• unrealnoise
    Nekem a dinóstól is leesett az állam és még sok más embernek is. Nem értem gyerekek. Nem értem.

Nem vagyok én akkora VR buzi, mint hiszitek, hiszen nem rendeltem elő első nap (nem is fogom), és nem intéztek külföldi rokonnal ezt meg azt (pedig lehetne!)..

Szóval: Régen elszimeztem én 1024-es sőt, 800*600-as felbontás mellett is. :D Mit oda élsimítás, haggyuk már' :)
    Most itt egy eszköz ami sokkal többet nyújt autóvezetés élményre, mint eddig bármi hasonló. És szar a felbontás miatt. Holott olvasd el az előző mondatot. Értem én, hogy változnak az idők, de azért ne csináljuk úgy, mintha hányni kellene ettől a felbontástól!

Sőt. Sokszor mondtam már a dinós példát, hogy hát az milyen volt. Nos akkor én most azt mondom, én még akkor is az Oculust választanám a natív 1080p-s TV, monitor helyett, ha a CV1, csak DK2 belsőt kapott volna. Egyszerűen egészen más világ.

De legalább egyben egyetértünk. Ez tuti nagyot fog szólni, és bizony akár az autós játékok, szimulátorok népszerűségének növelése is sikerülhet a VR eszközökkel.

Miért? Mert VR szemüveget viselni egy arcade cuccvban, biztos fun, de érted. Beülsz, VR fel, Ferrari be, Monaco: aztán csapassad. Tényleg jó fizikával, tényleg jó VR headsetben tényleg olyan, mintha ott lenne az ember, egy arcade cuccban a fizika megöli az ilyen illúziót :)

Nah kicsit előreszaladtam. :)