42876

banner
  • Norbi1990
    Én is így voltam vele, nem mentem még vele. Tényleg alulkormányzott, meg fos, meg nem lehet csúsztatni annyira a visszafordítókba, (nagyobb sebességű kanyarokba szépen lehet amúgy csúsztatni) de én azért szeretem mert Lamborghini :D
  • croatianus
  • croatianus
    Engem ez a ótó kiborított. A minap fedeztem fel, hogy jé ezt még ki se próbáltam: nosza, már nyaltam a szám szélét, hogy lesz itt sika-mika, TC ki, azt hajrá... Hát, ha ez a valóságban is ilyen, akkor ezeket már tényleg direkt a milliomosok fogyatékos lotyóinak gyárcsák. Ha nagy nehezen meg is sikerült indítani a farát, azt is úgy csinálta mint egy vemhes csiga.
  • bardocz
    Á, ez már régi felvétel :P
  • Adam Jonas
    Még aztán valaki ráér vizsgaidőszak kellős közepén
  • b-type
    szimpatikus menet
  • bardocz

Indokolatlan mennyiségű időt csesztem el ezen a pályán :D
  • Norbi1990
    Ezen a pályán jókat lehet menni :D

Ha végig mész falazás nélkül királynak érzed magad :D
  • lac coo
    Meg nem , de talan felfedeznek mar :))
  • goldboy
    Mondjuk én más SG fórumok alapján azt hittem neked fizet a Kunos
  • lac coo
    Az tuti hogy kellene melle meg ember. Nem tudom higy allnak anyagilag, de ezt nem igen gyozik mar szerintem. Ea utan gyorsan ment, de gondolom mikor azt kiadtak , mar sok minden kesz volt, csak csinositott rajta majd hozzacsapta .
    Kicsit talan meg is szoktak emberek a tempot, akkoriban jott jo dolog pengeken, majd szombaton patch , vasarnam meg ismet jottek plusz dolgok :))
    Talan ha picit tobbet mondanak, hogy min dolgoznak mar az is segitene.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.02. 16:32:09
  • GPx8
    Igaz, de már sokszor írtam, hogy amikor kilépett az "akol melegből" (net-Kar fanok) a farkasok közé (steam), akkor már nem játszhatja a különc öntörvényű zsenit, hanem ugyanúgy egy eladó lesz a sok közül, mint pl. az EA. Pl. a Dirt Rally fejlesztésénél is mindig volt egy hivatalos "szócső", aki a fórumokon képviselte a fejlesztőket. És nagyon szimptaikusan végezte a dolgát.
  • arty
    Cortinát akarok DP4-be! :D
  • arty
    Nekem a linkelt threadból ez ütött meg igazán:

"I am so angry I could explode. No one seems to think their actions will have consequences! Do any of you remember a post Aris shared recently about the stupid competition sim racers get into, lauding XYZ title as somehow better than crappy ABC title? Does anyone also remember that Aris said (I paraphrase) "Few of you remember that we at the dev team are human too, and many arguments and complaints effect our energy to continue forward with Assetto Corsa." That's right. Some of the inane arguments here might actually cost us content in the future...don't think for a moment the AC dev team are incorrigible, are incapable of feeling frustration and disgust! That is something I'm not willing to risk because a group of entitled sim racers thought they could rule on AC like a bunch of incompetent judges."

Eleinte mindenki boldog, hogy társaloghat az "isteneivel", a devekkel akik szeretett játékát fejlesztik. Hogy majd meghallgatják őt, az ötleteit és a szája íze szerint viszik tovább a játékot... aztán nyilván nem így történik, jön a frusztráció, játékos átcsap követelőzőbe, majd elérve a végstádiumot: trollba.

A folyamat során ezerszer vérig sérti a fejlesztőt (aki nem ember, hanem az "eladó", neki mindent tűrnie kell!!!), aki emiatt egyre inkább elveszti lelkesedését, lelassul, a fizetését így is megkapja, csaképpen nem halad sehova... játékosunk még követelőzőbb a lelassult fejlesztés miatt, méginkább pampog... és végül benne is vagyunk egy olyan negatív spirálban, amin mindenki csak veszít és jó vége semmiképp nem lesz.

Pokol lehet idealistaként komplex játékot (assetto corsa vs. limbo) készíteni.
    És most már örülök, hogy végül sose mentem panaszkodi/követelőzni a jobb szingli-karrierért a hivatalos fórumra :)
  • Alexease
    Kunos sose fog "turelmesen" valaszolni;) Neki ez a gyermeke, sok ev munkaja (es eletviteli valtozasa) van benne, az o fejeben a nyers technikai reszletek es a program hosszutavu uzleti koncepcioja mozgolodik.
    Lassan kellene ey plusz ember, aki ert a fejleszteshez, technikahoz, az uzleti reszhez es tudja kezelni az embereket. A konzol megjelenes utan tuti kelleni fog. Remelhetoleg legalab 3x ennyi felhasznalo, 3fele platformon, azert tud majd ertetlenkedni:)
  • Adam Jonas
    A kommunikáció jó megvalósítására jó példa a Sector3 és Jay Ekkel. RD-n velük szemben is próbálkoztak anno azért, volt 1-2 ember, aki próbálta őket osztani - csak hát Ekkel normálisabban állt a dolgokhoz, és türelmesebben, mint Stefano. :) Egyszerűen ki kell mondani: az ilyen szintű, közösséggel való kapcsolattartásra Stefano alkalmatlan, mint ahogy pl. az ISI-nél Wheatley is.

Amúgy havonta 1-1 dev diary jellegű videó lehet megoldaná valamilyen szinten a dolgokat.
  • Alexease
    Atlagos jatek vasarlokent, valoban "kiterdekel" kategoria, hogy milyen csapat es hogyan csinalja. Mondhatnak, hogy ez reteg jatek szimeseknek, ugy kell hozza allni, de ma mar ez sem igaz, a CARS mellett az AC az, ami komolyan az eladasokra is koncentral. Persze, mindegyik arra koncentralna:D

A lenyeg inkabb az, hogy egy Forza/GT/Codies-tol, es igazabol egy SMS-tol is, ezek "idegesito" dolgok lennenek, de Kunosektol belefer (nem a kommunikacio, hanem a fejlesztesi,kiadasi, talalasi szakaszok).
    De teny, a vasarlot nem erdekli a dolog, kiadja a hasonlo mennyisegu penzt X vagy Y jatekra, elvarja hogy jo legyen.

A kummuikacios resz meg igaz. Kunosnak csak a fejlesztesi reportokat kellene tolnia, leirni a tutit, a muszaki korites (lasd. iR-tol Kaemmer, ritkan nyilatkozik, de akkor az ember "tisztelettel" hallgatja:P). De ha mar Kunos forumozik, akkor sem igy kellene, meg ha igy kozvetlenebbnek, szimpatikusabbnak is tunik egyeseknek, akkor sem.
  • Alexease
    Ide is:)
    Ugy nez ki Aris nelkul is mukodik a csapat:)
    Meg az AC megjelenese elott arra szamitottam, amikr meg nem lehetett tudni, hogy ilyen mennyisegu brutal licensz tartalom lesz az AC-hoz, de a modolasa egyertelmu volt, hogy Aris regi csapata, Aris nem hivatalos iranyitasaval, fu alatt at teszi az egesz az egesz modot AC ala:)
  • lac coo
    Ez jöhetne ide is ! :))
  • Adam Jonas
    Akkor ezek szerint csak nekem volt benne 1-2 újdonság. :D

Bár ez a kis cég - nagy program dolog meg hogy is mondjam...Értem én, mit akarsz vele mondani, de mondjuk vegyünk egy hétköznapi példát: veszel valamit, mondjuk egy mikrót. Téged érdekel, hogy ki, mennyi ideig fejlesztette, és tesztelte? Leginkább csak az érdekel téged, hogy működjön rendesen. Az, hogy ezt a terméket 3 hónapig, vagy 3 évig fejlesztették, nyilván nem fog érdekelni.

Ettől persze értem a dolgot, és én inkább azt mondanám, hogy mind a két oldal meglátásában van valami.

Bár továbbra is azt mondom, hogy a közösséggel való kapcsolattartást nem Stefano-nak, és nem Aris-nak, hanem Marco-nak kellene vinnie.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.01.02. 14:46:53
  • Solt
    A java része az, így van, de azért 100%-ig ne legyél abban biztos, hogy a konkurencia nem dolgozik rá ezekre. :) Ha a webshop-ok képesek arra, hogy kamu sztorikkal lejárassák egymást az értékeléseknél, akkor itt sem lepne meg. Hardver gyártók is élnek ezekkel a módszerekkel... :)

Egyébként ha van kedved megfogalmazhatnál egy szimpátia levelet Kunosnak... a korlátok és a hibák ismerete mellett, mi lélekben vele vagyunk, és a magyar közösség köszöni a munkáját! Hátha ezzel a Hungaroring szkennelésének is adnánk egy lökést! :)
  • lac coo
    Ilyen fizetett trollnak hol lehet jelentkezni ,kis mellékesért én is tudom ezt csinálni !
    Lehetnék titkon kettős-hármas troll is ! :DD
  • Alexease
    Ez azert mar konteo szagu, semmi ertelme;) Ketlem hogy ilyen hulyeseggel foglalkoznanak a konkurens cegek, semmi ertelme. Ezek egyszeruen maguktol trollok, ertetlenek, hozza nem ertok, turelmetlenek, komprmisszum hianyosok stb.
  • Alexease
    En nem lattam uj infot, mi volt az?!

Eleve ennek a szajtepesnek semmi ertelme. Olyan beszolasra/velemenyre reagalni, hogy valakinek nem tetszika DLC, ezert tobbet nem vesz meg, semmi ertelme. Foleg igy, hogy inkabb csak visszaszolt (leszarom, megvetted, en majd jol alszom), mint hogy megmagyarazta volna (minosegi tartalom, olcsoert, mashol nincs ilyen, ha van, ugyan ennyiert, meg fejlesszuk stb.) a dolgokat.

Azt kellene megertetnie az emberekkel, hogy ez egy kis ceg nagy nagy programja, ami tobb szakaszban keszul el:
    1. techpreview: engine teszt
    2. early access: beta teszt az v1.0-ig
    3. v1.0-tol a konzolig: "kesz" program, folyamatos support, javitasok, bovitesek, fejlesztesek (publikus tesztek), DLC tartalmak a nepszerusitesert, a folyamatos bevetelert es "tesztelesert".
    4. konzol v1.0 (lenyegeben AC2): a program tervezett, "vegleges", fo megjelenese.
    5. 2-3 ev multiplatform support, patch, fejlesztes, DLC.
    6. AC2 :)
  • Solt
    Már csak azért sem, mert fix, hogy az ilyen trollok közt vannak fizetett emberek a konkurenciáktól... az ilyenen csak bukni lehet, semmi értelme felvenni a kesztyűt.
  • lac coo
    Kunos .

and each one of them feels like he's speaking for the entire community.I really hope the REAL community taking distance from these clowns.
  • lac coo
    Jah, szerintem se kellene neki beállni trollkodni :)
    De elég régóta b a csőrét ez a dolog, gondolom most kicsit elszakadt a cérna :)

Én csak itt szoktam szidni mint a bokrot, néha mikor épp tele van vele a tököm ,de igazából amúgy értem-felfogom, rohadt kis cég, nem tud mindent megcsinálni hipp-hopp, sőt tuti lesz olyan is amit soha az életbe nem tud majd megcsinálni :)
  • Adam Jonas
    Igazából most nem erre az egymás baszogatására gondoltam, ezt már én is túlzásnak tartom. De mintha Stefano posztjába lett volna néhány utalás arra, amit eddig nem tudtunk (vagy csak én nem tudtam), illetve olyan infó is, amiről eddig nem volt szó.

Egyébiránt meg Stefano-nak nem igazán kellene ilyen helyekre írni, sőt, sehova - elég jól látszik, hogy nem tudja kezelni a közösséget.
  • lac coo
    A 241-es érdekesebb ! :D
  • Adam Jonas
    # 248-as poszt, érdekes olvasmány, egyenesen Stefano-tól
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.01.02. 02:10:40
  • Zozzer
    BÚÉK! Egy kis havas :)
  • croatianus
    Bujék!
  • bardocz
    Attól függ ki tartja, harmadszorra rögtön meglett szinte nulla készüléssel már annyival könnyebb volt.
  • Pitti
    BÚÉK!!!
  • KTMNORBI
    BÚÉK!!!
  • GPx8
    BÚÉK!
  • goldboy
    BUÉK!
  • Alexease
    BUEK!
  • Tomsteel
    BÚÉK! Legyünk még sokáig így együtt!