| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Igen, az undwerowered azt jelenti, hogy aránylag gyenge a kocsi. És itt jön a képbe a lényeg, a már említett lendületautózás. Amit pl a kézi indokolatlanul sok használata pont hogy hátrányosan befolyásol, de ez már másik történet.
Slovakiaringen volt nemrég King of Europe futam. Kint volt Keiichi Tsuchiya, gondolom senkinek sem kell bemutatni. Konkrétan "lecseszte" a bandát, hogy ha ilyen 3/4, illetve 1/2 gázpedál állásokkal támadják meg az első jobbost (célegyenes vége), akkor sok jóra ne számítsanak (konkrétan azt mondta, hogy a közönség majd jól kiröhögni őket :D ). És ez a mezőny 90%-ra igaz volt. És tényleg. Mit láttál? Rágyorsítás, nem max tempóval, giga kézifék, és mire odacsúszik a kanyarig, rengeteg tempót veszít. És ezek 400-500+ lovas autók voltak. Ellenben volt pár versenyző, aki "feinto" (skandinav flick, ahogy tetszik) módszerrel belóbálta a kocsit, majd a lendületét megtartva fűzte végig a kanyart. Érdekes téma ez, érdemes megnézni egy két ilyen EB futamot, utána pedig pár japán matsuri eseményt (youtube tele van). Ég és föld a kettő. Na off vége, (már ha ez az, Én szívesen beszélgetek ilyenekről) spoilerben egy kis csemege ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Naoto Suenaga, és az ő 180SX-e. Érdemes megnézni pl, hogy mikor és mire használja azt a nyavalyás kézit. Plusz semmi hidró, klasszik bowdenes "vacak". És a kocsi olyan 300 ló körül lehet kb, több nem igazán. Na ezt nevezem én driftnek, itt kezdődik az egész.