| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én nem értek a drifthez, meg nem is szeretem, örülök ha nem csúszik ,de gondolom amit írtál, hogy underpower azt azt jelenti, hogy motorerő nuku, ügyességgel és kézifékkel kell megbontani az autó egyensúlyát majd utána nagyon ügyesnek lenni, hogy valami drift legyen a végén .
Szerintem itt is meglehet csinálni ezzel AC GT86 -al, szigorúan lassabb tempónál, nem erőből hanem kibillentve az egyensúlyából, mert néha véletlen sikerült nekem is már .
Én gondolnám, hogy így driftelni kurv@ nehéz, nem az a Ferraris padlórarúgós technika kell hozzá, vagy mint a RUF-nál.
egyik alapszabály, hogy néha le kéne nézni a kilóméterórára, mert gyanítom sokan nem gondolnák, hogy már 150-en áll a mutató .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.22. 08:50:15