Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.15. 18:26:14
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
@ online verseny.
Abban segítsetek plz, hogy ha egy adott online versenyen szeretném a saját festésemet használni, azt hogy tudom beállítani?
Adott egy Nord-os szerver, ahol engedélyezett a DTM-es Merci. Saját festésem van, szereném használni, de nem tudom kiválasztani...
Ebben elég kusza nálam még az Assetto..
A különböző emberek köridejéből nem derül ki tisztán, melyik autó a jobb, illetve aki meg több autóval is ment mért kört, arról nem tudjuk mennyire hajtotta ki igazán, így csak óvatosan a spekulációkkal...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.15. 14:03:31
Bar videken dolgozunk lehet haza se erek estig 😞
De naná, hogy azzal próbálok meg végigmenni ! 😄D
Vasárnap indul a GT3 Bajnokság, ezért előtte kedden tartunk egy bemelegítő futamot, hogy mindenki felkészülten érkezhessen a megmérettetésre és senkit se érjenek meglepetések az éles versenyen!
Persze az is jöhet, aki csak úgy kergetőzne egyet, a részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit, gyertek! <#wink>#wink>
GT3 Shakedown: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5423
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.14. 18:41:31
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Két nagyszerű dolog történt velem a napokban!
1:Ezredes lettem az AC ban!1000 játszott óránál járok.Aki ismer az tudja,hogy csak multiplayer 1000 óra ez.
2:Kétszeres apuka lettem!(lehet most már nem lesz meg az a napi 1 óra játékom mindig...<#kuss>#kuss><#confused>#confused>
RealRoad teszt 😊
Nem mindegyik auto, csak nehany ami "erosen" kulonbozik. Mindegyik probalkozasnal pit-bol, friss gumival, 2 kor gumi melegito kor utan (autonkent erosen valtozik, valamelyik mar 1 kor utan is jo, es van ami mar 3. utan rossz😛). Amelyiknel van gyari ABS, ott azzal es padlofek, aminel gyarilag kapcsolhato es allithato (pl. GT3) ott bekapcs, minimum allitas 2/12, es padlofek😄 Aminel nincs, ott probalkoztam😛 Nem valtogattam sehol vissza, hogy a motorfek ne fogja meg.
Ez Lime Rock, egyszeru volt es rovid, hogy gyorsan korbeerjek. De ahol az idealis iven kivul meg sok gumitormelek is van (itt nem igazan van, foleg belul), azon meg huzosabb megallni, kicsit taknyos😛
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.13. 18:18:28
A Lambók közül a zöldike.<#finom>#finom> Ha lassú lesz, akkor is azzal megyek mindenhol, ha sikerül a hangját jól megcsinálni.

Ennel tuti van fontosabb dolga is, tudja, hogy nem emiatt fogjak tobben hasznalni, es a konzolos megjelenesnel sem ez a lenyeges, ami varhatoan majd sok eladast general.
Pedig jo moka, rf2 -ben is ki lehet fekezni a poros iven is , de egesz erdekes, nem rovidebb fektav kell mert az ugy se sikerul, hanem hosszabb de melyebbre beengedve ...
Persze, ezen is lehetne sokaig ertekezni, hogy az idalis felgumizott reszen mennyire is valtoznak a dolgok?! Valszeg palya (aszfalt), auto es gumi fuggo. Van amit erzekenyen erint es van amit nem igazan. (Meg persze ott az eso, de az ugy is csak rF2.) Es ott a palya szelen a gumi tormelek is (az mondjuk itt nincs), az is sokat szamithat.
Az rF2-ben eleg jo, hatarozottan erezni, bar lehet, hogy kicsit eltulzott. Az iR nem annyira hatarozott. Persze, az is profi bennuk, hogy az ilyen olyan arnyekos (felho, epuletek, kerites, fa stb.) reszeken mashogy melegszik, hul, szarad az aszfalt, es ott mas a tapadas. De szerintem ember nincs aki igazabol erzi😄DD
Egy iR/rF2-rendszert huzos lenne megcsinalnia, de ide felesleges is lenne.
Mar az eleg lenne, ha az elore modelezett ieveket mashogy szamolna.
Eletemben nem lattam meg futamot ahol nem az idealis iv sotetedett, gumizodott 😊
Itt az idő, hogy elindítsuk az első valóban éles megmérettetésünket az Assetto Corsa-val és a GT3-as gépekkel és ezzel méltó módon vigyük tovább a közel 10 évig futó, rendkívül sikeres GTR2-es bajnokságunk örökségét. Ennek szellemében kőkemény GT bajnokságban lesz része az indulóknak, hosszú futamokkal, taktikai- és közelharccal, profi szervezésben, izgalmas pályákon, garantáltan nagy mezőnyben, korrekt ellenfelekkel! <#wink>#wink>
Részletes infók és jelentkezés:
AC GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
Shakedown futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5423
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.13. 11:25:28
Barhol meg lehetne csinalni, egyszeru modellezes kerdese...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Finom zizegés inkább, nagyon kicsi .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.13. 08:36:26
Pl. RUF-al a Flugpatz bukkanót, meg utána a jobbost hogyan oldod meg?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.12. 16:56:01
szerintem