Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nameg az is kérdés, milyen volt a stílusa... ettől még persze bírni kell a kritikát, pláne ami jogos 😊

de azt is megértem, ha 120 munkaórás hét után Kunosnak is elmennek otthonrol, amikor az izzadtságáért a hála a "kritika"

nehéz ügy.
szerintem itt (v1.3) már nem alapdolgokon kéne "motorozni", hanem hiányzó fícsöröket pótolni, konzolmegjelenésre tartalmat gyártani.
nyilván Kunosnak ez valahol hobbi is és azon dolgozik, amit szeret... csak ez nem profi játékfejlesztői mentalitás 😊

Forza.

Adam Jonas
Okészia.

lac coo
Ezt a cikket valami pcarsos gyeker irta, azok tudnak ennyit okoskodni .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
A srac megosztotta a forumon a cuccait, ami valami nyult cuccon alapult volt, es ezert lett kirakva,
..en is kifogasoltam mar dolgokat , foleg eleinte megsem repultem, szep is lenne.
*faxom a melohelyen netezesbe, hogy nincs egy normalis bill...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.10.24. 17:46:57

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Adam Jonas
Itt most nem is maga a hangmizéria a furcsa dolog, hanem az, hogy Stefano-nak nem tetszik az, hogy valaki leírja, mit kéne javítani, és kibannolja cserébe.

b-type
ott valami mas volt, valami nem volt rendben a hangok jogai korul...emlekszem ra.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Adam Jonas
Plusz még azért azt is gáznak tartom, hogy az egyik srác megkérdezte a fórumon, hogy mikor méltóztatnak javítani a hangokat, amiért Stefano kibannolta AC fórumról. Az más kérdés persze, hogy most mindenki a srácot isteníti, mert közben megcsinálta azt, amit Kunos lusta volt megcsinálni (Fonsecker-ről beszélünk).

arty
1.) downshift rage
2.) iszonyat mód igaza van: v1.3-ban nem b*sszuk ki az egész fizikát a kukába és kezdjük nulláról. arra a 2.0, második rész van/lesz. persze, ha early acessben lennénk, lehetne kísérletezgetni... de nem egy elkészült, eleddig működő játékkal!

(mondom ezt úgy, hogy távolról ugatom a témát és nálam semmivel semmi gond: a változások nagyrészét észre se vettem, olyan keveset mentem a problémásabb kocsikkal)

a végszó (mármint az cikk első feléé) zseniális:
"It’s now almost 2016, and we’ve had five major tire model revisions in the span of just under two years – which are now prominently displayed on the game’s loading screens. You still cannot select the color of your car in multiplayer races. By my count, there have been three major sound revisions, and still you cannot jump the start, or allow a pace car to lead you around for a lap. The aerodynamics model is complicated enough to support airplanes, but Career Mode is a set of completely meaningless races against an artificial intelligence that cannot complete more than a few corners without a complete emotional breakdown behind the wheel." <#eljen>

Forza.

lac coo
Koszi !

macleody
Ja hogy ja.

A hülye osztott. Jobb egér, save as.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.10.24. 12:48:11
macleody
Miféle guid.txt?
lac coo
Már csak a guid.txt kellene mellé 😄

lac coo
Ez mar ezer eve nem jo, tobbihez van mindenem, ehhez nem talaltam meg valahogy . 😊)
De koszi !

Alexease
Van oldaluk: http://www.unitedracingdesign.net/
De szerintem ezeket csak mail-ben kuldek azoknak, akik vasaroltak toluk AC vagy rF2 modokat (ez kesobb kiadjak rF2-re is, hasonloan ajandekba).
Alexease
Igazabol csak backup-olni kellene elotte mindent, amihez hozzapiszkal az ember😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.24. 00:23:08
lac coo
Na ismét,. hátha...😊)

valaki fel tudna tölteni egy BMW GRA és egy Marcedes DTM sfx könyvtárat ??? 😄D

lac coo
Nem tudom ,biztos van ...

Ginger17
... és ezek mind mailben jönnek? Nincs egy elérhető oldaluk? 😊

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo

lac coo
Ezt most mi eza blablabla...? 😊)

Alexease
Ginger17
<#worship>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo

lac coo
Mailben az volt, hogy mindenkinek.
Meg mondjuk nem mindegy 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.23. 20:56:46

De a PX2-esnek milyen b.jó hangja van...
Ginger17
Konkrétan az IndyLights 2015-ös autója. Most ez mindenkinek jár, vagy csak az URD vásárlóknak?

lac coo
Ezmiez az URD ajandek, most kaptam mailt, valami formula light....

Gadfly13

MOD:
ACFL F1 2015 - letöltés

PÁLYA:
Austin - letöltés

HOTLAP

A pályán a valósággal megegyező 2 DRS zóna van beállítva.

További infó/fórum: link

Jó szórakozást! <#eljen>

SRS FB hírek: LINK

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.10.23. 19:46:30

simraceseries.com

na nálam meg ez fordítva van, eddig használtam, most tökmindegy hogy használom-e, tök szarul fut, akadodzik stb
lac coo
tök jó, most vettem észre, hogy megszünt az inputlagom, ha nincs fixre állítva az fps ...😊
Eddig csak akkor volt jó, ha lekorlátoztam ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.23. 18:10:13

lac coo
Mit ? 😊

Azért azt is megértük, hogy egy oldalas összehasonlítgatós eszmefuttatás alatt pCars szóba se jön.... <#taps> <#worship>
És ez mindent elmond <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.23. 15:55:16

CsRacing: DS3 WRC - Gentlemen rallycross

Pálya
Autó

Lehet keresztbe veretni! Kézifék használata kötelező! <#buck>
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.23. 14:35:41
Alexease
Mindharom (AC, iR, rF2) program profi, csak a koncepciok miatt mas erzes, de teny, hogy az AC talalta el a tutit, ami korrekt de megis mindenkinek elvezetes.

AC: "klasszikus" FFB-erzest szamol (jobbra-balra terheles, gumi tapadasok, egyeletlensegek, plusz akinek kell kamu effektek es razasok ), jo reszletesen, es azzal a nagy plusszal, amit Type irt, hogy nem "igazit" akarjak az emberre eroltetni es a "jatek" kormanyan "megjeleniteni", hanem kompenzalva a hianyokat, a hangulatot es az erzest at adni.

iR: valoban kocka mernokok csinaljak a cuccot, nincs kompromisszum, a "kepleteket" toljak at a usernek, a modern HW-eket figyelembe veve. Mindent szamol, de erosen kormany es auto fuggo (a reszletessegek, a kozvetlenseg es az ero miatt) hogy mi jon at a felhasznalonak.

rF2: ez erosen a ketto kozott van, igazabol a legjobb lehetne, ha nem igy talalnak😄 Nem AC-FFB es nem is iR-szamsor, hanem egy "kormanymu-szeruseg", a kormanytol az aszfaltig van az ember kezeben az erzes. De mivel nulla automatizalas van benne, igy a nagyatlagnak vagy nagyon jo vagy nagyon rossz😉 Kormanytol fuggoen, ha nincs beallitva a sok apro dolog (altalanos es minimum ero, a kormanyra kikuldott nyomatek, a reszletesseg, az ero karakterisztikaja, csillapitasok stb) akkor nem jo, atlagos vagy "erthetetlen".

Ezekmiatt az AC a legjobb talalmany, mert amelett, hogy korrektek akarnak maradni, ki akarjak szolgalni rendesen az embereket, es minnel szelesebb korben.
Nem vezetunk versenyautokat, de latunk ilyeneket kivulrol. Probaljuk vigasztalni magunkat hogy azert mozognak replayben benan mert azt a reszet rosszul irtak meg, de a belso az jo. Szerintem a replayben latni gyonyoruen, hogy hol tart a szimulacio. Neha meghokkentoen szar. Nyilvan jo messze vannak meg az igazi szimulaciotol, ahol nem is kene illesztgetni semmit, fizikai adatokat beleirjak, aztan a modell mindent kiszamol. Kolcsonhatasokkal egyutt. Hasrautessel szamitasi kapacitasban mondjuk ugy 100x-os teljesitmeny kellene 😊
Masik oka nyilvan, hogy nincs G ero visszajelzes, pedig allitolag az ember a seggevel vezet. Igy aztan hajmereszto visszakorrigalasokat kell beleirni, hogy ne dobja el.
Mas tema, irta valaki, a kormanyszoggel hogy lehet csalni?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.10.23. 13:33:34
bardocz
Eléggé kinek mi, most kipróbáltam itt a régebbi lotust, az pl egész jó ilyen téren, de legutóbb ami kasztnis autóval mentem ebben, az olyan volt mintha egy hajót kormányoznék.
barcalaci84
hát ha a 3 játékot veszzük akkor FFB szempontjából szerintem a legkevesebb dolog az IR-ben jön át...
pl az említett ford gt3 is olyan semmilyen nekem....viszont olyan mintha valami brutálnagy guminyomása lenne vagy nem tudom....
bardocz
Fel van az húzva, anélkül iR is szar volt.
lac coo
Vedd feljebb a min force-ot, nem tuok mast, ott vannak ebben is az apro effektek, nem is akarhogyan. En G27 rol valtottam, igy utolag mar tudom , apro eroket keptelen athozni. Rf ben azert erzed mert ott minden nagyon eros .

bardocz
Nem tudom, hogy írjam le, olyan mintha a másik kettő több dolgot számolna, és azt adná a kormányra, itt meg annyira nem jönnek át az apróbb dolgok.
lac coo
Amugy mi az ,higy nem jon at annyira a felfugg ffb ben ?
Szerintem atjon ,a t300 al mindenkepp, igaz g27valoban semmi nem tortent , kis efektek nem voltak. Feljebb kell venni a minimum forcot regebbi kormanyon mert azok nagyon apro effektet nem hiznak at, nem veletlen jobb rf, ott egy kis lyuk is akkorat rant mi t a barom.

b-type
ebben nem kell kiegyezni, hidd el...az AC qva jól megvan csinálva. 😊
Elképesztő mivé lett. Sosem gondoltam volna...én mindig attól paráztam hogy elrontják amikor az e30-t vezettem benne és meggyőzött. ...ééééés nem cseszték el, pedig toldozták-foltozták, foglalkoznak vele. Tehát ez a brigád tudja mi a jó, sztem nem hagyják elrontani. Már nem vezettem pár hónapja, de sztem az AC és pont.
Mindnek van előnye-hátránya, de csapásiránynak ez nagyon betalált irány.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Akkor ebbe egyezzunk ki, hogy nincs akkora kulonbseg, ac sem nyomorekok ak valo szar ! 😊))

bardocz
Tegnap még az volt a király, hogy mennyire faszán lehet a ruf-fal tolni, ma már szar az ir, mert csúszkál, és "nem lehet" megfogni, miközbe meglehet, holnap az rF2 lesz a szar valamiért, hagyjuk már 😄D Mindhárom itt a gépemen, közel sincs akkora különbség, mint ahogy azt ti beállítjátok. iR meg rF2 ffb-je mechanikusabb érzésű, jobban átjön, hogy mi történik az futóművel, rF2-ben meg a pályák gyengék a másik kettőhöz éepst, kb ennyi a nagy különbség. Mindháromban találok neked olyan autót, amivel lehet menni keresztbe mint a hülyegyerek, meg olyat is, ami ha csúszik már lassú, és kuka a köröd.
Gadfly13
Ma esti órákban kihirdetünk egy hétvégi FUN programot. Ott majd lehet küzdeni az elemekkel... <#eplus2>

simraceseries.com

b-type
Nem rossz annyira már egyik sem...pl. mielőtt leraktam a kormányt/számgépet a pincébe kipróbáltam az rF2-t is, és az is sokat javult, az iR sem rossz...nincs már rossz gumi, de van ami jobb.
Amitől nehéz ezt megítélni az az hogy lehet hogy az a jó amit nehezebb megfogni,...és egyben szimesként az a rossz is. Mivel állandó fáziskésésben vagy a kormányt fogva, és a monitort nézve, így jóval nehezebb megfogni egy valóságosnak lemodellezett gumit.
Azaz nem szabad jónak lennie, alkalmazkodnia kell a virtuális világhoz.
Úgy képzeld el mintha beleültetnének egy autóba, de az ülésed egy vízágyban lenne, és egy meghatározott méretű felületen látnál csk ki, minden más takarva lenne.
Mindjárt nehezebb korrigálni.
Egyébként meg annyira természetes módon korrigálsz az életben, rögtön...minden tanulás nélkül, élvezettel. Tanulni azt kell hogy mennyit...mert a legáltalánosabb hiba hogy túl sokat korrigálnak, és/vagy túl lassan.
szerk: viszont vannak alap dolgok kigyorson egy jó görbéjű autónak el kell tudni pörgetni a kerekeit,.....nincs akkora fáziskésés ami indokolná hogy átvágódik, ..én ezt éreztem mindig elcseszettnek a régi szimeknél, egy a powerslide egy jó dolog, nem túl hasznos mert pazarló, de ívszűkítésre jó....illletve élvezeti faktor, ahol megvan a nyomtáv-tengelytáv és egy jó erős motorgörbe annak el kell pörgetni kontrollálhatóan a hátsó hajtását.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.10.23. 12:11:39

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
De most mar nem csuszik osszevissza !

IR gumi nekem olyan, higy megcsuszik, jo szeles kormanyzassal lehet usztatni mire osszeszedi magat ( ha epp nem vagodik at es kuka az egesz...), ezzel szemben AC val lehet nagyon piciket csuszva gyorsan menni. IR tipikus olyan oldscool cucc, ahom legjobb ha nem csuszkal az ember mert az lassu, ezzel szemben valosagban rangatjak a kormanyt mint a fene ( tobbnyire ...).
De mindegy , nem aksrok ebben megint resztvenni, az IR mindig is mindenek felett allt ! 😊)

bardocz
mintha szandekosan ,suszos lenne minden, mert az a meno, attol lesz jo szim 😊))))

Mert eddig az AC nem erről szólt, minden csúszott össze vissza 😄