni a Encoder Design 12.exe programot, amivel még egyszerűbb beméretezni. -
#34961 Sziasztok! Nem tudtok G27-hez encoder tárcsát mert az enyém kuka. Van valaki aki foglalkozik ezek javításával, de neki nincs sajnos. -
#34960 Igen ehhez könnyű volt hozzászokni itt AC ban :) Nekem is ez hiányzik sok mod pályán . -
goldboy #34959 Én két gyári autóval próbáltam, maga az autó terhelésváltásából jövő jellel semmi gond, csak maga az aszfalt nagyon sima
Pld. mikor mész fel a hosszú egyenesben nincs semmi egyenetlenség, ellentétben a gyári pályákkal -
hqx #34958 Hogy értve? Én a DORSCH GT3 Cup-al mentem rajta, de nem volt semmi gond. -
goldboy #34957 Bathurst tényleg szép, de nálam tükör sima az aszfalt -
hqx #34956 Nem tudom, de szerintem R3E. Alex pixszeles videójából úgy tűnik.:D -
neilszab #34955 Folytatódik a 2016-os GT3 tesztidőszak!
A rövidesen elrajtoló legújabb GT3 bajnokságunkat egy kisebb tesztsorozat előzi meg, ahol komoly versenykörülmények között is próbára tesszük az új autókat és az 1.4-es verzió által hozott változásokat.
Most vasárnap a Nürburgring-en eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket, a futamon a részvétel nyílt, további infók itt:
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5638
GT3 bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5618 -
Gry01 #34954 off
Dubai 24h live
most!
on -
#34953 hmm, na ha senki nem vagja ra a frankot, akkor majd meglesem hetvegen.
De mivel egyelore nincs fent a racedepartmanon, azert gondolnam, hogy az egyikbol nyultak a nagy reszet. Netan mindharombol ezt-azt.
De biztos lesz a youtube-on is fent hamarosan rola video, hirtelen nem talaltam.
-
#34952 Valamelyik masik plugin meglete segit a lelken, (vagy epp forditva, nem emlekszem) de a forumaban le van irva, hogy lehet mukodesre birni. -
#34951 Ezeket talaltam, ami sajat, mind gyari palya, az iR ami szken:DDDD A latvany 50%, mert nalam csak kisfelbomntas, low-medium-high beallitasok vegyesen, AA nulla es hasonlo;P Persze igy "szaguldozva" ugy sem latszik az igazi reszletesseg, plusz a napszak beallitasok is kulonboznek. Meg nem is egyidosek, van ami frissebb es van ami tobb eves video!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
iRacing:
rFactor2:
R3E:
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.15. 13:21:16 -
#34950 StatsBarPlus az ami nálam nem megy, rákattintok és semmi. (a chat megy belőle érdekes módon)