| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #33670 Nem értelek sokszor téged!
A játék mikor megjelent állandóan csak azt hajtogattad,hogy milyen szarok a gt autók,tapad,a hülye is el tudja őket vezetni.Az egész kategória vacak úgy ahogy van.Kijelentetted,Te egy újjal nem fogsz ezekhez érni.
Most meg sírsz utánuk,mert kicsit változtattak a gumin.(egyébként,nem olyan nagy a változás,ha olyan szerveren megy az ember,ahol normálisan össze van lőve a pályahőmérséklet,felgumizódás...)
Miért nem mész akkor utcai verdákkal?
Mert azok valami besza behu kategória lett,mióta megjelent ez a gumimodell.
Szerintem,legalább nekem ez jön le,csak hangulatot akarsz kelteni itt,hogy önigazolást kapj,mikor kinyitod a fikaládát.
Én úgy vagyok vele,mindig találok valami jó kis gt 86 zandvorth,vagy egyébb finomságos szerót.Nekem az pont elég.S vagyunk vele szerintem pont elegen,
Habár hozzáteszem,én nem vagyok olyan nagy funja az AC nek,mert csak 1100 órám van benne.