Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azon kínlódok, hogy jó lenne padlón átfűzni valahogy 😄DD
De nem megy megcsúszik az eleje, úgy tudok a leggyorsabban befordulni, ha gázelvétellel kicsit keresztbe rakom ..
mit kellene állítnai , szárny az már nulla, azt nem tudom kisebbre ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Majd pidzkalja 😊
A szervert is áttettem a Lotus Exige V6 cup / Barcelona Moto-ra.
Véleményem szerint elég jó páros.
USE_TIMER_PROCESS=0
Ez a steam mappa/steamapps/common/assetto corsa/system assetto_corsa.ini fájlban van a 0 helyett 1
Nézze meg a videóbeállításokat, lehet elállítódott a felbontás. Nekem ez okozta ezt a hibát.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
GT3 osztály kedvenc, úgy ahogy van mindennel együtt. Nem tudom miért kellene attól élvezetesnek lennie hogy keresztbe kasul csúszik, nincs tapadás vagy símogatni kelljen a gázt. GTben bírom hogy oda lehet csapni, kinyomni a lelkét.
Attól hogy játszok Forzát is, ahol nem tudom mit hiszel milyen a tapadás és milyen vezetni egy erőgépet vagy milyen vezetni esőben, kétlem hogy csökevényes lennék és nem bírnák akármivel akármikor menni.
Vagy azért tetszhet nekem a GT osztály, mert béna vagyok? hát biztos, nem is mondom h pró lennék. De ez az összefüggés egy nagy baromság, jobb ha tőlem tudod.
Oktathat bárki bármikor, úgy is csak azzal az autóval megyek ami nekem tetszik. Leszarom ki mitől hiszi magát jobbnak, vagy elitebbnek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.14. 19:22:25
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az emberek nagy részének itt ez az autó semmi kihívást és élvezetet nem ad....
Ez most szerintem egy rossz helyen,rossz mondat.
Eszem ágában sincs kioktatni és személyeskedni,csak ezt nem tudtam kihagyni😊
Igaz Te mint nagy forza fun lehet hasra esel tőle.<#hehe>#hehe><#crazya>#crazya>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Gt, meg OW most kicsit suta lett, en is merges vagyok miatta, de tuti nem marad igy .
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Még valami. Most már biztosan látszik, hogy pc szimulátor és konzolra tervezett játék nem lehet ugyanaz. Gondoltam korábban is, de most már biztos. Mindenesetre sok sikert kívánok Kunoséknak a továbbiakban.<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.14. 15:20:11
Érdemes végigmenni R8-cal az Ascari előtti huplis egyenesen, (lehet többi autóval is csinálja) olyan az autó eleje, mintha lebegne az út fölött, össze-vissza libeg, mintha fél bár lenne a gumikban. Parabolica is mókás, leginkább itt lenne szükség a finom átmenetre, hogy ne veszítsen sokat a sebességből, de szintén kétesélyes, vagy túllassul vagy sóder, ív autózás kb esélytelen.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.10.14. 12:57:12
Az AC elsosorban "hangulatra" lovi ossze a programot, 2-3 ember naluk, a gep elott ulve, hogyan megy a progival, hogyan viselkedik akkor az auto, mit kell utana allitani, hogy az igazihoz kozeli (videok alapjan) mozgast, koridot es egyebeket erjenek le. De ez persze erosen fugg a teszteloktol, milyenek az igenyeik, milyen stilusban toljak, mennyire ufo-k, mit varnak el a progitol stb. Ha a tesztelo 5 masodperccel jobbat megy, mint a nagyatlag, akkor valszeg alatta mar fickosabbak az autok😊
gyári TC-vel, TC nélkül nem próbáltam, lehet, hogy csak a TC lett brutál 😄
Hozzáteszem, én nem panaszkodom, ha ilyen hát ilyen, gyorsabb sem igazán lettem. 😊
Nulla hatso szarny , hogy ugy ahogy ne legyen atom alulkormanyzott, maximum mi usz elso kerek osszetartas, az auto orra az egekben, a hatulja leengedve amennyit enged, igy most jobb.
Nissanrol beszelek, a Lambo nekem alapbol menthetetlenul orrturosnak tunik, max diffivel, nulla dzafnyal gyors kanyrban gazadasra leszalad az ivrol, szoval en innentol nem foglalkozom vele 😊
Amugy meg a legelejen , mikor total mas volt az egesz akkor is ezt mo dtatok, hogy biztos ilyen, mert Ku os tudja , akkor most hogyan ...? 😊
Mondjuk én is emlékszem olyan gt videóra ahol látszanak a pedálos lábak, és azért ott megy a bűvészkedés a gázon, meg a fékkel stabilizálás. De a fene tudja már milyen autó volt, meg mennyire volt már szar gumikon miegymás.
Szóval lehet, hogy ez most kicsit túl könnyű, de nekem így is tetszik slusszpassz. <#mf2>#mf2> És nem csak azért mert nem szeretek szenvedni <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.14. 11:19:35
"Nulla tenaci invia est via"
Jah, jut eszembe en mar vezettem gt autot es nem jo a mostani ! Vita lezarva 😊)))
De nekem tetszik így is, azért mondtam, hogy azért annyira nem katasztrófa 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.14. 10:40:52
Alex jobb videokat tud, barmit osszerak hogy halapontosan stimmeljen.
Nem jo es kesz, nem tudom, milyen vezetni de ilyen cdapkodast tuti nem latok mint. Ost van 😊
Amugy ez regi fizika a videon, az jo vot !
mi alapján gondolod, hogy amiket eddig vezettünk virtuálisan, valósághűbb és nem így viselkedik az igazi mint itt
"Nulla tenaci invia est via"
Vagy vezettel mar ilyen idetlen fizika al GT autot a 20 eved alatt ?😊
Ezert is nevtem a gtrm futamokra. De igy lehet kiszallok, nem elvezem 😊)
ez így nem tetszik 😊
amiről te írsz, arról nem nyilatkoznék mert ahhoz keveset mentem...csak a két említett dolgot akartam megnézni , összehasonlítani...