| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Vannak itt azert eleg sokan, akik 3 monitorral toljak min 60 fps-el. 6,2 millio keppont. Egy-ket extra effektol megszabadul az ember maris 90 fps. A 4 k kozelebe (8,2 millio keppont) szamitas kozelebe van. Azt nem tudom fel kell e szorozni 2-vel oculus eseteben, de szerintem nem.
De ha mar szorjuk a penzt, akkor ket kezzel legalabb, veszunk hozza grafkartyat is, addigra lesz uj, a kinai oculus ugyis felaron lesz :)
Valahogy bennem pont forditva jar az ora mint benned, mert megvennem, mert rohadt kivancsi vagyok ra, de ha jovore csak 1,2 x nagyobb felbontasu kijelzo, plusz gyermekbetegsegeket javitott valtozat lesz. Netan alapbol jar hozza a iranyito, ami most meg nincs kesz, akkor a kardomba dolnek. Persze el lehet adni a regit, ilyen ez a pop szakma mint tudjuk, de a turelem jo ereny :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.13. 19:32:44