| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #33655 Többször kérdeztem már de még mindig nem igazán értem az fps app alján lévő grafikont, mi a piros vonal mi a kék vonal? Egy fórumon azt írták a piros a GPU a kék meg a CPU terhelését jelenti, (de nem volt teljesen biztos a kommentelő). Nekem jellemzően a piros szokott EKG görbéket rajzolni és olyankor dadog is a kép rendesen, miközben 60+ fps értéket látok. Az a poén, hogy 2 gtx970 kártyával sli-ben, is megvan a jelenség.
Ti mennyire tapasztaltok ilyeneket? Nem igazán tudom kapcsolatba hozni grafikai elemekkel, pl sok füst vagy por vagy sok autó, teljesen mindegy.
Van mikor egyedül megyek és egy keresztbecsúszáskor jön elő, mikor épp elvesztem a kocsi hátulját. Ezt inkább CPU terhelésnek gondolnám, de 50% fölött nem is láttam nagyon, és a piros grafikon ugrál...
Hol lehetne erről több infót találni?
Szerk: Mivel offline szinte soha nem megyek, ez mindig online futamokon van.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.20. 08:42:00