Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hat azert izzaszto egy auto lett a legutolso patch ota, az egyetlen gt ami ( persze kisse eltulozva ) nem padlogaz padlofek. Nem is igen bizom benne ,hogy vegig tudok menni hiba nelkul 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.15. 18:26:14

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SimaSuna
nyilván ebben igazad van, viszont a verseny nem hotlaps-on alapul, így akár nyerő autó is lehet 😊

@ online verseny.

Abban segítsetek plz, hogy ha egy adott online versenyen szeretném a saját festésemet használni, azt hogy tudom beállítani?
Adott egy Nord-os szerver, ahol engedélyezett a DTM-es Merci. Saját festésem van, szereném használni, de nem tudom kiválasztani...

Ebben elég kusza nálam még az Assetto..
Azért érdemes megnézni más pályákon és más ranglistákban is a Nissan-t, mivel egyáltalán nem biztos, hogy ekkora a lemaradása a többi géphez képest, lehet csak még most a prekval-ban nem hajtotta meg senki hozzáértő.. <#wink>

A különböző emberek köridejéből nem derül ki tisztán, melyik autó a jobb, illetve aki meg több autóval is ment mért kört, arról nem tudjuk mennyire hajtotta ki igazán, így csak óvatosan a spekulációkkal...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.15. 14:03:31

lac coo
Igen, eleg odafigyelos vezetni..
Bar videken dolgozunk lehet haza se erek estig 😞

SimaSuna
eléggé el van maradva a többihez képest...
Legalábbis a hotlaps ezt mutatja..
lac coo
Próbálgatom a verdákat, az eszem azt diktálja,hogy a Nissan GT3-at messzire kerüljem el holnap..
De naná, hogy azzal próbálok meg végigmenni ! 😄D

macleody
Mé, tegnap kipróbáltuk? Nahátakkor <#vigyor>
lac coo
Azt me gondolod ezt ??😊)))

Alexease
Pedig ezek utan, azt hittem, nem lesz jo neked a palya, az auto es az idopont😊 <#idiota>
lac coo
Ok, megprobalok menni .

Assetto Corsa GT3 Shakedown futam most kedden! <#vigyor>

Vasárnap indul a GT3 Bajnokság, ezért előtte kedden tartunk egy bemelegítő futamot, hogy mindenki felkészülten érkezhessen a megmérettetésre és senkit se érjenek meglepetések az éles versenyen!

Persze az is jöhet, aki csak úgy kergetőzne egyet, a részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit, gyertek! <#wink>

GT3 Shakedown: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5423
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.14. 18:41:31

lac coo
Jah, nem probaljuk ki ma a TT-t ? 😊)))

lac coo
Erre a shakedown futamra barki mehet, vagy csak aki jeletkezik a bajnoksagra ?

Gratula!
<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
<#eljen><#worship>
lac coo
Grat ! 😊

Gratulálok!
Kicsit offolok egyet én is!
Két nagyszerű dolog történt velem a napokban!
1:Ezredes lettem az AC ban!1000 játszott óránál járok.Aki ismer az tudja,hogy csak multiplayer 1000 óra ez.
2:Kétszeres apuka lettem!(lehet most már nem lesz meg az a napi 1 óra játékom mindig...<#kuss><#confused>
Alexease
OFF 😊 Ide is, mert szo volt rola😛
RealRoad teszt 😊

Nem mindegyik auto, csak nehany ami "erosen" kulonbozik. Mindegyik probalkozasnal pit-bol, friss gumival, 2 kor gumi melegito kor utan (autonkent erosen valtozik, valamelyik mar 1 kor utan is jo, es van ami mar 3. utan rossz😛). Amelyiknel van gyari ABS, ott azzal es padlofek, aminel gyarilag kapcsolhato es allithato (pl. GT3) ott bekapcs, minimum allitas 2/12, es padlofek😄 Aminel nincs, ott probalkoztam😛 Nem valtogattam sehol vissza, hogy a motorfek ne fogja meg.

Ez Lime Rock, egyszeru volt es rovid, hogy gyorsan korbeerjek. De ahol az idealis iven kivul meg sok gumitormelek is van (itt nem igazan van, foleg belul), azon meg huzosabb megallni, kicsit taknyos😛

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.13. 18:18:28
lac coo
Jah, ma este se probaljuk ki az Audi TT-?😊

lac coo
amúgy most lettem még bénább vagy a Nissan GTR GT3 lett sokkal fickósabb, alig tudok körbemenni vele 😊)

Már régóta nézem, hogy a Logitechekhez csinálnak load cellt, meg, hogy rövid úton járjon, a Nissanosok meg megcsinálták, hogy olyan logitechesen hosszú úton járjon a fékpedál. Látszik a szimulátorból kinevelkedő srácok hatása.<#eljen><#vigyor2>

A Lambók közül a zöldike.<#finom> Ha lassú lesz, akkor is azzal megyek mindenhol, ha sikerül a hangját jól megcsinálni.
lac coo

Alexease
Regebben, mikor mutattak vagy 6-8 Lambo-t egy kepen (vayg listaban), azt hittem, lesz kesobb valami egyben Lambo DLC. De gyeelore kulon kulon jonnek. Bar ami jott az eredetileg (elvileg) mod-nak keszult. Persze, igy logikusabb, nemmindenkinek jonne be csak a marka, jobb ha tesznek bele mindent vegyesen, ugy biztos elviszik😉
lac coo

<#hehe><#hehe><#buck>
Nem KunoS volt a macska, hanem kanos , csak biztos nem értette mint mondanak az ecseri piacon
lac coo
Pont most irta Aris, hogy sok almatlan ejszaka meg soha nem volt ennyire kozel valami egyszeru gumimelegedesi egyenlethez, szoval csak foltozgatjak a fi z ikat is ...

lac coo
Igen.

bardocz
A mostani dlc fizetős lesz?
lac coo
Kisziti elo nekem a kisfiat részkart , hogy kiadja a mostani dlc-ben...😊)

Alexease
A tapadas kulnbsegek aranya valoban kerdeses, de tuti erezheto kulonbsegek vannak (ha mas nem, az F1, WTCC, GT3 vagy hasonlo kozvetitesekbol, nyil;atkozatokbol latni/hallani). Az eltero idealis iv meg csak neki erdekes, mert ahol valoban dinamikusak az ivek (iR, rF2) ott lenyegtelen, ugy is oda szamolja, ahol mennek.

Ennel tuti van fontosabb dolga is, tudja, hogy nem emiatt fogjak tobben hasznalni, es a konzolos megjelenesnel sem ez a lenyeges, ami varhatoan majd sok eladast general.
lac coo
Van igazsag benne, de azerr jo lenne ha lenne .

bardocz
Ők azért néha tudnak dolgokat mondani, nem kell mindent elhinni nekik 😄
Azt mondta, hogy egyrészt nincs akkora különbség a két tapadás között, hogy megérje vele foglalkozni, illetve kategóriánként más és más az ideális ív, így azt is figyelembe kellene venni.

lac coo
Hat itt meg az sem lesz mostanaban, eleve van egy kis barkacs a dologban, pl a bukoter betonja nem fudtol, nincs rajta gumihang.
Pedig jo moka, rf2 -ben is ki lehet fekezni a poros iven is , de egesz erdekes, nem rovidebb fektav kell mert az ugy se sikerul, hanem hosszabb de melyebbre beengedve ...

Alexease
Lenyegeben igen, az elozeseket leszamitva, 99.5%-ban mindig az idealis ivet hasznaljak, vagyis sotetedeshez tokeletes ez az elore modellezett cucc. A tapadas a maceras, mivel igy csak latvanyelem, semmi plusz/minusz nincs benne, hogy ott kell fekezni.

Persze, ezen is lehetne sokaig ertekezni, hogy az idalis felgumizott reszen mennyire is valtoznak a dolgok?! Valszeg palya (aszfalt), auto es gumi fuggo. Van amit erzekenyen erint es van amit nem igazan. (Meg persze ott az eso, de az ugy is csak rF2.) Es ott a palya szelen a gumi tormelek is (az mondjuk itt nincs), az is sokat szamithat.

Az rF2-ben eleg jo, hatarozottan erezni, bar lehet, hogy kicsit eltulzott. Az iR nem annyira hatarozott. Persze, az is profi bennuk, hogy az ilyen olyan arnyekos (felho, epuletek, kerites, fa stb.) reszeken mashogy melegszik, hul, szarad az aszfalt, es ott mas a tapadas. De szerintem ember nincs aki igazabol erzi😄DD

Egy iR/rF2-rendszert huzos lenne megcsinalnia, de ide felesleges is lenne.
Mar az eleg lenne, ha az elore modelezett ieveket mashogy szamolna.
lac coo
Jo lenne az fixen modellezve is 😊
Eletemben nem lattam meg futamot ahol nem az idealis iv sotetedett, gumizodott 😊

Alexease
Azert nem csinalja meg, mert itt nincs idealis iv😊 Itt csak koronkent sotetedik az elore modellezett iv es a teljes palya tapadasa no. Azt kellene leprogramoznia, hogy fizikalisan figyelje a modellezett ivet es "afolott" novelje csak a tapadast. Valszeg megoldhato lenne, de nem elsodleges feladat.
Kezdődik az Assetto Corsa​ GT3 Bajnokság! <#vigyor>

Itt az idő, hogy elindítsuk az első valóban éles megmérettetésünket az Assetto Corsa-val és a GT3-as gépekkel és ezzel méltó módon vigyük tovább a közel 10 évig futó, rendkívül sikeres GTR2​-es bajnokságunk örökségét. Ennek szellemében kőkemény GT bajnokságban lesz része az indulóknak, hosszú futamokkal, taktikai- és közelharccal, profi szervezésben, izgalmas pályákon, garantáltan nagy mezőnyben, korrekt ellenfelekkel! <#wink>

Részletes infók és jelentkezés:
AC GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
Shakedown futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5423

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.13. 11:25:28

lac coo
Azert nem csinalja meg mert lusta, vagy nincs ido 😊
Barhol meg lehetne csinalni, egyszeru modellezes kerdese...

Ezeknek a streameknek nincs meg a kivonata valahol? Érdekes dolgokat mond (pl. amikor azt magyarázta, hogy miért nem csinálja meg, hogy jobban tapadjon az ideális ív), csak túl hosszúak.

Tomsteel
A mai stream elején ecseteli Stefano, hogy a macskájának a neve volt Kunos, és a macska talán magyar volt, tehát KunoS és nem SZ. <#buck>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
tomi, a TT cupban valami finoman rázza a kormányt középen, egyenes haladáskor....
Finom zizegés inkább, nagyon kicsi .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.13. 08:36:26

Nagyon túl gondolkodod a dolgot, pedig csak egyszerűen gyorsabban mész az adott autóval, mint amennyit az elbír. Egy RUF, egy C9 vagy egy Alfa persze, hogy másképp viselkedik. Szerintem szimezni megtanulni egyébként egy GT3-as autó a legmegfelelőbb. Stabil, elég gyors, de nem túl gyors, jó a féke stb. A legtöbb autót nehezebb vezetni. Pályának pedig egy normál kör pl. GP. Ami a beállítást illeti: meg kell nézni, hogy milyen időket lehet menni az adott kombóval, és amíg nem vagy kb. 3-4 másodpercen belül, addig nem a beállításon múlik, hanem a vezetéstechnikán és pálya ismereten.
Pl. RUF-al a Flugpatz bukkanót, meg utána a jobbost hogyan oldod meg?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.12. 16:56:01
alma2
Nezd meg az rsr timing-ot, ott lathatod nagyjabol milyen idoket lehet menni. A regi kocsik mar csak ilyenek, pl shelby, vagy a fiat gta, az egyik nem kanyarodik, a masik harom kerekre all (ahogy az eletben is) Utobbinal egy jo setuppal, sok-sok masodpercet lehet javitani a koridokon, az kb minden regi kocsira a jatekban elmondhato, hogy tul kozepre (hatra) van allitva a fekero, ezert total instabill fekezeskor, celszeru, egybol elore allitani jo sokkal, maris drasztikusan konnyebb lesz lassitani.

szerintem