| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
unrealnoise #35010 Nekem már a DK2 is a hóakurvaanyád érzést hozta el. Most szerinted a végleges szarabb lett vagy mi? Én vagyok a hülye, mert hiszek a tesztelők 100%-ának akik szerint jóval kényelmesebb és jobb lett a végleges Rift? És nem túlzok, nem találkoztam még olyan véleménnyel, aki szerint szarabb lenne a CV1. Van amiben a HTC jobb, de összességében a CV1 ütős.
"Az hogy te mit képzelsz az egy dolog, meg a valóság majd egy másik lesz. "
Jajj, de okos valaki hallod! Mert te aztán tudod mi a 100%-os valóság, és meg hülye vagyok és nem tudok olvasni mi? Jó neked, hogy tudod mit várok el egy ilyen eszköztől, tudod pontosan milyen véleményem volt a DK2-ről (kényeles, súly, kijelző, stb...), tudod azt is, hogy ehhez képest milyen a Rift, tudod, hogy nekem milyen véleményem lesz a mostani gondolataimmal szemben a végleges Riftről... Gratulálok!
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.19. 13:43:19