| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
unrealnoise #34825 Elég "kicsi" ja, de, valahol meg kellett húzni a határt. :) így is pont elég lesz meghajtani azt a felbontást minimum 90 FPS-el. Meg így is drága a cucc. Játszottam én Grand Prix 2-vel is, nos rengeteg órát beleöltem. Hiába a pixelesség, szar frémráta.... :)
Ez a pixelesség az egyetlen hátulütője az Oculusnak is. DE: amikor a dinós demót próbáltam, a bogár miatt én is hátrarántottam a fejem. Érted, pedig ott nem is játszottam vele. :D Inaktív nézelődő voltam csupán. Egy szimulátornál meg szerintem pont megszokod, nem fogsz figyelni annyira a pixelekre, mint hiszed, mert a VR pont eléggé lélegzetelállító ahhoz, meg hát aktív játékos is vagy...
Szóval jó lesz az. :) Tegnap rendeltem meg egy i5 4690-et, ezután már csak egy cobos GPU kell és jöhet az OR ősszel vagy mikor :D
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.13. 12:43:27