| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ugy latszik a dirt rally ebben is elorebb jar mint az ac. (bar eddig eszembe ne mutott kezifeket analog karra allitani itt)
Siman a kormany melle bedugtam egy hagyomanyos joyt, beallitva kezifeknek. Megy szepen es jol.
Ugyanezt beallitva AC-ban, a tengely max erteket leveve a felere ugye, mert elore hatra tolhato a joy, az elso hasznalatig jol mukodik a kezifek. Utana ugy veszi kozepallasban, mintha felig be lenne huzva.(elfelejti amit a controlsban beallitottam)
Amit meg a mai napig nem hiszem el, hogy nem javitottak, hogy a verseny session-ben, atkattintva a qualify idokre a boxban, nem mutatja azokat.
Mig pl qualify sessionben, mutatta, a practice idoket.
(kozben rajottem a sok kozul mi idegesit legjobban az iracingben, azok a gyalazatos gumi hang szerusegek, ami minden autonal ugyanaz, illetve az ocska ffb, persze meg tudnam sorolni :) )
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.12. 20:36:39