• Zozzer
    tudnátok segíteni hogy, hogyan lehetne a legreálisabb fov beállítást megadni? Adott egy 102cm tv, kb 70-80cm-re tőle a búrám, jó lenne valahogy úgy beállítani a dolgot, hogy kb mintha az autóban ülnék. Nyilván lemarad a bal vissza pillantó, meg ilyenek, ugyebár egy monitor bla bla... Próbáltam már az is, hülyén fog hangzani, de bekapcsoltam a kormányt , a kormányt meg a tv előtt van ütközésig, aztán addig toltam előre/hátra a képet, amíg kb ugyanott volt a a két kormány, utána kikapcsoltam avirtuális kormányt. No de a fov?! :) Rémlik hogy régen találtam egy olyan oldalt, ahol pont paramétereket kellett megadni, képátló, fej monitor távolság, de nem találom sehol. Szoktam nézegetni videókon a jutyun, de tökre irreálisnak tartom a kamerabeállítást általában.

Íme egy pl. Ez most reális? :D Szerintem nem, de a tököm se tudja. Mindenesetre úgy gondolom hogy fontos ezzel foglalkozni. Én úgy gondolom, hogy a képernyőn nem kellene kormányt látni, hanem annyira előre tolni hogy az én kormányom legyen a virtuális kormány helyén. Ti hogyan használjátok?

Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.11.26. 18:16:47