| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A vegleges oculus, meg a htc vive-nal is, ha jol lattam egyforma eleg kicsi felbontasu panelek kerultek bele vegul.
Nem mondom, hogy legtobb jatekhoz nem boven elegendo, de pont egy autoshoz, ahol az ivek eles szinkulonbseggel vannak megaldva, pl ut, fu talalkozasa, razoko ut talalkozasa stb, szerintem tovabbra is rohadtul kockas marad az egesz. Gyakorlatilag pont az autos jatekok egyedul, ahol en is hasznalok valami AA-t, mert a monitornal is zavar mar a jelenseg. Sehol mashol sose zavart, igy be se kapcsolom!
Nem tudom AA , lencsek es kulonbozo szoftveres trukkok mennyit tudnak-e ezen segiteni anelkul, hogy egy mosott szar legyen az egesz, de kivancsi leszek.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.13. 12:21:04