| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
idézni csak pontosan sztem is, nem velünk szemben, mert ha nem lett volna kikeresve az írás, akkor én benyeltem volna...olvasok Norbitól, de nem emlékszek mindenre, viszont Norbi-val szemben nem korrekt belekeverni, érted.
Nem tudom szükségét érzi-e hogy belemenjen egy ilyen időtlen, és szvsz hálátlan kérdéskörbe, de ha igen akkor számít a véleménye, nagyon is, de az élményt az ember magának csinálja, tehát ha MS felkell az ágyból, bár úgy lenne, és azt mondaná hogy az LFS, vagy az iR, ami a legközelebb áll a valósághoz....én akkor is azzal játszanék, hisz mind játék, ami nekem élményörömet okoz.
...
egyébként abban egyetértünk hogy mind játék, a PS-s srácokból is lehet Blancpain bajnok, és az LFS srácból is lehet kamionversenyző és többszörös bajnok.
tök mindegy,.....nincsenek tyúkokat tojó tojások, vagy fordítva, nem autóversenyzői eldöntendő sarkos kérdés a szimeket osztályozni szvsz