| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #34229 Brands még mindig totál más ritmusú, mint amit én fel tudnék venni, még akkor is, ha már gyakoroltam rajta eleget virtuálisan a GT6-ban, de a kis ford konkrétan a legjobb autó lett számomra az AC-ban! :) Messze-messze a legjobb "ott vagyok" érzés árad belőle, igazi analóg autó a sok digitális izé mellett: mindene szuper, a hangja, a visszajelzései, igazi élmény vele minden kanyar, minden kigyorsítás... Életemben először csináltam olyat szimulátorban, hogy érzés alapján egy kanyarban vagy 5x váltottam ívet, ellenkormányoztam, volt az autó alul- majd túlkormányzott, és mindez nem csak "megtörtént", hanem kb. irányítottam is, vagy legalábbis nagyjából éreztem, hogy mi történik, és mi fog történni... végigvigyorogtam a tesztet ezzel a kis méregzsákkal! :D