• Alexease
    Nekem ezer eves gepem van, igy nem vagyok kompetens, de a tukrozodeseket szerintem total felhuzni max-ra vagy meg magasra is. Boven jo minimumon, minimal frissitessel. Legyen dinamikus, mert megis tererzetet ad, de versenyben, cockpitbol totalisan felesleges izmozni vele.

A tukrozodesek lenyegeben "cube" renderek, autonkent, bizonyos felbontasokon, x frame-enkenti frissitessel. Ha nincs 100%-osan optimalizalva (mindenfele LOD-dal es render object-tel), akkor eroforras zabalo, de foleg akadasokat general.

Raadasul "gyanus" az AC rendszer a szinkronok miatt (fizika-grafika-hang-utkozes-online-ai). Tobbszor volt mar gond, hogy bizonyos "parositasnal" durva anomaliak jottek elo. Pl.: bizonyos palyakon/kanyarokban, valszeg poligon/tetura/memoria fuggvenyeben meglevo fps mellett durva kockasodasok; processzor zabalas kozben hozzaszinkronizalodo grafika (fix fps de durva lassitott felvetel - ez volt a legpoenosabb:P); online "joslasnal", ami a ping-ek miatt 2-4 meteres "hianyzo" adato miatt kell, komoly oldal iranyu vagy elore-hatra csuszkalasok, fantom utkozesekkel; stb.