| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na igen, te is irtad a dinost lattad, ott engem sem zavarna, csak pont az autos jatekok a rakfeneje szerintem ezeknek a kis felbontasoknak, mint ahogy lent kifejtettem na es csunya modon de mar mas emlitette a repulos jatekok, tavolban egy folyo pl ahogy kanyarog, az sem lehet szep latvany rajta :)
Autos jateknal gyakorlatilag folyamatosan a leheto legtavolabbra fokuszalsz az uton, ha nem epp kerulgetsz valakit, ahol pont csak pixeleket fogsz latni a kanyarbol. Persze mindent meg lehet szokni.
Ha be fogok ruhazni egyszer ilyenre talan, akkor valoszinu az a htc-e lesz, (vagy hasonlo elven mukodo) vicessebb rohangalni a lakasban, mindenfele okor jatekkal, de elsore nem gondolnam, hogy autos jatekhoz hasznalnam. Nekem pl semmi pluszt nem adott.
De hat nem vagyunk egyformak.
De nem is baj, ha sokan vesznek legelabb lesz lehetoseg kiprobalni a veglegest is valakinel, szoval vegyetek, vigyetek :)
na meg el lehet jatszani pl egy passziv 3ds tv-n, ha nincs a kozelben oculus, ahol felezodik az egyik felbontas, hogy akar meterekrol is mit lat az ember, mennyire lesz kockas 3d elott es utan, amikor 1920 minden masodik sorat latod csak. A nem tu eles szememmel mar nagyon feltunt es zavart. Persze nem a legjobb pelda, de szemleltetesnek azert valamire jo
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.13. 13:00:17