• alma2
    Hetvegen ujra felfedeztem veletlen egy reg elfeledett elmenyem xbox 360-on, (kormany hianyaban nem elveztem sokaig), bar irhatnam barmelyik autos topikba, talan leginkabb a crew-hoz hasonlithato, a forza horizon, de forzas fizikaval. De majd kijavit az aki forza guru, ha nem igy van. Ami biztos, nem egy the crew, vagy nfs szintet nyujt, hanem 100x elvezetesebb vezetni a verdakat.
    Mint vegvelhasznalo nem erdekel, hogy 10 vagy 1000 ember fejlesztette es 10 vagy 1.000.000 eurobol, de csak megint amultam es bamultam, hogy mit kihoztak az oreg masinabol es kozben az ir, ac, rfactor stb keszitoi helyeben is szegyenkezdtem, hogy ilyen undormanyokat gyartanak a mai napig, az 5 kilometeres palyaikkal, amikor ennek minden egyes szoglete meg van tervezve gyonyoruen es igen sok-sok kilometer ut van benne. A sokak altal hianyolt atvezetok, meg olyan pazar minoseguek, hogy a legtobb mai jatek megirigyelhetne szinten.
    Aztan xbox one-on mar megjelent az uj, amit sajna nem is lattam, de igy nez ki egy x eves jatek egy 10 eves gepen, hozzaertok kezeben. A szomoru szimes valosagot, meg mindenki ismeri.
    forza horizon xbox360

aztan ha tovabb akarnek peldalozni, de szornyulkodni inkabb, mar a mobilos jatekok is jobban neztek ki 2 eve(persze kis kepzeloerovel), mint ezek a szimek, 20+ autoval egyszerre a kepernyon :)
    real racing 3

Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.18. 15:43:23