Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.21. 08:53:04
Majd csinalok en is pro okepet azokhoz, ha az kell 😊))
(Ha meg van szerver, igazabol nem sok ertel et latom penzt koltani ra .....)
Egyébként nagyon jó volt a tegnapi fun. Ismét összejött közel 30 korrektül versenyezni vágyó ember. És ebben pont ez a szép, hogy szinte mindenkinek új az autó és pálya, nincs finomhangolt setup 1000 kör gyakorlással, hanem csak beülünk az autóba és baromi jól szórakozunk. Najó a pálya nem új, de 3-4 körig fogalmam sem volt, hogy hol a féktáv az M4-el 😊
Egyébként a 10-15. hely környékén nagyon jókat csatáztam, fülig ért a szám 😊 Volt amikor hárman előzgettük egymást kocc nélkül.
Lehetne több ilyen nem csak kedden és vasárnap...<#wave>#wave>
...de alapvetoen emberek kellenek erre a problemara...eleg nagy mezonynel ez nagyon ritkan fordul elo.
Ezert volt hulyeseg az rF-nel is az a sok liga.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
kikeresed benne a két cuccot és átírod a javasolt értékre...
Új hangcsomag, zseniáls!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nagyon ugatom a számítógépet,de találtam valamit,ami a régi 4 magos egyenként 2.77 procimat jobban munkára tudja bírni.Át kell írni,valamit az ini fájlokban.
Bemásolom és valaki magyarázza már el nekem merre keressem az adott helyet és mit csinálok egyébként.Csak nagyjából értem,miről megy a beszéd az ac fórumon.:
Hmm maybe this will work for you as well, because you have many WAS LATE notifications in your log file and your render stats show that PHY is at 113%.
Try to set the value of
It seems that this works for dual core users or those with an old or weak quad core processor. With this change you might get AC running smoothly again, it helped some others too (including me). Just want to give you that hint
i changed it already and changed
Illetve inkabb az zavar ha azt mondjak h ez a profi hozzaallas es ez a normalis hozzaallas 😊
Az meg csak ugy megy, higy vagy senki vagy mindenki, vagy ha valaki megis , az majd legkozelebb megsem mert leginkabb verseny, az meg ugy nem megy ...
Valljátok be, ez jó beszólás volt, így az elmúlt két nap termése után.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.20. 20:29:42
Nektek nem lett szarabb a játék a legutóbbi frissítés óta?
Az fps meg van,de sokszor teljesen leakad a játék,99% procihasználat figyelmeztetés,de az fps 40 körül mint rég.Akkora laggok vannak,hogy nincs esélyem sem kihámozni,mi az igazság,csak úgy ugrálnak körülöttem az autók.Egyszer előttem vagy 80 méterre,majd mögöttem,mig egyszer csak össze nem akadunk.
Jah és a pingem 13😊
Kibaszott idegesítő.
Tapasztalatok?
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.10.20. 20:11:44
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.20. 20:03:51
sportolók közt is van olyan akit megvetek , pont azért , mert vannak dolgok amit nem szabad átlépni...
szerintem a szimulátorozás fogalmával ellentétes az ha CSAK az eredményért elkezdem árkád játékká varázsolni a játékot....tessék menni árkádozni, ott is ugyanoilyen nehéz a legjobbnak lenni...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.20. 19:55:39
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.20. 19:53:17
abban egyetértünk h így is úgyis ők vannak elől...pont ezért vicc az egész helyzet😊
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.20. 19:36:43
mondjuk ettől függetlenül nyomhatná az élmezőny H-val ha már van neki (mert a legtöbbnek van😊 ) , szerinted ez a profi hozáállás , szerintem meg inkább nevetséges, mehetnének NFS-ben is ennyi erővel, ha tök mindegy a szimuláció...
Annyit mondok, mikor rakas szar volt az IR akkor is ment a nagymelleny, hogy az a legjobb ...😉
Amugy nekem se jutna soha eszembe barkit lenyomorekozni, csak mert mogottem vegez.
Bar a napnal is vilagosabb, hogy ezt ugy ertette, higy aki nem IR ezik az nyomi ...😊))
A gumihang az valami mas, nem csak sima hangero, de nem jovok ra hogy mukodik 😊
Gumisurldás gondolom hogy milyen hangosan visít a gumi, én picit hangosabbra szoktam venni, hogy jobban halljam mikor kezd csúszni.
..es amit nem irtam, de ide tartozik...szemelyes elmeny a versenyzes....barmikor mentem az iR-l, soha nem volt olyan teljes mint amikor ligaban mentem, es tudtam, hogy ez a srac elottem kicsoda, mert talalkoztunk mar sokszor, a ringen, vagy a sorozoben,..tdom hogy ki ul az autoban.
Amikor idopontra van futam akkor varom, ha ki kell hagynom akkor bosszankodom kicsit mert bukok pontokat...de ez mind hozzatartozik.
Az iR-ben barmikor mehetek..nagyjabol igen....csak valahogy megsem mentem, nem volt meg a feeling.
Nincsenek nyomorekok, aki nem tud versenyezni az vagy megtanul, vagy megy a levesbe.
Nincs jobb mint egy jo tarsasag, egy jo liga....tenni is kell erte, de ha megvan, az a plafon, nincs tovabb szimes korben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De pl rF2-ben nem !
Odaraktam a kurzort, hát nagyon messze van az a padlótól !!4 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.20. 18:51:10
Azért az tetszik, hogy mindig van valami rinya, miért nem működik másnál...<#vigyor3>#vigyor3>