42876

banner
  • lac coo
    Nem tudom.. A mostani fiat szvsz remek, annal jobb nincs :))
    Ha tartjak ezt a szinvonalat akkor nem lesz baj .
  • Pitti
    Igen, offline semmi bajom nem volt...
  • TeeBeee
    Szerintem nem fogja hozni az nKp szintet, de ne legyen igazam.
  • Tomsteel
    Netes lag-ra értettem, mindenki ugrál össze-vissza nálam. Ezen segített neked?
  • Pitti
    Én a tükröződés render frekit nem piszkálom többet, static-on van. Azóta semmi lagg nincs nálam, pedig én sokat szenvedtem miatta. Hiába van csúcs rendszer SLI meg akármi, sajnos ez csak így lagmentes... nálam, ...ja és a füst is low... minden egyéb maxon...

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.10. 09:41:56
  • lac coo
    Beba..na ! :)
  • Alexease
    Olyan mint a mostani, csak gyorsabb;)
  • lac coo
    Kisfiatrol mit hallottal, milyen ? ;)
  • cstibikeee
    Biztosan igazuk van ha az is szerepel a listában.
  • Skypack
    A Huracánról honnan szedték az infót ? Ne legyen igazam, de szerintem most csak a gallardo jön
  • Tomsteel
    Ezek.

Durva ez a lag téma, legutóbbi patch óta én nem tudok multizni konkrétan.
  • Solt
    Én nem utasítom el... kb 15 percet tudtam próbálni, az alapján felbaszott, de ettől nyúzni fogom még. Ítéletet még nem hoztam! :)
  • lac coo
    Amugy azt mondtak mar, mik lesznek a dp3- ban ?
  • lac coo
    Az a baj, hogy idegbol elutasitod, pedig eleg gyorsan megszokhato, es sokkal realisabb mint az eddigi idegbeteg visszadaralas ....
  • Solt
    Kiváló hasonlat, köszönöm szépen!
  • lac coo
    kepek
  • Tommy78
    Kiíràsra került a Blancpain bajnoki, futamok vasàrnaponként, 1 illetve 2 óràs futamok.

Versenynaptàr:

Jelentkezni a simraceseries.com/forum oldalon lehet.
  • Pitti
    30 éve az ezerkettes zsigulit se lehetett egyesbe tenni amíg gurult, ne lepődjünk már meg ezen. Persze van az az erő amivel be lehet tolni...de ne már...
  • Alexease
    A pillango es egyeb valtas korlatozas mindenkeppen kell a programba, ettol lesz normalisabb vagy szimesebb. A kerdes inkabb az, mennyire van engine szinten kidolgozva? Valszeg nem bonyolult hajtaslancbol szamolgat (igazabol felesleges), gondolom egyszeru fordulatszam koraltozs van es/vagy gazpedalallas.

Az utcai tipusu autok (M3, Ferrari, Lotus) igazabol mind automata valtosok, a pillango valto a legtobbszor csak parasztvakitas, az erzes miatt van. Azoknal ugy is minden elektronika fuggo. Aminel erdekesebb a dolog, az a tura autok, ahol rendes verseny valto van, csak a pillangora van "raddotozva". Persze, azoknal is van elektronika (blip vagy lift), de tuti nincs ugy korlatozva mint egy "utcai" autoban. Azoknal valoban gazos lehet, ha nincs jol beallitva a valtas lehetosege.

Az Audi TT nem tudom lett-e frissitve az uj valtasra, reg nem mentem vele. Lehet csak utana kellene meni a beallitasoknak.
  • KTMNORBI
    Ha megengeditek, kicsit kifejteném engem miért zavart meg a visszaváltós újítás. Nem minden autónál, de konkrétan Tommy TT-s modjánál idegesít. Nektek nem kell mondanom, hogy mi alapján választunk fékezési pontot, vagy féktávolságot. Kinézünk valami viszonyítási pontot, de ezenfelül a fülünkre is hagyatkozunk, és a kettőből rakjuk össze a dolgokat. Én a megváltozott visszahallás miatt zavarodom meg néha, ezért pontatlanul sikerül ezt abszolválni. 1.5 évig úgy váltottam ahogy(motor károsodás nélkül) most meg át kellene szoktatnom magam erre, de nem megy...... Sokat lassultam tőle, én visszavágyom az 1 évvel ezelőtti AC-t
  • Solt
    Vallelunga Club 6-s kanyarjában kell az! :)) A féktáv végén akarom egyesbe rakni, de nem mindig hallgat rám, pedig ott aztán már nem nagy a tempó...

Most mentem pár kört, van amikor teljesen jó, van amikor nem vált vissza. Nem nagyon szoktam pillangózni, megnézem máshol is, de nem emlékszem rá, hogy kihagyott volna bárhol is a pillangóm.
  • lac coo
    Fogadd el, higy ilyen es hamar megszokod. Eddig agyament modon lehetett visszadaralni fektavon, de meg most is sokkal elnezobb szvsz mint igazibol....
  • barcalaci84
    meg azért rohadt csalóka ez...mert a sebességérzet nem annyira jön át... a "szinte álló helyzetnél" rá pillantva a sebbességmérőre , megyek vagy 90-nel...
  • lac coo
    Hat de nem te dontod el, garanciat adnak ra, meg egy m3-ra is, hulyebiztosra kell csinalni :)
  • Norbi1990
    Egyest csak elinduláshoz használunk :D
  • Solt
    Menjen tönkre, de szeretném én eldönteni, hogy mikor váltok vissza.
  • Solt
    Milyen? Egy M3-s bömöst szinte csak álló helyzetben lehet egyesbe tenni? :)
  • Tomo15
    Úgy tűnik mégis túl agresszív vagy, teljesen jó ez az újítás :) Fél óra után simán hozzá lehet szokni.
  • lac coo
    Semmi baj vele, igazi is ilyen ....
  • Solt
    Ja, hogy ez egy újítás... :D Kiváló...
  • KTMNORBI
    Üdvözlünk az egyik félresikerült újításban
  • Solt
    Urak!

Egy ideje nem játszottam, és most meglepve tapasztalom, hogy nem enged visszaváltani abban az ütemben amiben én szeretném. Két pillangós autót próbáltam (M3, F458), és csak pislogok... :) Nem vagyok az az agresszív visszaváltogatós, de azért ne kelljen már "megállni" egy visszafordító előtt, hogy egyesbe lehessen tenni! :)
  • AssettoDriftER
    OFF
  • Tommy78
    Van egy pàr de nem a legjobb minöségüek.
  • lac coo
    Real onboard videok vannak, csak kivancsisagbol...?
  • sertrex
    Igazából én kimondottan a gyári pályatartalomra vágyom. Nem akarok megbántani senkit, de ha már csinálnak egy csomóan bele pályákat, akkor fejezzék is be tisztességesen, vagyis legyen Kunos minőségü. Ne egy autó miatt vegyék meg a licenszeket, hanem az összesért amit a játékba tesznek. Gondolom ha belekerülne az összes általam felsorolt pálya, nem csak TT-vel futnának rajtuk. ;) És gyári pálya nagyon kevés van. Ezek ráadásul nagy népszerűségnek örvendenek, biztosan sokan megvennének egy ilyen DLC-t, aminek ez a tartalma.
    Igen, igazad van, elírtam. Akkor kétszer nincs benne Hockenheim.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.08. 10:00:21
  • Tommy78
    Igazàból az összes pàlya meg van, csak nem gyàriak, kivétel a Nürburgring. Ennyi Licenszet nem vesznek meg egy autó miatt :) Amúgy Hockenheim volt a nyitó és zàró futam.
  • Tommy78
    A hang nyilvàn nem a legjobb, nekem se jött be, sajna ahhoz nem értek, egy sràc bevàllalta aki a Seatét is úgyhogy ez van, de ha valaki vàgja ezeket, nyugodtan csinàlhatjak hozzà jó hangokat.
  • Tommy78
    Én csak képek alapjàn modelleztem le az autót, màs segítségem nem volt hozzà. Kivàncsi leszek milyen adatokat kamuznak majd ebbe is bele :)
  • lac coo
    Tommi TT-je nagyon allat lett, talan csak a hanggal van bajom, tobb autonal nem hallom a sajatom.
    De en szoktam hasznalni.
    Mernek egy nagyobb osszeget ratenni, hogy Kunoseke atom orrtolos, mindenhol elsokerek elporgetos fizika lesz ......