• alma2
    Szerintem sok embernel nagy a dilemma, gyakorlatilag sok-sok eve, nem jott olyan uj eszkoz ami felcsigazta volna az embereket, mint akar 10 eve, csak egy uj grafkartya teljesitmenye es az altala ezert joval jobb minosegben reszletezettsegben futtathato jatekok.
    Majdnem beszippantott a projekor laz, de egeszen mostanaig azok sem utottek meg azt amire vagytam.( vagy draga volt, vagy nem hallottam rola :) )
    lg 1000

De most izzik bennem is a laz, vagy, barminek hivjuk. De ha egy evet tudok varni, nezve akar az elmult 5 ev telefon fejlodesi tendenciat, illetve az iden megjeleno direkt vr-hez optimalizalt grafkartyakat, eselyes, hogy jovore legkesobb 2 ev mulva lesz egy 2x, 3x nagyobb felbontasu kijelzovel megaldott ketyere, ugyanezen az aron, illetve egy elfogadhato aru grafkartya hozza, ami alapbol hozza a hozza szukseges tempot az uj felepitesebol adodoan. Persze meg is kell elni, ki is kell birni addig.
    Nem vagyok egy "pixelbuzi" , de itt valahogy akkor is zavart. Persze ha tovabb romlik a szemem ahogy oregszem, lehet jovore mar nem fog itt sem zavarni es gond nelkul beruhazok kocsikazni is egy ilyenre. Na majd kiderul, mennyire kap el a hype.
    A nagy Kibaszas akkor pl veled is, hogy nem kaphatod kezhez marciusban, vagy mikorra is igertek, holott nalad mar a dontes megszuletett.